Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ala0

straciłam zaufanie

Polecane posty

Gość ala0
Wiecie najbardziej boli to w jakich okolicznościach on to zrobił.Ja w ciąży,w szpitalu a on sobie znalazł jakąś nagą pocieszycielkę.

Gość gość
no właśnie dlatego to gnojek. Zrobił to pewnie z nudów czy coś...ale nie pozwól sobie na to, nie pokazuj, że nie ma to dla Ciebie znaczenia. Jakbys to olała itp to on by wiedział, ze ma ciche przyzwolenie na coś podobnego bo mu wybaczysz. Musi wiedzieć, że mu wybaczyłaś ale drugi raz nie wybaczysz. Powiedz mu co czujesz, nakrzycz , ja nawrzeszczałam, biłam go po plecach, wyzywałam od chu...musiałąm wyładowac swoje rozczarowanie, swój gniew. Wie, że źle zrobił, żałuje i wiem, że więcej tego nie zrobił, ale nie zdradził mnie nigdy w ralua w ciązy brdzo dbał o mnie. Twój facet to gnój!!! taka prawda. Nie możesz tak po prostu nioe rozmiawacia z nim o tym, zpaomnieć...powiedz, ze teraz o tym zapominacie, ale ma zerwac kontakt z ta dziewczyną i to całkowiecie i już drugi raz nie wybaczysz

Gość gość
nie wazne czy jeden sms czy dwa - ja bym ze swoim facetem juz nie byla - kocham go ponad wszystko ale za bardzo by mnie to bolalo i bym juz mu nigdy nie zaufala. Po za tym nawet gdybym wybaczyla to by mial ze mna przesrane : / Z tego co wiem moj takich rzeczy nie robi mam jego tel kiedy hcce hasla do wszystkiego ale jak by zreobil to by juz go vnie bylo

Gość ala0
Tylko ja naprawdę nie wiem co to tak naprawdę było,on nigdy wcześniej nie zawiódł mojego zaufania.To był jeden erotyczny sms.Mąż twierdzi,że nic poza tym nie było,więc nawet nie mam mu czego wybaczać.Poczułam się jakbym faktycznie wyolbrzymiała tą sprawę.

Gość gość
1 sms ale byl i tlo erotyczny a to juz cos.

Gość ala0
Nie odejdę z takiego powodu od mężczyzny z którym jestem od pięciu lat,trzy lata po ślubie i mam z nim malutkie dziecko.Dlatego szukam sposobu żeby wrócić do tego co było wcześniej.

Gość gość
to tez dlatego pisąłam, że masz mu powiedziec że wybaczasz, zapominasz, ale ma pamiętac, że drugi raz nie wybaczysz więc ma to miec na uwadze

Gość gość
Właśnie to jest chore, że faceci często tak mają. Jego kobieta jest w potrzebie, ma problemy, jest chora, a ten zamiast się nią zaopiekować-hyc...do innej. Bo on się czuł samotny.... Żałosne. Czyli myślał tylko o sobie....Przykre, ale nie on jeden...Nie wiem co oni mają we łbie...

Gość gość
Szukasz sposobu do tego co było wcześniej??? - jak się wyraziłaś. Nie choruj, nie zachodź w ciążę, nie ląduj w szpitalu, bo jak go nie przypilnujesz to znowu się to powtórzy...

Gość ala0
A jak Wam się teraz układa i czy nie masz czegoś takiego,że boisz się ciągle,że to się powtórzy?Ja ciągle go sprawdzam,tym bardziej,że kasuje wszystkie smsy.

Gość ala0
Jak się uwolnić od ciągłych podejrzeń?

Gość gość P
Kochana mój też pisał z dziewczynami, milion razy obiecywał ze nie bedzie ale i tak dalej to robił nawet jak byłam na porodówce. teraz juz wiem ze kłamał mi prosto w oczy a jak go z bardzo sprawdzałam to załozył drugi telefon o którym nie wiedziałam. Także współczuje Ci bo wiem co czujesz ale on sie zmieni i to napewno nie był niewinny sms

Gość gość
już nigdy nie będzie tak jak dawniej znam ten ból

Gość gość
jak raz odkryjesz że facet z którym żyjesz nie jest tym za kogo go brałaś wszystko się zmienia najważniejsze abys nie popadła w paranoję i nie pilnowała go natrętnie

Gość gość
daj mu luz szybko sam wpadnie zagospodaruj swoje życie mimo dziecka szukaj kolezanek jakiś zajęc bo faceta nie upilnujesz oni wszyscy mają te same geny

Gość gość P
Nawet zlapani za rączke sie wypierają a potem płaczą. Zdecydowanie nie bedzie jak dawniej, wiem z doświadczenia.

Gość ala0
Faktycznie mój mąż wypierał się aż do chwili gdy chciałam zadzwonić tam gdzie został wysłany sms.

Gość gość P
ja raz zadzwoniłam i ciekawych rzeczy sie dowiedziałam, ehh brak słow. Do dziś bije sie z myslami czy nie odejsc od niego. Ale to nie takie proste bo go kocham , jestesmy razem 7 lat. Rozumiem Cie doskonale ale uwierz nie zostawiaj tego tak sobie bo bedzie Ci rogi doprawiał a Ty będziesz nieświadoma

Gość ala0
On wie,że gdyby to było coś więcej to straciłby rodzinę.A jednak zaryzykował.

Gość gość P
Po prostu przez miłośc jestesmy zbyt naiwne a oni niby kochaja a robią rzeczy które nam sie w głowie nie mieszczą. Inne kobiety tez są perfidne . Ja czytałam smsy i laska pisze ze oszuka swojego narzeczonego żeby spotkac sie z moim ;D

Gość gość P
Mój też wie że starciłby rodzine a robi swoje a potem płacze ze nie da rady bez nas życ

Gość ala0
On był przerażony gdy chciałam tam zadzwonić,prawie wyrwał mi telefon.Tłumaczył,że późna godzina i nie wypada dzwonić.

Gość gość
jak ja zaczęłam drażyć temat to tyle odkryłam że mało nie zemdlałam kochanka, portal randkowy, kilka znajomych krórych ja nie znałam itd. wszystkiego się wypierał odpuściłam i juz nie jest jak kiedyś teraz uczę się żyć od nowa przy boku człowieka,którego tak naprawdę nie znam przypuszczam że 90% kobiet nie zna drugiej twarzy swoich facetów

Gość gość P
Ja próbuje wszystko poukładać ze względu na dziecko ale nie wiem czy sie uda. Takie życie bez zaufania zaczyna być udręką. Oni potrafią tak perfidnie kłamać w oczy ze w głowie sie nie mieści.

Gość gość
kobiety postawcie na siebie i dzieci ,oni zawsze zdradzali i oszukiwali, nie ma gruszek na wierzbie , milóśc istnieje tylko w naszych głowach, dla faceta to słowo oznacza zupełnie coś innego

Gość gość
Ja tez do meza stracilam aufanie. Byly to incydenty drobniejsze ale czesciej. Zycie to udreka z nim. Juz mu nie ufam. Mamy miesiecna coreczke.

Gość gość
normalna uczciwa kobieta idąc do łóżka robi to z miłości, facet wchodzi na kobietę i wcale wtedy nie myśli o niej , on myśli tylko o sobie, dlatego jest w stanie wspołżyć z każdą nawet poznaną przed chwilą

Gość ala0
Smutne to co piszecie.Czasem wolałabym wcale nie odkryć tego smsa,miałabym chociaż spokój a tak..

Gość gość P
Mój tez nigdy nie pisał erotycznych smsów dlatego autorko nie bądź naiwna, nie daj sie oszukiwać. On pisał o c*pce swojej byłej !!!!!!! to już przegięcie i napewno nie był to jeden sms. Nie chce Ci dobijać ale pisze z doświadczenia. Faceci zawsze bedą sie ogladac za innym pannami i tyle ;(

Gość gość P
To tylko my jesteśmy takie naiwne i głupio wierzymy a miłość bo kochamy a oni kochaja inaczej, oni uważaja ze nic złego nie robią, że maja prawo. Przykre to, nie myślalam ze tyle kobiet ma ten sam problem