Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MALWINKA92

Mój facet myśli o sobie

Polecane posty

Gość dorcia10
pod moj nick też się podszywa ten palant

Gość MALWINKA92
dorcia10: tak wiem ...Trzymaj sie;)

Gość MALWINKA92
całuję was gorąco dziewczyny, przyjemnego analika, nie zapomnijcie o smarowaniu, na sucho zatrzecie się

Gość MALWINKA92
nudzi komuś się ...pewnie to ta sama osoba

Gość gość
robic mu sniadanko...haha kolejna kuchta / matka polka sie szykuje :D nie dziwie sie, ze ma cie w d***e, na pewno juz widzi ze z toba beda same klopoty i do niczego z toba nie dojdzie.

Gość MALWINKA92
Jak mu nie zrobię sniadania to mu nie staje, mimo usilnego ssania... Zrozumcie ludzie, misio musi jeść.

Gość gośćwwa
Beznadziejny ten Twój facet, mój sam mi zaproponował,że będzie mnie utrzymywał dopóki nie pójdę do pracy, bo chciał,żebyśmy razem zamieszkali, to było jeszcze w liceum, teraz jestem na 4 roku studiów i poszłam do pracy,żeby zdobyć jakieś doświadczenie, ale on mnie nie wyganiał,ani nigdy nic nie wypomniał.

Gość gośćwwa
zasda jest prosta dziewczyny, anal i ambitny oral, żaden facet potem nie ma pretensji, nawet mój sąsiad zaczął mi mówić dzień dobry

Gość MALWINKA92
Jaka kura domowa? Jest coś takiego jak dzielenie się obowiązkami ...ja gotuje a on np sprząta wiec nie mam w tym nic dziwnego i złego..trzeba się dopełniac : )

Gość MALWINKA92
Mój odkłada chyba pieniądze na byle co nie wydaje i zawsze jak je wydaje to jakoś w miare rozsądnie. Mój mówił że bez sensu jest wydawać tyle kasy na stancje i po części to rozumiem ,ale na mieszkanie nigdy mnie nie będzie stać....

Gość i dobrze mysli
KingaStefankaFanka Ciebie jakoś parszywie traktuje pechowiec.gif co ci z faceta dobrego dla innych skoro ciebie ma daleko gdzieś pechowiec.gif oszałałyście, dziewczyny jestem kobieta, tak, ale w zyciu nie pozwoliłabym sobieżeby facet, z którym jestem w NIEZALEGALIZOWANYM związku MNIE UTRZYMYWAŁ nie jestem k...wa ani utrzymanka. jak ty to sobie dziecko wyobrażaśz? Facet ma dopiero 25 lat, widzi,żeś nieogarnięta i chcesz na nim " wisiec, a on: ma utrzymywac wynajęta stancje, podczas, gdy MA GDZIE MIESZKAĆ ma utrzymywac sam siebie - u rodziców ma utrzymanie i ma utrzymywac CIEBIE? nie za dużo tez twojej ROSZCZENIOWEJ POSTAWY???? poza tym, może uważaże seks i mieszkanie to po ślubie- wtedy ta jego decyzja świadczy tak, tak, o jego SZACUNKU wobec CIEBIE. OGARNIJ się!

Gość MALWINKA92
Nie wiesz jakie są relacje między nami itd ,więc się nie wypowiadaj :) Jak komuś głupoty w głowie to wiesz...to że ciebie na wszystko stać to nie musisz oceniać i krytykować postawy innych ludzi. Widać nie zrozumiałaś o co chodzi i nie będę się tłumaczyć. Skoro ma utrzymanie to ma do 40-stki mieszkać z rodzicami? Widać jakie masz durne myślenie ja nie jestem w związku od 3 miesiecy tylko od 4 lat i chce coś w zyciu zmienić a nie żyć na kocią łapię . A dzieckiem to ty może jesteś..to że ktoś chce stabilizacji itd nie zmusza sie do krytykowania czyichś decyzji. 25 lat to przecież mężczyzna ...mój tata miał 24 jak się ożenił ,wiec 25 lat to wiek w którym facet powinien być swiadomych swoich decyzji i powinien wiedziec czego chce od życia. Szacunek okazuje się też w inny sposób..

Gość gość
zwiazek naprawde sie zaczyna kiedy zaczynacie mieszkac ze soba. wiec te swoje 4 lata mozesz se w d**e wsadzic.

Gość MALWINKA92
Chyba dlatego chce z nim zamieszkać ,żeby zobaczyć jak będzie ....szkoda że nie którzy nie uzywają mózgu ;) Wsadzić w d**e? Co za kultura ...dla mnie ten czas też jest ważny chociaż razem nie mieszkaliśmy to wiele przez ten okres się nauczyłam.

Gość gosc3432
babo gadasz jak potłuczona, to po cos pisała, zakładała temat? Było zamknąć pyska. Ktos ma inne zdanie, panience nie w smak, to juz objeżdża jedną z niewielu mądrych bab na tej kafeterii. Wy byscie chciały same jedne leżec ui pachniec, czasem tylko d**ą ruszyc, a facet by na was zap...lał....

Gość gosc3432
no facet DOSKONALE WIE CZEGO CHCE od życia, co się czepiasz?

Gość gosc3432
i wie ,czego nie chce - nie chce w młodym wieku wpakowac się w damulkę utrzymankę:D:D

Gość MALWINKA92
Czytaj ze zrozumieniem....a czy ja napisałam ze będę leżeć i nic nie robić? Wy faceci chcielibyscie wszystko mieć podane jak na tacy a w zamian nic od siebie nie dajecie. Napisałam ,że nie mam kolorowo a jak sie jest w związku to chodzi o to żeby sobie pomagać ale jak widac nie którzy myślą wyłącznie tylko o swojej d***e ! Przykre ale prawdziwe ; )

Gość George56
stabilizacja, drogie dziecko, to jest, jak się SAMEMU PRACUJE NA SIEBIE

Gość gość
Ale wy ludzie macie coś z głowami..dziewczyna ma problem,bo jej facet to mamisynek i nie potrafi jej pomoc ,a wy od razu naskoczyliscie ze jest damusią. Pewnie to też piszą synkowie mamusi ...jak sie jest z kobietą to pomaga się jej w kazdy mozliwy sposob bo na tym polega partnerstwo. Przykro mi ze facet nie potrafi podać ci reki.

Gość George56
fakty jakie SAMA przedstawiłaś sa takie, że nie masz za co się utrzymac, nie masz pracy i chcesz, żeby facet wziął cały cięzar utrzymania was dwoje na SIEBIE. I jeszcze wieeelkie zd***** i obraza ,że facet NIE CHCE:D:D

Gość George56
ręke mozna podac, ale nie samego siebie na tacy!!! Nie mylcie POMOCY z wykorzystywaniem

Gość marcin65
Stabilizacjia to nie tylko praca,ale i planowanie założenia rodziny...wszystko powolutku. Ja mam 30 lat i nie trafiłem na taką kobiete ktora myślałaby jak ty...zazdroszcze dla twojego faceta,że jesteś taka wrazliwą dziewczyną i chciałabyś coś z nim zbudować ,olej te osoby ktore piszą takie głupoty. Czysta zazdrość i pisz to po to zeby cię zdenerwować itp. Jesteś młoda ,ale jak widac mądra. Powodzenia

Gość gość
tak facet maminsynek bo nie chce utrzymanki no brawooo kafeteria :D no jak to ona nic niee robic? przeciez bedzie sprzatac i robic sniadanka! :D :D jakby facet sam nie umial tego zrobic hahaha

Gość George56
facet MOZE POMÓC, ale NIE MUSI pomoc to np rozpuscic wiesc**** znajomych, że jest osoba która szuka pracy, zapytanie rodziców, czy zatrudnią na staż, o, ale nie utrzymywanie!!! Dziewczyna chce,żeby facet wynajął stancję!!!!i chce z nim tam zamieszkać, samej nie dokładając sie do opłat

Gość MALWINKA92
Napisałam że mam cięzką sytuacje w domu ,wiec to chyba normalne. Jak widać nie potraficie czytać ze zrozumieniem. Tak ,wiem ...polska mentalność i zawiść . W naszym kraju to tylko krytykować potrafią,a sami pewnie siedzą na d***e na garnuszku u mamusi ;)

Gość George56
gościu, no wreszcie jakis normalny się odezwał. Biedna malwinka juz pewnie dała sobie spokój z takim durnym prowo, no bo nie wierzę, nie wierzę, że są aż tak durne babsztyle

Gość gość
tak wszyscy siedzimy na garnuszku u mamusi tak jak ty sieroto zyciowa :D rusz ta p**de do roboty, a jak zes za glupia zeby glowa pracowac to idz dupsko sprzedaj.

Gość George56
malwina, zakładając temat , wnioskujeże pytałas o opinie. To masz moja opinie. Przykro miże nie zgadza się ona z twoją wyidealizowana wizja szcześcia u boku ukochanego cięzką sytuację masz, współczuje. I nie nie jestem zawistnikiem i życzę \ci tylko abys odrobinkę zmądrzała, bo z takim tokiem myślenia to ten twój facet da sobie w końcu z toba spokój

Gość MALWINKA92
Chyba napisałam że nie stać mnie na opłaty ...widać ,że same sknery siedzą na kafeterii...napisałam że nie mam z czego się dopłacać. I że na ten czas kiedy bym nie znalazła pracy zajęłabym się domem. Nie będę się tłumaczyć ludziom którzy są ograniczeni i dla nich kobieta to pasozyt ,nic więcej. Faceci nie macie klasy..kiedyś kobiety całe zycie wychowywały dzieci i zajmowały sie domem a facet utrzymywał całą rodzinę . Ale czasy sie zmieniły ....gdzie prawdziwi faceci? Już chyba na wyginięciu