Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawstydzona92

Dziwny zapach

Polecane posty

Gość zawstydzona92

Hejka! Jakiś czas temu wyczułam dziwny zapach... Tak, z tamtąd. Dbam o higiene, noszę bawełnianą bielizne (figi, nie stringi), używam żelu intymnego ziaji. Najgorsze, że byłam u ginekologa i to nie jest infekcja, ani nic takiego! Jedyne co mi przychodzi do głowy (tu nadchodzi naprawdę wstydliwy moment), to że zawsze się to nasila po kochaniu się mym chłopakiem. Powiem wprost. On nie dba o higienę, a ja biorę tabletki. Czy to możliwe że "jego" zapach przechodzi na mnie??

Gość pan i wladcaa
Jestes bardzo glupia i naiwna mloda kobieta, to co ci tam wali to twoj styl zycia

Gość zawstydzona92
Nie musisz być niemiły...

Gość gość
Jak w ogóle możesz iść do łóżka z brudasem i niechlujem? Chcesz się jakiegoś choróbska nabawić?

Gość gość
nie rozumiem, jak mozesz uprawiac z nim seks kiedy on nie dba o higiene, z litosci to z nim robisz czy jak? powiedz mu zeby sie tam dokladnie umyl i najlepiej jeszcze u lekarza zbadal, bo przez to zaniedbanie mogl cos zlapac

W szóstym zdaniu odpowiedziałaś sobie na pytanie. Przeczytaj jeszcze raz i będzie po sprawie.Powodzenia w stanowczości :)

Gość zawstydzona92
ale to możliwe w ogóle że tak jest?

Gość gość
Bo jest silnie zatoksyczniony,to jest choroba a nie brudactwo

Gość zawstydzona92
A co to dokładnie oznacza? Na co on może być chory?!?

Gość gość
taka duża a taka głupia? do szkoly się miało pod górkę?

Gość Aga111111
Dziewczyno.... Zaczęłaś uprawiać sex a nie masz pojęcia o chorobach wenerycznych, grzybach itp.? Prędzej czy późnej będziesz miała grzybicze, albo zapalena pęcherza jeśli pozwolisz sobe na przyjemności z nieumytym chłopakiem, ble.

Gość zawstydzona92
Jak pisałam, byłam u ginekologa i jestem zdrowa...

Gość gość
i myslisz że tak będzie zawsze jeśli będziesz uprawiac seks z brudasem? nie brzydzisz się? bo ja nie pozwoliłabym zbliżyć mu się do siebie na kilometr.

Gość Aga111111
Ja tez bym nie pozwoliła. Jesteś zdrowa. Ok. Ale dziewczyno nie pozwalaj sobie tak. Jak chcesz być pewna to chociaż weźcie razem prysznic hehe

Gość gość
pewnie taka sama fleja jak i on , bo żadna normalna zadbana kobieta nie seksiłaby się z flejtuchem

Gość zawstydzona92
jesteśmy ze sobą 5 lat, kocham go...

Gość Aga1111111
My nie mowimyz e masz go rzucać, ale musisz zrozumieć ze higiena jest bardzowazna. Musisz dabac o swoje zdrowie tam, przecież on to zrozumie ze masz taki i taki dyskomfort i pomoże ci chociażby myjąc sie. Pod napletkiem gromadzi sie na prawdę duzo bakterii.

Gość zawstydzona92
Próbowałam z nim porozmawiać, ale on że przecież się myje. Trochę też wstyd się przyznać, ale mogłam go do tego przyzwyczaić, bo lubię męski zapach i mówiłam mu o tym...

Gość Aga1111111
No a może rzeczywiście sie myje i problem jest gdzie indziej? Powiedz mu o swoich dolegliwościach

Gość gość
Wiesz co tak śmierdzi? Rozkładająca się sperma. Im więcej facet nie dba o to co je, pali, bierze leków itd to bardziej jego soki cuchną.

Gość Aga1111111111
A na temat spermy tez prawda. Niech je ananasy.

Gość gość
niech myje się od napletkiem. A dieta swoja drogą - nasienie niektóych facetów ejst śmeirdzące, neistety bo np są otyli, palą ,piją, jedzą g***o