Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teraz na kafe nie ma mądrych ludzi

Polecane posty

Gość gość

czy juz to ktoś zauważył??sami z problemami nieudacznicy,kochają ,tęsknią ,piszą bzdury,cieszą się jak ktoś się łapie na to,pociągają sznurkami,sami psychole,degeneraci społeczni,jeżeli ktoś jest mądry ,to ucieka z tej kafeterii,robie rozpoznanie kafe,jestem inf,hak.no i przeraza mnie jak jeden człowiek moze byc kobiet,meżczyzną ,nastolatką ,dziewicą,i pisze pierdoły.Piszę książkę na temat zachowań ludzkich w sieci,jest to przerażające ,żonaci ,mężatki,piszą takie rzeczy że już naprawdę wątpię w uczciwość w związkach.

Gość hujjj
Vive versa h*ju psychopato

Gość gość
nie żartuj,ja tyle rad dawałam,i co???Jaja sobie robią??

Gość pytajik
Zauwazylem, ze sa, ale to wyjatki. Widac po wypowiedziach

Gość gość
Masz racje.

Gość gość
A ja już oddłuższego czsu tylko obserwuję jak stacza sie społeczeństwo

Gość Przemo Przemoze 22
Ej k***yyyy !!!!!!!!!!!

Gość gość
Ja też prowadzę podobne badania na kafe. I też piszę o tym pracę.

Gość gość
szkoda sie rozpisywac dno,i tyle.

Gość gość
autor to nieudacznik życiowy i potajemny psychopata.

Gość gość
To, że piszesz pracę licencjacką czy nawet magisterską o pierdołach z kafe, nie czyni z Ciebie naukowca. Pozdrawiam ;)

Można dobrze się ukrywać. Mieć drugi telefon, telefon na kartę, można mieć kochankę, która jest zdyscyplinowana i nie wydzwania i nie esemesuje bez potrzeby. Byłem kochankiem dziewczyny która miała chłopaka. Pisała do mnie tylko po to, żeby się umówić na spotkanie, miała drugą kartę, drugiego maila, on czasem dzwonił akurat jak się kochaliśmy, ona gadała z nim jakby nic, a potem dalej się kochaliśmy. Także jak ktoś jest sprytny to go nie przypilnujesz i bez śledzenia przez dłuższy okres czasu nie sprawdzisz. Dlatego ZAWSZE jeśli czułem, że mam powody do zazdrości, to kończyłem związek. nie robiłem śledztwa, nie szukałem dowodów, za stary na to jestem. O partnera trzeba dbać a nie urządzać jakieś krzywe akcje. Właśnie tak zakończył się mój ostatni związek. Zauważyłem coś, co mi się nie podobało i zerwałem. Nie zamierzam się denerwować. Trudno, jak nie ma porządnych dziewczyn, to będę ****** koleżanki i też dobrze. nie narzekam.

Gość gość
no i uderz w stół i juz chory sie odezwał lub zakompleksiony.

Gość Przemo Przemoze 22
h*j ci w d**e

Gość gość
HAHAHA dobre, teraz wszyscy z problemami wbijajcie tutaj na spowiedz! tak tak, jest was tu troche piszacych bzdury od wielu lat

Gość ķkijuhygt
A ty autorzyno z kamienia czy z zelaza , nigdy nie byl kochany i nigdy nie kochal lajza stad tyle jadu

Gość gość
Co ma do tego kochanie? Pisanie bzdurek i nakręcanie się to niby wielkie kochanie kogos? zycie leży odłogiem a tu wielkie milosci niektorzy uprawiają realnie uprzykrzając sobie i innym życie.

Gość gość
Są tylko siedzą na wielotysięcznych topikach, tworzą grupki sympatyzujące ze sobą.

Gość gość
Też czytając neta widzę postępujące zidiocenie społeczeństwa. Dlatego prawie wcale się tutaj nie wypowiadam, bo nie warto. Nie ma z kim nawet normalnie porozmawiać. Co najgorsze, dużo osób nie umie czytać ze zrozumieniem.

Gość gość
"Idiokracja" - to taki film, niezwykle trafny w swojej prognozie. Polecam :)

Gość gość
Też chyba niedługo się wyniosę z tej kafeterii. Coraz mniej fajnych ludzi do pisania. Offermy, NB, Looosera, Argena, Żelka brak.

Gość Papierosnica23
i nagle z problemami..."przeciez do tego sluzy m.in ten portal, właśnie ludzie z problemami,potrzebują rady i pomocy bo może nie mają w swoim otoczenie nikogo komu nie wstydzili by powiedziec jak to jest,a jeśli komuś przeszkadza "zwalanie sie z problemami" to moze powinien ograniczyc odwiedzanie wątku "zycie uczuciowe"

Piękny utwór,serce rośnie:).

Autorze/Autorko Powodzenia w pisaniu książki, jeżeli ktoś zechce ją wydać, edytor biedny bardzo się napracuje żeby zapanować nad Twoją interpunkcją. A co do tematu, weź pierwszego lepszego człowieka z ulicy i przetestuj go psychologicznie pod każdym względem - zapewniam, ze znajdziesz jakiś syndrom/ skrzywienie/ anomalię. Dzisiaj nie ma ludzi zdrowych. Mnie na kafe tylko denerwuje chamstwo, bo naprawdę trudno pogadać normalnie, żeby się nie zjawił jakiś pseudo-troll, który na logiczne argumenty odpowie: "jusz sie tak nie mondrzyj debilu" No, ale jak się człowiek udziela w internecie, to musi się z tym liczyć, że przekrój ludzi jest ogromny, a jak wiadomo, na świecie idiotów nigdy nie brakowało. Poza tym niektórzy wchodzą tu tylko dla jaj, także nie przesadzajmy z tą powagą

Gość gość
Ludzie wylewają frustrację na forum, bo nie mają z kim porozmawiać szczerze, nie maja życzliwych ludzi wokół siebie..Wolą pozłościć się, obrazić innych, by poczuć się lepiej..

Gość gość
Od tego jest sport i gry komputerowe od biedy normalny człek znajduje normalne rodzja upustu złej energi a nie wielogidzinne siedzenie na forum i tworxenie bzdur , znecanie sie nad innymi itd Po drugiej stronie jest żywy człowiek

Gość gość
Ja nie piszę, że to jest normalne, zdrowe zachowanie, tylko stwierdzam fakt.