Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mąż i ja nie jesteśmy za starzy na dziecko?

Polecane posty

Gość gość
u nas w rodzinie facet ma 10 letnie dziecko, sam ma 58 lat i bajpasy :-o Nie ma mowy o wyjściu razem na piłkę albo na rowery :-o

Gość gość
Autorko kretynko ty sobie w zyciu radzisz egoistko? gowno a nie ci zazdroscimy bo nie ma czego :-O 34 lata mialas jak emza spotkalas to trzeba bylo dzieciaka robic piepszona egoistko. terz ci sie nudzi i nie masz co ze soba zrobic :-O jakos widocznie nie za bardzo radzisz sobie w zyciu :-O

Gość egoisci nic wiecej
dla mnie starszy PONAD 20 lat facet jest obleśny i irracjonalne jest nie widzieć tego ze za 10-15 lat ta róznica bedzie jeszcze bardziej odczuwalna. I w żadnym razie nie jest tak, ze tego nie widać ze niby tak się trzyma a młodszych o 20 lat facetów przebija wygladem i sprawnościa - jedynie czym moze przebić to zawartością portfela. Bo jednak miał 20 lat więcej zeby się dorobić. I oczywiście wiek około 40tki to jak najbardziej ok na rodzicielstwo, wiadomo ludzie zyją dłuzej, jest lepsza opieka - natomiast totalnym egoizmem jest płodzenie dziec**** 50tce.

Gość gość
Mam 70 letniego profesora, ktory ciagle wyklada na uczelni. Ma sie dobrze, nic mu nie dolega, a zreszta bezsensem jest porownywac go z 30 latkiem. Bo to nie o to CHODZI. Jak ktos tyral cale zycie na budowie czy w fabryce, nie uwazal na siebie, zle sie odzywial (bo za co) i pil alkohol to i po 50 moze byc wrakiem czlowieka. Lepiej miec dziecko pozniej, niz byc styranym zyciem rodzicem po 20sce czy 30sce, wyladowujac na dziecku swoje zyciowe niepowodzenia. Nie kazdy marzy o pieluchach w mlodym wieku. Ludzie odrobina tolerancji, skad wy jescie z Koziej Wolki?

Gość gość
Ty jesteś z Koziej wólki, bo zaraz autorka napisze że jej mąz jeździ do SPA na masaże, generalnie to tylko lezy i pachnie a firma sama się prowadzi. A on wygląda na osiemnastolatka :-o

Gość gość
Ta co się tak mądrzy to niech lepiej zakupi słownik ortograficzny, bo mądrością nie grzeszy, właśnie tego się bałam, że przyjdzie co do czego a ja nawet nie będę wiedziała jak się pisze słowo TEŻ, dlatego lubiłam się uczyć i jestem inteligentna, odezwała się mądralina:) I proszę nie nazywać mnie kretynką, bo byle kto 3 kierunków nie kończy, Ty się masz w ogóle czym pochwalić? czy nie jest tak, że mąż alkoholik, żyjecie od 1 do 1ego a dzieci nawet na cukierki nie mają?:( To może warto zrezygnować z internetu i siedzenia całymi dniami na forum, znaleźć prace, albo chociaż przejść się do mopsu?

Gość gość
a jakby nawet jezdzil na masaze, to co zazdroscisz?

Gość gość
Tak stać mnie i na masaże, bo od 20 roku tyrałam by żyć ponad przeciętnie, Ty się pieprzyłaś po krzakach z co drugim alkoholikiem na klatce a ja zakuwałam, dlatego mam za co żyć:)

Gość gość
skoro od 20 r. ż tyrałaś ponadprzeciętnie znaczy że masz co najwyżej zawodówkę a co za tym idzie zasówałaś fizycznie..i mając 40 lat to sorrryyy hahaha wyglądasz jak babcia?

Gość gość
gowno a nie zakuwalas

Gość gość
w wieku 52 lat jeżdzi ale na masaże i rehabilitacje do sanatorium

Gość gość
Autorko posta - nie słuchaj się tych wstrętnych baba! Nie jesteś egoistką! Ja mam starszych rodziców, sama mam teraz koło 30, tata ma koło 80. Jest świetnym rodzicem, nigdy nie chciałabym mieć innego! Dziękuję moim rodzicom, że się na mnie zdecydowali, że mnie wychowali i że dzięki temu mogłam poznać tak wspaniałych ludzi, którzy obdarzyli mnie mnóstwem miłości, której niejedna młoda para nie jest w stanie dać! :) Ja trzymam za Was kciuki!!!

Gość gość
zasówałaś fizycznie . I Ty za to nie uważałaś na lekcjach w szkole, albo wagarowałaś :-p Wróc dziecino do podstawówki i naucz się zasad ortografii, póki nie jest za późno.

Gość gość
Temat juz dawno nie jest na temat

Gość gość
rodzić dzieci z dziadziusiem.. to takie trendyyyy jak Mariolka z kiepskich :-D

Gość gość
Moja bratowa urodzila dziecko z zespołem Downa. Miala wtedy 41 lat.

Gość gość
szok co ci ludzie wypisuja, zrobcie dziecko dziewczyno i nie pytaj juz tutaj bo sie zestresujesz tylko, jestes mloda dziewczyna, poki kobieta miesiaczkuje moze spokojnie urodzic zdrowe dziecko, znam wiele takich i znam tez takie ktore urodzily chore dzieci bedac bardzo mlode

Gość gość
Trochę za późno na dzieci - Autorko ... Trzeba było prędzej myśleć o macierzyństwie... Sorry, ale tak myślę ;-)

Gość egoisci nic wiecej
co lubie w kafe :D nr 1 WRÓŻKI - mimo że nic o sobie nie piszesz wiedzą jakie masz wykształcenie, ile masz dzieci, czy jesteś bezrobotna, ile masz dzieci nr 2 ZAZDROŚĆ - piszesz inaczej to na pewno zazdrościsz, jesteś gruba, brzydka i bezrobotna nr 3 FANTAZJA - mają wszystko, mega kase, boskiego męża, najinteligentniejsze dziec****sy z rodowodem, wakacje 3 razy w roku nr 4 POLONIŚCI - gdy nie mają się już do czego przyczepić to uwieszą się ortografii i gramatyki miłego dnia :)

Gość gość
Słuchajcie kobiety, ja nie mam w sobie zawiśc***pracowałam całe życie intelektualnie, czyli głową, żadnej pracy fizycznej nie miałam, może poza pracą stewardessy, szybko jednak osiągnęłam wyższe stanowiska w lotnictwie, nie ma się czym chwalić, temat jest o dzieciach a nie kto i ile zarabia, gdzie jeździ i czy to sanatorium czy SPA. Jak komuś się choć o trochę lepiej wiedzie to pretensje. Ja nie jestem gówniarą, nie będę dalej dyskutować, bo ta dyskusja się z celem mija, mam 40 lat.

Gość gość
Dziwna sprawa... W czasie współżycia nigdy nie zdarzyła im wpadka? Tak dobrze się zabezpieczali, czy może ktores jest bezpłodne? Co piate małżeństwo w Polsce ma problemy z płodnością. Tak podaja statystyki.

Gość gość
Autorko - jak długo jesteś mężatką?

Gość gość
Tak nie zabezpieczamy się z 3 lata, dziecka nie ma, bo ja wiem kiedy mam dni płodne, wiem to z długoletniego obserwowania swojego ciała, jak pisałam gówniarą nie jestem, odnośnie moich finansów to nie będę już o nich wspominała, to moja indywidualna sprawa, temat jest o dzieciach, powiem tylko, że mnie na nie stać i koniec. Mąż na pewno jest płodny, staram się nie szaleć w łóżku w czasie dni płodnych, choć też się dziwie, wszystko wyjaśni się jak zrobię badania.

Gość gość
autorko skoro masz 40 lat i jestes wielce wyksztalcona Pania to po C***A zakladasz tematy na poziomie kretynki z podstawowki ????? ROB BACHORA KIEDY CHCESZ I Z KIM CHCESZ I GOWNO NAM DO TEGO! dorosla baba i wielce wyksztalcona ale musi sie pytac o zdanie innych :-O

Gość gość
Do egoiści nic więcej- jestem polką a więc wypada mi znać naszą ortografię, nie wyobrażam sobie pisać TEŻ przez rz, strasznym wstydem jest gdy ktoś jednak nie umie pisać , wymawiać słów po polsku, to świadczy o małej inteligencji, nikt z moich przyjaciół, znajomych nie robi takich byków. Wstyd.

Gość gość
Z mężem wzięłam ślub mając 36.

Gość gosc joanna
Normalni wyksztalceni ludzie takie sprawy omawiaja miedzy soba ,radza sie rodziny albo przyjaciól a nie pisza na kafe i tam oczekuja ze kazdy im przyklasnie autorko ,osoba w twoim wieku powinna to wiedziec. Ale skoro juz zabralam glos to jestem przeciwna twoim wyborom bo uwazam ze po prostu twój czas juz minal. Pozdrawiam

Gość egoisci nic wiecej
miałam profesora na studiach na uam, napisał "królóje" - czy to znaczy że był mało inteligentny, mimo wielu, bardzo wielu publikacji w języku polskim i niemieckim? Dla mnie żenadą jest przeklinanie i rzucanie rynsztokowym językiem, bo na to już każdy ma jak najbardziej wpływ, zwłaszcza gdy pisze. A tak to zwykły błąd, jak dla mnie już dawno powinna być reforma zmieniająca ortografię - likwidująca dwa rodzaje "u", "ż" itp Autorko może warto pomyśleć o adopcji, skoro tak nie wychodzi? Bo na leczenie, ewentualne in vitro ucieka wam czas. Jeżeli od 3 lat sie nie zabezpieczacie to widać jakiś problem jest. Nie zdecydowałabym się na dziecko z mężczyzną w tym wieku tzn po 50 roku życia. Rodzice w wieku ok 40 lat są ok, ale po 50tce to już przesada, jak dla mnie przynajmniej. Lepiej porozmawiaj z mężem niż z kafe :) w końcu to jego działka bardziej.

Gość gość
pyta sie publicznie o zdanie innych a jak jej mowia to sie oburza :D wielka gwiazda ze spalonego teatru :D to po c***a zakladasz temat??? TAK jestescie ZA STARZY NA DZIECKO! lepiej ci? nie tylko za starzy ale i za glupi bo tylko glupi czlowiek sie tak zachowuje :-O:-O:-O wychwala sie swoimi studiami i ch*j wie jeszcze co a musi sie pytac obcych czy ma jeszcze zajsc w ciaze czy nie. ja mam nadzieje ze nie zajdziesz bo glupich ludzi jest dosyc na tym swiecie. twoj bachor nikomu do niczego potrzabny nie jest.

Gość gość
amen