Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tymbarkmango 22

Pazdziernik 2014 czy są tu jakieś nowe mamusie

Polecane posty

Gość tymbarkmango 22

Właśnie wczoraj zobaczyłam na teście upragnione 2 kreseczki :))) Sa tu może jakies dziewczyny co tez beda miały termin na październik???

Gość Sandrelka
Witam ;) Także mam nadzieję że będzie nas więcej. Ja o ciąży dowiedziałam się w sobotę 15.02 wtedy zobaczyłam dwie piękne kreski 4 dni po terminie @. chociaż z początku się załamałam bo wyszła tylko jedna ale po 3 minutach wyszła druga mocna krecha :) To jest moja druga ciąża. Mam 2-letnią córkę Amandę ;) Według moich obliczeń termin wypada na 21 października Ponieważ jeszcze nie byłam u lekarza dopiero idę 26.02 ;) a co do moich objawów to są następująca xD : - mam bardzo wrażliwe piersi (każde otarcie nawet ubrania mnie drażni) -jestem ciągle ospała -szybko się męczę (nawet przebierając bluzkę córce hehe...) -wydaje mi się że mam większą wrażliwość na ból (lekko się uderzę np w rękę to już mam łzy w oczach) -jestem rozdrażniona (po wszystkich krzyczę hehe) -i zmienny apetyt ciągle mam na coś smak a sama nie wiem na co to podgryzam to tu tamto a za chwile nie mogę nic przełknąc -czuję się jakby zbierało się na grypę wszystko mnie boli i mam san podgorączkowy -skurcze w podbrzuszu czasami bolesne ale krótkotrwałe... W sumie to sama czułam to jakoś instynktownie że jestem w ciąży No to na tyle sorki że się tak rozpisałam ;P Wszystkim mamusią gratuluję oby maleństwa były zdrowe... Czekamy na inne mamuśki Październikowe :* Piszcie jakie macie objawy bo jestem ciekawa ;)

Gość dejarviV
Witam Was mamusie :) Ja prawdopodobnie mam termin na 2.10.2014 dzisiaj oglądałyśmy się na usg u Pana Doktora ,bo okazało się,że jednak nie uroiłam sobie fasolki - ona naprawdę tam jest.:) Mamy 8 tygodni i nie co ponad 2 cm. Moje objawy: - Na zapach papierosów i smażonego mięsa zmieniałam kolory....mam mdłości i zgagę ,ale nie wymiotuję. -Mogłabym wiecznie spać. -Mam stan podgorączkowy i w końcu mi ciepło :) -Wrażliwość piersi (nowość nigdy tego nie miałam nie wiedziałam,że może to aż tak wkurzać. -Od wczoraj czuję takie delikatne skurcze coś jak przed okresem...ale ponoć to normalne :)

Gość sandrelkunia
Ja mam termin prawdopodobnie na 21 października.. Jutro idę do lekarza na usg, po lekarzu dam znac co i jak ;)

Gość Sandrelka
Ten wcześniejszy post ja pisałam tylko pomylilam nicki ;)

Gość gość
Witam;) Ja upragnione dwie kreseczki zobaczyłam 6.02., kilka dni temu byłam u pani doktor i termin mam na 11.10. Ja praktycznie od samego początku miałam objawy, zaczęło się od zawrotów głowy, a od 5 tygodnia doskwiera mi brak apetytu oraz straszne zmęczenie, ciągle bym spała.

Gość Sandrelka
Byłam w środę u Pani ginekolog bylismy na usg i zarodek jest za malutki zeby go zmierzyc ledwo co widoczny jest a to 7 tydzien mam przyjsc za 3 tyg 19.03 troszke sie martwie bo w pierwszej ciazy pierwsze usg mialam w 7 tyg i byl wyraznie widoczny i z latwoscia mozna bylo zrobic pomiary, ale kazda ciaza jest inna mam taka nadzieje ze wszystko bedzie ok... Mial ktos moze podobnie?

Witam, ja mam termin na 1 pazdziernika, obecnie zaczelam 11 tydzien ciazy.

Gość gość
ten post nie będzie złośliwy, ale czy 5 tydzień to nie za wczesnie na objawy ciąży?

Nie wiem jak dziewczyny, ja w 32 dniu cyklu (w dniu zrobienia testu) tylko czulam cieplo,ogromne. Kolezanki na sklepie w cieplych swetrach a ja z krotkim rekawem i to mnie zastanowilo. Od zawsze bylam najwiekszym zmarzluchem. Pierwsze mdosci pojawily sie w polowe 6 tygodnia, zachcianek nie mam w ogole, wrecz przeciwnie. Na widok jedzenia mnie skreca.

Gość ewa2345
witam, ja też mam termin na pazdziernik dokładnie 13:) i tak bardzo chciałabym aby to malenstwo juz ze mna było....ale niestety u mnie ciąża nie przebiega łatwo w 5 tyh\g szpital bo plamienie teraz nadciśnienie...

Gość sandrelkunia
nucleardeath miło ;) Dziewczyny jak znosicie ciaze? mi jest ciągle zimno nawet w cieplejsze dni ;) Tak się martwiłam że w 7 tygodniu zarodek był za malutki żeby go zmierzyc ale byłam teraz w środę u gina i wyszlo ze malenstwo ma 2,92 cm serduszko pięknie bije i jest *****iwe i to bardzo ;) nie potrzebnie sie stresowałam porównując do pierwszej ciąży bo każda ciąża jest inna...

Gość olek123
Cześć ja też mam termin na październik. Prowadze blog o moich doświadczeniach, zapraszam: www.matkotymoja.com Pozdrawiam ;)

Gość gość
ej zle napisalas powinnas napisac PAZDZIERNIK 2015 jeśli mogę radzic to zaloz drugi temat puki nie zbyt dużo dziewczyn a w tym najwyżej napisze ze ZAPRASZASZ N INNY TEMAT.... bo nie wiem czy ktoś będzie wchodzil po tym tytule....

Gość gość
początek października, pracujecie jeszcze??