Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LHX

dlaczego tak wielu ludzi

Polecane posty

Gość LHX

wybiera przecietne zycie ? Odpowiecie mi na to pytanie. czemu tak wielu wybiera przecietna prace, kobiety, i i ogolnie styl zycia. Bo ja tego nie rozumiem. Czemu ludzie godzą sie na przecietnosc.

Gość gość
a co dla ciebie jest ponadprzecietnym ?

Gość LHX
"bo nie maja kasy na nie przecietnosc cool.gif" x A to w dzisiejszych czasach jest jakis problem zarobic duze pieniadze ? x co jest dla mnie ponadprzecietne ? hmmm pomyslmy a np swietna praca za srednia krajowa lub wyzej lub wlasna firma lub praca na stale za granica za super pieniadze wlasny apartament (nie na kredyt) lub wlasny dom. piekna kochajaca zona, i ogolnie ciekawe zycie hobby pasje podroze itd.

Gość gość
co w tym ponadprzecietnego ? tak zyje sie normalnie zyjac

Gość gość
co jest dla mnie ponadprzecietne ? hmmm pomyslmy a np swietna praca za srednia krajowa lub wyzej lub wlasna firma lub praca na stale za granica za super pieniadze wlasny apartament (nie na kredyt) lub wlasny dom. piekna kochajaca zona, i ogolnie ciekawe zycie hobby pasje podroze itd. Dla mnie to jest przecietne zycie.Tak zyje ja i duzo innych ludzi.Oj ogarnij sie ;p

Bo większość z nas to przeciętni ludzie? Gdybyśmy robili coś innego to o coś właśnie byłoby przeciętne.

Gość gość
za średnią krajową własny apartament? Przecież nawet kredytu na kawalerkę z tym nie dostanę.

Gość LHX
"Dla mnie to jest przecietne zycie.Tak zyje ja i duzo innych ludzi.Oj ogarnij sie ;p" x Duzo innych ludzi ? hah dobre a jaki to procent ? 20 % a moze 40 % a co z reszta ? ty sie ogarnij bo nie wiesz co mowisz.

Gość GoHoMe
przecietna krajowa to blisko 4000 pln, co daje do reki 3000. jest to mocno zaokroaglone, ale bliskie realnym wyliczeniom GUS. Przy takiej pensji niejako przecietnej mozna pozwolic sobie na zycie powiedzmy że ponadprzecietne, ale ono i tak bedzie przecietne... Dlaczego? bo każdy je, ubiera sie i BLABLABLA... przy zarobkach rzedu 3000 jedyne co sie zmienia to mozliwosci wypoczynku i odkladania pieniazkow... do załozyciela tematu guzik napisales o tym o co Ci chodzi. wiec sie wypowiedz szerzej co masz na mysli

Gość GoHoMe
upppppp

Gość gość
Ludzie akceptuja przecietnosc bo sa smierdzacymi leniami. Zaakceptowali takie zycie i to wszystko.