Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomtomotmo43

Zakochałem sie w dziewczynie 22 lata młodszej

Polecane posty

Gość gość
ciekawe podejscie sam by roochał młoda a córek innym 40 latkom nie da moralnosc Kalego

Gość gość
Kali ukraść młoda krowa to dobrze a Kalemu ukraść to źle

Gość gość
I robi z siebie cierpiętnika . Zła matka buntuje córki.TAAaa Dziewczyny duże mają swój rozum gdyby był ok to by garnęły do niego. A ten na osłodę "cieżkiego" życia chce zrobić sobie okład z młodego ciała. Wstyd i chwali się że mógł z młodymi uprawiac sex bez konekwencji :O

Gość gość
Jestem 23 letnim prawiczkiem i dam Ci radę walcz o nią. Mnie nie chcą bo jestem za młody, nie roochałem jeszcze i nie posiadam takiego majątku co Ty. Kobiety generalnie wolą starszych więc masz znacznie większe szanse niż ja.

Gość gość
Przecież to jeszcze dziecko :O Odczep się od niej, wspomnisz kiedyś nasze słowa :O

Gość gość
nie dziwie ci sie. jaki facet by sie nie zakochal w mlodej seksownej z mlodym cialem przy ktorej mu staje jak za mlodych lat. ale w milosc 21 latki do faceta tyle starszego nie uwierze nigdy.

Gość gość
Wyjątkowo niesmaczny typ

Gość gość
jedno co mi sie nasuwa IDIOTA do tego STARY I OBRZYDLIWY IDIOTA a Twoje corki niechby cie w dooopie mialy taki wstyd stary pierdziel !

Tomtomotmo43, a powiedz jak jest ze strony dziewczyny, w której się zakochałeś? Czy ona to odwzajemnia? Jak ona Cię traktuje? Zastanów się, czy czuje podobnie jak TY ;) A jeśli tak to naprawdę nie zastanawiajcie się!!!! Zycie macie tylko jedno :) Po prostu może musiałeś czekać te 40-parę lat by odnaleźć szczęście życia :) Trzymam kciuki! Pozdrawiam Was.

Gość gość
no rzeczywiscie uzyje sobie sflaczaly dziad :D marzenia scietej glowy dopiero bedzie mu glupio gdy przemina pierwsze zachwyty a fiut odmowi posluszenstwa serio takich palantow to bym kastrowal !

Żonka się pusciła, dzieci odchowane. Normalne że teraz na "stare" lata powinien zadbac o siebie i swoje potrzeby. Jeżeli młoda go chce to problemu nie widzę.

Gość ja jestem za
Ludzie, czemu wy w kółko o fiucie, seksie itp? To jest najważniejsze? A gdzie uczucia?

Gość gość
jedyne uczucia jakie on moze miec do tej siksy to uczucia ojcowskie ! a nie w pedofila sie zabawia corkom sie nie dziwie takiego ojca znac bym nie chciala

Gość Tomtomotmo43
Podnoszę Widzę ze padło parę niemiłych epitetów pod moim adresem,a przecież nic złego nie zrobiłem,ona jest we mnie zakochana a ja w niej.

Gość gość
Nie jesteś w niej zakochany, tylko się zauroczyles. Imponuje Ci, ze podobasz się młodej dziewczynie, a z nia jest tak samo; to młódka, która dopiero doswiadcza zycia, wiec ja bawi, ze interesuje ja starszy mezczyzna. Czy Ty nie widzisz jak bardzo jesteś banalny???? Gdybys miał zone , zrobilbys to samo- romansowalbys z jakas siksa i udawal , ze to milosc. Powinienes być na tyle dojrzaly, żeby zdawać sobie sprawę, ze co innego jest takie zaurocznie i ono przeminie, a co innego uwieść mlodziutka dziewczyne i skazac ja za kilka lat na milion problemów. Bo nie nadazysz za jej wiekiem , to nie roznica kilk-kilkunastu lat, ale PRZEPASC pokoleniowa. Zacznij myslec rozumem a nie fiutem.

Gość gość
ile lat maja jej rodzice? Chcialbys spotkac sie z jej ojcem? jak to widzisz? Jak ja kochasz to nie uprawiaj z nia sexu przez 2 ,3 lata hahah

Gość Tomtomotmo43
" ...a z nia jest tak samo " ona nie jest taka,jest bardzo oczytana i inteligentna uwierz mi że nie poddałaby się takim instynktom. Ona jest we mnie po prostu zakochana a ja w niej.A co się tyczy zdradzania zony,to ona mnie zdradzała a nie ja ją.

Gość gość
Łatwo rozkochać w sobie dziecko :O Krzywdzisz ją, daj jej spokój. Ja bym cię pogoniła gdyby to była moja córka

Gość Tomtomotmo43
"..Chcialbys spotkac sie z jej ojcem? jak to widzisz? " .Jej rodzice mieszkają daleko, z tego co wiem są artystami i muzykami,mają bardzo zdystansowane podejście do życia,nawet bardziej zdystansowane niż ja.Nie stanowiłoby to dla mnie problemu.

Gość gość
A widzicie jaki on jest zdawkowy widzicie? Tak pokretnie to wszystko opisuje, nie podoba mi sie on. I Uczelnia i to tamto, ona oczytana i inteligentna. To chyba wykladowca. No to niezle. Uwodzi studentke na tani bajer i myk.

Gość gość
"ONA" to jeszcze dziecko...a Ty powinieneś być dojrzalszy. Nie musisz jej wychwalać, bo pewnie jest mloda fajna dziewczyna, której się należy swietny rowiesnik czy odrobine starszy partner, a nie facet, który moglby być jej ojcem. Posluchaj- to jest bardzo schematyczne: w tym wieku wielu dziewczynom imponują dojrzali starsi faceci, bo reprezentują to, czego nie maja rozbrykani rowiesnicy.. Nie nisz dziewczynie zycia. Sobie poprawisz nastroj na ilka lat, a potem będziesz miał moralnego kaca. Znajdz sobie kobiete w swoim wieku- takiej latwo nie zaimponujesz, to jest wyzwanie, prawda?

Nie daj sobie wmówić autorze poczucia winy. Połowa z kobiet tutaj skorzystałaby z "usług" młodego byczka będąc w tym wieku. Nic złego nie robisz, korzystaj bo bedziesz załował do końca życia

Gość gość
Ty Prawiczek nie dawaj rad jak porąbany psychol!! Jasne- niech uwodzi małolaty, niech bzyka coraz młodsze, a co??? Tak robi tylko ktoś, kto zamiast rozumu ma sperme.

Gość Tomtomotmo43
" To chyba wykladowca " Tak jestem wykładowcą.Tak jest ona studentką na moim wydziale. Ale ja z nią nie miałem zajęć.

Gość gość
Nie wsiadajcie na faceta tylko dlatego że chce być szczęśliwy!!!!!! Każdy chce! Nie wiem czy wasze uczucie przetrwa próbę czasu,ludzie są różni,czasem nastolatka ma więcej rozumu i rozwagi niż 40-stka.Na pewno jej imponujesz doświadczeniem i pewnie kasą,której jej równolatkowie nie mają,jeśli masz wobec niej uczciwe zamiary,wiążesz z nią dalkosiężne plany,optowała bym za odłożeniem w czasie takich posunięć jak zamieszkanie razem.Pozwól dziewczynie skończyć studia,za 3-4 lata okaże się czy istotnie jesteście dla siebie.Powodzenia:)

Gość gość
Niech nie uprawia z nia seksu przez kilka lat. To zawsze pokazuje sile uczucia :D :D :D :D :D serio pisze.

Gość gość
Nikt nie wsiada na faceta dlatego, ze "on chce być szczęśliwy" On najwyraźniej chce unieszczesliwic te pannice. I w gruncie rzeczy siebie tez, bo ich uczucie nie ma najmniejszej szansy na przetrwanie. I proszę mi nie pisać, ze ludzie sa rozni , ble ble ble...ktoś się naogladal za dużo oper mydlanych:-D Zycie jest proste jak konstrukcja cepa: rozpadają się związki ,które w teorii nie powinny się rozpaść, a te, które sa z zalozenia ryzykowne, wcześniej czy później również. Tylko bajki koncza się "i zyli długo i szczęśliwie".... Wysil wyobraznie i zobacz siebie i to swoje "dziecko" za lat 15-20... No chyba, ze się przyznasz, ze zależy Ci tylko na swietnym spędzaniu czasu z mloda doopa. Swoja droga- matko!!!! kto wykłada teraz w tych szkolkach????????:-D

"On najwyraźniej chce unieszczesliwic te pannice. I w gruncie rzeczy siebie tez, bo ich uczucie nie ma najmniejszej szansy na przetrwanie." x Jak i większośc związków w dzisiejszych czasach. To że ludzie się rozstają nie oznacza, że wczesniej nie przeżyli razem miłych chwil. 21 latka jest w pełni odpowiedzialna za siebie i ma swój rozum. Skoro chce z nim być to nie zostanie unieszczęsliwiona tylko dlatego, że jakas baba na kafeterii na jej miejscu postąpiłaby inaczej

Gość gość
A skad wiesz, czy BABA chciałaby być na jej miejscu?:-D Doszukujecie się wszędzie zlosliwiosci i frustrarcji, nie dostrzegając , ze ktoś może mieć więcej rozumu i doświadczenia. Mam w rodzinie taki przykład, kiedy facet ozenil się z kobieta mlodsza o 30 lat...Od razu było wiadomo, ze w momencie , kiedy ta dziewczyna naprawdę dojrzeje- i emocjonalnie i społecznie- zostawi starego pryka, bo była to zbyt duza roznica wieku. A tez zaczela się od tych samych "zakochan" i " milosci"