Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sztuczne dziewczyny są najlepsze

Polecane posty

Gość gość

Z bardzo prostego powodu. Czym bardziej wystylizowana dziewczyna, tym ładniejsza się wydaje (mocny makijaż uładnia - podkład tuszuje nieładną cerę i daje złudzenie jednolitej, zręczniejszy makijaż potrafi zatuszować większy nosek, makijaż oka robi wyrazistsze i większe oczy, a smokey eyes dodatkowo kocie, doczepiane rzęsy - też wiadomo, ładniejsze oko, podkręcone dłuugie rzęsy kojarzą się z atrakcyjnością, soczewki kolorowe sprawiają że oko jest całkiem inne), farbowane włosy też dodają wyrazistości, szpilki gwarantują że od razu ktoś uzna Cię za ładniejszą i zgrabniejszą, dlatego niektóre laski codziennie je noszą. To powód, dla którego faceci latają za wystylizowanymi. Po prostu - wydają im się ładniejsze, to wszystko.

Gość gość
nieee :D to wam się tak zdaje dziwne panie. tylko naturalne kobiety..im mniej makijażu tym lepiej.

Gość gość
To oczywiste, że za atrakcyjniejszą uznasz dziewczyne z średnim, dobrze do niej dobranym makijażem niż bez niego. powtarzam, OCZYWISTE. Chyba nie wiesz, jak makijaż wygląda

Gość prawictwo pospolite128
Jeśli dziewczyna jest ładna to brak makijązu nie stanowi żadnego problemu NAtomiast jesli jest pasztetem to niestety makijaż nie pomoże zbyt wiele jedynie sprawi ze będzie wygladała wulgarnie..

Gość gość
05.02.14 a ile widujesz ładnych dziewczyn bez makijażu? 99 % tych które wydają Ci się ładne ma makijaż, uwierz mi. I nie szafuj skrajnościami, bo z przeciętnej da radę zrobić ładną (przykład - ja) za pomocą makijażu i może wyglądać nieźle. Z brzydkiej zgodzę się, wygląda często jeszcze gorzej :(.

ale ta która dałem na youtube nie wyglada dobrze w makijazu niestety

Gość gość
sztuczne, takie co można kupić w Niemczech, z wibratorem i podgrzewaniem do 36,6 stopnia C, są idealne, nigdy głowa nie boli, nie urodzi bachora i najważniejsze zawsze chętna i nie gada

Gość gość
prawictwo a ocen dziewczyny ktorych zdjęcia dałam wyżej (54 po)

Gość gość
ostra ściema maluję się od lat i od razu zobaczę poprawione oko ma makijaż, w kącikach oka szczególnie czarna kredka i do środka powieki też czarną kredką podkreślone jak ja udawałam że jestem bez makijażu, to chociaż brązową a nie czarną kredką sobie oko podkreślałam ^^

Gość gość
i to STUPROCENTOWO ma tą kredką, bo nikt nie ma do połowy oka oprawy oczu...

Gość gość
+wiele dziewcyzn nosi kolorowe soczewki w których lepiej sie wyglada bez makijażu

niestety mocny makijaż w każdym wypadku szkodzi.. i może oszpecić nawet ładną dziewczynę tak jak w ostanim linku

Gość gość
ale to jest wyjątek uwierz mi, widziałam wiele dziewczyn bez makijażu, w tym mam kolezankę uznawaną naprawdę za piękność, robiła sobie sprytny makijaż, ale potem jak go zmywała nie była nawet zbyt ładna, tylko dziwna strasznie

to powtarzam pytanie: czy lepsza jest taka z brzydką cerą, z małymi oczami o kiepskim kolorze, z wielkim nosem i o mysich włosach która to maskuje niż po prostu ładna?

Gość gość
to zależy czy ta która to maskuje jest wskutek tego uznawana za ładną po prostu ładne bez niczego to tak rzadkie wyjątki że spokojnie można założyć że nie istnieją

Gość gość
Fenomenu Mily Kunis akurat nigdy nie rozumiałam i to za cholere, jest wiele ładniejszych, jak chociażby Portman z pierwszego brzegu (wystepowaly razem w Czarnym Łabędziu i Portman wyglądała tam jak anioł, a Kunis jak prymityw).

"ładne bez niczego to tak rzadkie wyjątki że spokojnie można założyć że nie istnieją" - mistrzostwo argumentacji...

Gość gość
prawictwo, czy ty masz coś z głową? drugi raz ją wstawiasz a ona MA makijaż, ale faceci są tak naiwni że hoł :) też się czarną kredką umaluję ale mniej i powiem że go nie mam nie zapomnę, jak kolega kiedys mi przesłał zdjęcie koleżani, ewidentnie makijaż, czarna kredka na dole machnięta, a on mówi że ona jest bez makijażu i patrz jaka ładna bez!