Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MALWINKA92

Mój facet myśli o sobie

Polecane posty

Gość MALWINKA92
dorcia10: Taka rzeczywistość , sympatyczna kobieta z ciebie :) Przerażają mnie te realia ....i teraźniejsze życie,myślenie ludzi....czasami czuję się że jestem z innej planety hehe Wszystko tylko się kręci wokół kasy a o reszcie ludzie zapominają .... nie wiedzą co to uczucia ,gesty :(

Gość dorcia10
daj mu czas -nie ponaglaj-bo ucieknie- nie naciskaj może jest jeszcze nie gotowy na takie samodzielne zycie może jest mu naprawdę dobrze z rodzicami faceci dojrzewają emocjonalnie dużo później niż kobiety a międzyczasie rób cokolwiek ze swoim życiem zapisałaś się urzedzie pracy?

Gość MALWINKA92
gość: Też jestem takiego zdania...i moim zdaniem powinien sprecyzować czy chce być ze mną czy się mną bawi. Zawsze jak u niego jestem prosi żebym go pomasowała ,wiec z tego wzgledu ze nie pracuje to robię mu masaż żeby chociaż trochę się zrelaksował a jesli ja go poprosze to raz na jakiś czas tylko mnie pomasuje...wrrr

Gość dorcia10
daj mu czas

Gość dorcia10
w urzedzie pracy organizują różne kursy- przyuczenia

Gość dorcia10
a jak traktują cię jego rodzice? czy mają jakiś wpływ na niego?

Gość MALWINKA92
dorcia10: Nie zapisałam ...dopiero 3 tyg temu wróciłam z zagranicy ;/ Ale będę musiała się zarejestrować bo od razu będę też ubezpieczona . Moja mama tyle lat była w urzędzie pracy zarejestrowana a nic jej nie znalezli a jest księgową . Wiesz jeśli ucieknie to trudno...wszytsko sie potwierdzi. I dla mnie będzie skończonym dupkiem i egoistą . Będę cierpieć ale nie pozwole juz zeby ktoś sie do mnie zbliżył...nie zaufam kolejnemu facetowi.

Gość MALWINKA92
W małym stopniu mają na niego wpływ. Wydaje mi się że jego rodzice mnie lubią ja ich również. Jego mama zawsze ze mna porozmawia jak przyjde to ugości obiadem i poczęstuje ciastem i jakimś winkiem ,wiec rodziców ma na prawde w porządku i sympatycznych. Mój facet ma dobrze bo sniadania,obiady i kolacje robi mu mama i pierze mu też ubrania..ale ja się boje bo jego brat ma 31 lat a drugi ma 27 i też mieszkają z jego rodzicami. A mi też jest wstyd non stop tam się zwalać bo jego mama dodatkowa ma 1 osobe więcej do wyzywienia....

Gość dorcia10
wiem jak smakuje cierpienie z powodu faceta- ja wyłam kęcząc na kolanach gdy dowiedziałam się że mnie oszukiwał pół roku chodziłam jak lunatyk teraz jestem silna i inna, coś we mnie pękło, też postanowiłam że nigdy więcej nie zaufam na 100% i nigdy nie oddam swojego serca na 100% im bardziej bujamy w obłokach z tą naszą miłościa z tym większym hukiem spadamy na ziemię

Gość MALWINKA92
dorcia10 wiem właśnie ,zapiszę się tam może akurat na jakis kurs mnie wyślą zawsze to coś..;/ Jego rodzice na prawdę mnie dobrze traktują a jego mama mowi ze jakby inną przyprowadził to by jej nie usługiwała itp bo jednak już 4lata jesteśmy razem i też się przyzwyczaili.

Gość MALWINKA92
dorcia10: wiesz ja też go kiedyś zawiodłam i byłam oschła dla niego bo non stop nie miał czasu,nie zwracał na mnie czasu i z każdym dniem czułam jak się oddalał. Ale zależy mi na nim i myślałam ze razem coś zbudujemy....

Gość dorcia10
ooo..... to jak taka tradycja wśród braci to musisz się liczyć z tym że twój facet może chcieć podobnie tym bardziej że ma dobrze w domu przykłady zawsze są silniejsze niż słowa

Gość MALWINKA92
Temat rzeka...można rozmawiać i rozmawiać ;p

Gość MALWINKA92
dorcia10 własnie to mnie irytuje i denerwuje....boje się ,że on będzie powielał to jak jego bracia i do 30 będzie mieszkał w domu z rodzicami....jesli tak ma wyglądać moje życie to ja dziekuje. Albo sie jest w związku i coś się razem buduje albo nie . Myslałam że jestem w poważnym związku i on ma wobec mnie jakieś plany ...głupia i nawina jestem.

Gość MALWINKA92
on myśli tylko o sobie, wyjmuje penisa mi z tyłka, wkłada mi potem do ust i znowu pakuje w tyłek, czy on naprawde nie ma uczuc? to boli przeciez

Gość dorcia10
wiesz Malwinka, my kobiety, czasami wymagamy od facetów więcej niż oni są w stanie nam dac, może twój ma naprawdę problemy z okazywaniem uczuć, a w sercu jest miękki może musisz nauczyć się to akceptowac i nie wymagac więcej dobrze że jesteś lubiana i akceptowana w jego domu- to jest dużo naprawdę postaw na siebie- działaj-aby on zobaczył w tobie inną koiete postaraj się nie narzekac do niego-faceci tego nie lubią

Gość MALWINKA92
MALWINKA92 jeszcze tutaj tego brakowało żeby ktoś się podszywał pod moj nick.... żałosne.

Gość dorcia10
to straszne- ty tego nie chcesz a on chce- tu musisz stawiać granice, ja się na to nie godzę.

Gość MALWINKA92
dorcia10 : Wiem o tym ,ale jestem osobą uczuciową ,wrażliwą i tego samego od niego oczekuję. Nie chce przez całe życie być w takim związku gdzie nie okazuje sie uczuć itp...pragnę jego zrozumienia ,wsparcia i miłości a czy to tak wiele>? Przeciez jeśli się kogoś kocha to w jakims tam stopniu okazuje sie to bezwzgledu na wszsytko....przeciez to facet swoja kobiete powinien traktować inaczej bo przeciez to jego kobieta a nie koleżanka . A związek zobowiązuje do dbania o tą miłość. No chyba że jej w tym przypadku nie ma to zmienia wszystko...

Gość dorcia10
ktoś się podszywa !!! ale świnia niestety tak się tu dzieje jak zobaczą że rozmawiają normalni ludzie to się wcinają

Gość MALWINKA92
[zgłoś do usunięcia] MALWINKA92 on myśli tylko o sobie, wyjmuje penisa mi z tyłka, wkłada mi potem do ust i znowu pakuje w tyłek, czy on naprawde nie ma uczuc? to boli przeciez ja tego nie pisałam...ktoś się podszywa ;/

Gość dorcia10
czasami trzeba facetowi powiedziec bo on sam się nie domyśli- wychodzi na to że musicie dużo rozmawiac

Gość MALWINKA92
dorcia10 : Ja takich rzeczy nie robie ,ale ktoś jest perwersyjny i bezczelny ;/ No niestety tak tu już chyba jest a komuś się nudzi .

Gość MALWINKA92
dorcia10, ale ja nie jestem pewna uczuć do niego, raz to robi spokojnie, raz wkłada mi palca w tyłek i posuwa jak swoją byłą, raz nawet wyjął mi z pupci i kazał ssać...

Gość MALWINKA92
dorcia10: O to mi właśnie chodzi ,ale on nie lubi rozmawiać bo twierdzi że już wymyslam i znowu to samo,denerwuje się wtedy. A ja bym chciała żeby on usiadł że mną i porozmawiał ,żeby otworzył się przede mną i powiedział mi czy coś do mnie czuje ...wiedziałabym na czym stoję .

Gość dorcia10
Malwinka będę musiala kończyć,życze ci dużo wytrwałości w tym związku i pamiętaj rób cokolwiek ze swoim życiem,cokolwiek, rozwijaj je a facetowi daj czas niech dojrzewa w swoim tempie

Gość dorcia10
rozumiem cie kochana doskonale, co my kobiety możemy, jak pan każe to uklękne jak trzeba, on ma coś takiego w oczach, że oddaje mu się bez opamiętania, ma po prostu to coś

Gość MALWINKA92
[zgłoś do usunięcia] MALWINKA92 dorcia10, ale ja nie jestem pewna uczuć do niego, raz to robi spokojnie, raz wkłada mi palca w tyłek i posuwa jak swoją byłą, raz nawet wyjął mi z pupci i kazał ssać... znowu ktoś sobie jaja robi ! Straszne !

Gość dorcia10
nie przejmuj się tym co się podszywa pod ciebie- widać takie wypłochy tylko to potrafią, ja uciekam

Gość MALWINKA92
dorcia10: Ok ,dzieki wielkie za rozmowe . Nie dziękuję żeby nie zapeszyć ...ja również życzę wszystkiego dobrego ;)