Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ala0

straciłam zaufanie

Polecane posty

Gość gość
cytuję: kobiety postawcie na siebie i dzieci ,oni zawsze zdradzali i oszukiwali, nie ma gruszek na wierzbie , milóśc istnieje tylko w naszych głowach, dla faceta to słowo oznacza zupełnie coś innego Co ty tu k***a piszesz, nie masz kręgosłupa i innym radzisz siedzieć w tym szambie też? Jak to postaw na dzieci? One są dla świata, nie dla nas. Trzeba walczyć o siebie, krzyczeć głośno, NIE GODZĘ SIĘ. I jeszcze głośniej: S********J Z MOJEGO ŻYCIA.

Gość gość P
gościu wyżej łatwo mówić, gorzej zrobic jak sie kogoś kocha. I ta myśl ze przej jakąś p**de nasze dzieci nie beda miały ojca

Gość gość
Gość P jak potrafisz teraz z nim żyć,po tym wszystkim?

Gość gość P
no właśnie nie potrafie. Ostatnio postanowiłam odejsć była nieziemska awantura, płakał że nie da rady beze mnie, ze przeprasza ze nigdy nie bedzie i dupa mi wymiekła bo go kocham. Teraz trochę żałuję bo nie potrafie mu zaufać , niestety. Teraz sam pokazuje mi telefon ale ja i tak nie wierze i raczej juz nie uwierze

Gość gość P
wiem że jeżeli jeszcze tylko raz mnie oszuka to juz nie wymiekne i odejde , bez powrotów bo widze że to nie ma sensu. Daje sie jedną szanse drugą , dziesiątą , setną i nawet sto pierwsza nic nie da bo oni zawsze robią swoje. Obiecyja biją sie w piersi, minie tylko troche czasu i znów to samo.

Gość ala0
Naprawdę nie wierzę,że wszyscy mężczyźni są tacy,tak samo jak nie wszystkie kobiety.Może mój mąż w porę się opamiętał.

Gość gość P
Zycze Ci tego autorko ;) ale trzymaj ręke na pulsie. Dla nich pisanie to nic złego , po prostu.

Gość gość P
Zakazane i niedostępne hsmakuje lepiej i chyba tu jest problem

Gość ala0
Słuchaj Gość P,ja daję mężowi tylko jedną szansę,jak jeszcze raz mnie zawiedzie,to będzie to koniec.Raz mógł popełnić błąd,ale drugi raz to już nie błąd tylko świadomy wybór.

Gość gość
"ala0 On był przerażony gdy chciałam tam zadzwonić,prawie wyrwał mi telefon.Tłumaczył,że późna godzina i nie wypada dzwonić." a dlaczego taki rpzerażony był? bop to nie był tylko niwinny sms. Taka prawda. A dlaczego zachwycał się jej nagimi zdjeciami? skąd je miał? ile ich miał? sms? nie wierzę

Gość gość P
Kochana naprawdę życzę Ci abyś nie musiała i żeby Wam sie poukładało. Może Twój mąż będzie mądrzejszy ;) Trzymam kciuki

Gość gość P
Ja mam dla Ciebie taką radę od siebie, skoro decydujesz sie dać mu szanse to staraj sie żeby było normalnie zupełnie o tym zapomniec żeby to nie rzutowało na wasz związek ale jeśli coś Ci znów wywinie a predzej czy poźniej to sie wyda to wtedy podejmiesz decyzje.

Gość ala0
Dziękuję,oby i Tobie się udało.

Gość gość P
nie wiem czy to możliwe bez zaufania, mój naprawde zawiódł. Musimy być twarde;)

Gość ala0
Podziwiam Cię,ja się rozpadłam po jednym smsie.

Gość gość P
Ja swojego bardzo kocham i dlatego mu wybaczałam.Może to był błąd, związek bez zaufania to udręka , zobaczymy co los przyniesie. Chyba najbardziesz szkoda mi synka, on jest taki wpatrzony w tate, a ma dopiero 6 miesiecy ;(

Gość ala0
Mówił,że to był taki żart,że wysłał do byłej tego smsa.A bał się,że ona specjalnie naopowiada mi głupot jak do niej zadzwonię

Gość gość P
Nie chcę Cie martwić ale to nie brzmi przekonywująco, niestety. Po co on wogóle sie kontaktuje z była?

Gość ala0
A jak się teraz zachowuje Twój mąż,próbuje Ci to wszystko jakoś wynagrodzić,upewnić Cię,że teraz tylko Ty?

Gość ala0
Ja już z tej miłości do niego naprawdę zgłupiałam,nie wiem już co jest prawdą a co kłamstwem.

Gość gość P
Próbuje wynagrodzic, codziennie mówi jak bardzo kocha i wogóle ale ja jakos nie biore tego do siebie. Wiesz zawsze przepraszał obiecywał przysiegał, mijał jakis czas i znów robił to samo. wiem to mój błąd ze ciagle mu ulegałam ale go kocham. Nie wiem czy znów mnie nie oszuka. Mamy taki układ ze jezeli mnie oszuka to bez słowa sie wyprowadzi , bez awantur itp.

Gość ala0
Właśnie dlaczego się z nią kontaktuje?Jedyne pocieszenie to,że ona mieszka na drugim końcu Polski.

Gość gość P
może teskni za czasem jak z nia był, wiem to brzmi brutalnie ;( Trzeba miec sie na bacznosci. Wiem mówie to ja która juz tyle uległa, kurde cieżkie to wszsytko. Nie mozemy dac sie oszukiwać. Gdyby Kobiety trzymały sie razem byłoby łatwiej ale niektóre lecą na cudzych mężów i oni nie pogardza;(

Gość inka70
Autorko, uważam ze powinnaś z nim porozmawiać całkiem szczerze, że masz cały czas w głowie tamtą sytuacje i nie mozesz sobie z tym poradzić, ze straciłas przez to zaufanie a bez tego trudno funkcjonować w związku. powinnaś powinformować że jeśli zalezy mu na tobie to chcesz to czuc bardziej niz wcześniej, poza tym niech on zaproponuje cos w jaki sposób mógłby odbudowac zaufanie które przez tamtą sytuacje mocno nadwyrężył, niech pomyśli i sie wykaże pomysłowością. jeśli mu zależy to powinien to zrozumieć i coś wymyśleć. niedopuszczalne jest natomiast kasowanie połączeń i wiadomości, niestety uważam ze robi to po to bo ma cały czas cos do ukrycia i w ten sposón nie chce kolejnej wpadki. telefon powinien leżeć w miejscu ogólnie dostęnym i nie ma prawa kasować nic. sam sobie na to zapracował więc jesli cos ma naprawić to nie widze innego rozwiazania. zycze wszystkiego dobrego- i jeszcze jedna wazna rzecz- musisz wzbudzić w nim zainteresowanie na nowo jakby, tak by on poczuł że jesteś wspaniala kobietą- troche więcej tajemniczosci by nawet wzbudzic jego zazdrość bardzo wskazane :-)..

Gość ala0
Niektórym facetom naprawdę odbija, kiedy kobieta zachodzi w ciążę i rodzi się dziecko.

Gość Basiurka23
Najlepszym sposem aby sie dowiedziec czy faktycznie cos bylo to sprawdzic bilingi polaczen i wyslanych, odebarnych sms-ow. Tylko zastanow sie czy jestes gotowa poznac nawet najgorsza prawde, bo moze byz bardzo bolesna:/

Gość ala0
Dlatego napisałam 'niektórym facetom'.

Gość gość P
Tak facet ją oszukuje a to jeszcze ona ma sie starac go soba zainteresować, brawo. Pozatym to nie działa, próbowałam. To on powienien teraz stanac na głowie by to naprawic a jesli to nie jest jej wart. Zgadzam sie że kasowanie smsów i połączen jest niedopuszczalne, to oznacza ze kasuje bo dalej pisze :/