Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mąż i ja nie jesteśmy za starzy na dziecko?

Polecane posty

Gość tututu aga
jesteście okropni. Nie wiem czy to z głupoty czy z zazdrości. Na pewno autorka przedyskutuje temat z rodziną, ale czasami dobrze jest poradzić się i spytać kogoś bezstronnego z zewnątrz. Widać większość forumowiczów tego nie rozumie. Fakt, że poziom kafeterii pozostawia wiele do życzenia, jednak pamiętajmy o tym, że to my go tworzymy, więc jak zaczniecie myśleć i ważyć słowa to może będzie lepiej?

Gość gość
Na kafeterii to dobrze zapytać o jakiś przepis na zupę, ale nie o tak poważną sprawę jak posiadanie lub nie, dziecka. Właśnie osoby najbliższe Autorce, znające ją i jej męża oraz życzliwe do nie nastawione, powinny jej doradzać. Uważam, za wielką nieporadność zakładanie takiego tematu przez kobietę czterdziestoletnią.

Gość gość
zgadzam sie,ze o tym nie powinna decydowac kafeteria tylko malzonkowie, ew osoby im najblizsze. Co do wieku - jesli bedzie ciaza, to znaczy,ze jest wystarczajaco dobry, decyduje biologia , a nie ludzie z kafeterii.

Gość gość
wystarczająco dobry na dziadka a nie ojca, oszaleliście? 52 lata ma teraz jak się uda od razu to 54 jak urodzi, stary pryk a nie ojciec

Gość ja 30 lat maz 48
Ja nie jestem jeszcze gotowa na dziecko, zanim bede to maz bedzie w wieku Twojego. Tez mnie to dreczy. Jednak w tym wieku sie jeszcze nie umiera. Zdazy sie wychowac... Ja mialam 20 lat jak opuscilam dom rodzinny i to ja jestem wsparciem finansowym dla mojej rodziny. Ojciec byl wlasciwie nieobecny w moim zyciu. Nie wiem czyja to wina, nie mam z nim o czym rozmawiac, chociaz roznica miedzy nami to 20 kilka lat. Mysle, ze moj maz jako 50 letni ojciec bedzie lepszy dla naszego dziecka.

Gość gość
no i dlatego wzięłaś sobie męża w wieku ojca jako zastępstwo - albo sponsora

Gość autorko stara dewotko
06.02.14 [zgłoś do usunięcia] tututu aga jesteście okropni. Nie wiem czy to z głupoty czy z zazdrości. Na pewno autorka przedyskutuje temat z rodziną, ale czasami dobrze jest poradzić się i spytać kogoś bezstronnego z zewnątrz. Widać większość forumowiczów tego nie rozumie. Fakt, że poziom kafeterii pozostawia wiele do życzenia, jednak pamiętajmy o tym, że to my go tworzymy, więc jak zaczniecie myśleć i ważyć słowa to może będzie lepiej? x Tututu Aga tepoto. czego tu zazdroscic???Glupoty??Nie mow mi, ze jest powod do zazdrosci kiedy dwoje dojrzalych ludzi w wieku 40 i 52 lat nie moze samo i wspolnie zadecydowac czy sa za starzy czy za mlodzi na dziecko :O OMG wydaje mi sie, ze same bezmozgowce tutaj siedza.

Gość walientina tierieszkowa
droga autorko, nie słuchaj niemądrych, obraźliwych wypowiedzi jakim prawem ludzie oceniają inna osobę i tak w chamski sposób krytykują ty musisz przeżyć to jedyne życie po swojemu, nikt go za ciebie nie przeżyje dostałaś masę budujących i wspierających odpowiedzi i tymi się kieruj jak jakiś bogaty, stary aktor po 70 ma nową żonę i malutkie dziecko to jest ok, nikt go nie piętnuje Twój mąż musi pracować jeszcze 15 lat do emerytury, jak inni mężczyźni, więc kondycję musi mieć a to czy zdąży wychować dziecko do pełnoletności to jest loteria w każdym wieku

Gość mamadwóchdziewczynek
Dziwi mnie, że pytasz o tak ważną sprawę na kafeterii, podejrzewam że tak na prawdę chcesz tylko poznać opinię na temat późnego macierzyństwa, bo wszelkie obawy musisz rozwiać z mężem jednak... Moim zdaniem nie ma idealnego wieku na dziecko, są oczywiście optymalne lata dla kobiety na noszenie ciąży, ale to teoria. Jeżeli pragniecie dziecka to nikogo nie pytaj tylko działajcie.

Gość ja 30 lat maz 48
Nie dorabiajcie sobie ideologii, ze wzielam sobie meza w wieku ojca. Maz jest mlodszy od taty o 10 lat. Po drugie, bylam umawiana na randki z mezczyznami starszymi o rok lub kilka lat. Jednak nie wyszlo nam... Pi trzecie to chcialabym , aby moj maz byl moim sponsorem. Nie musialabym sie martwic o pieniadze i pracowalabym tylko , by mi sie nie nudzilo . Niestety, nie jest on bogaczem

Gość ja 30 lat maz 48
Dziwi mnie strasznie wasze oburzenie, ze autorka tutaj zalozyla sobie taki temat. Czy wy jestescie pierwszy raz na kafe? Kilka nowych osob zebralo sie w jednym temacie. Rzadko to sie zdarza, ale witam was wszystkich...