Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikusia74

Hialuro Ultra moje szczere opinie czy dziala

Polecane posty

Gość gość
Te zdjęcia "cudownie odmłodzonych"pojawiają się przy prawie wszystkich specyfikach tego typu.Zdjęcia są spreparowane komputerowo.Przy dzisiejszej technice wszystko jest możliwe.Poprzednia oferta też z kwasem hialuronowym chyba tych samych oszustów bo znalazłam identyczny krem w identycznym opakowaniu w cenie 24,90zł.jak napisałam chyba 4 razy to nie ukazał się ani jeden mój wpis.Te REWELACYJNE efekty opisują dystrybutorzy.Nie dajcie się zwariować.

Gość gość
Dobrze byłoby,żeby OSZUSTAMI zainteresowało się CBŚ. Na żadnej z ofert nie ma składu,nazwy producenta,adresu,telefonu kontaktowego itp. "namiarów" To OSZUSTWO! podobnie jak maski kolagenowe i inne super drogie produkty,które można kupić w drogeriach w cenie 10krotnie niższej.

Gość gość
ja bardzo polecam produkt w przesyłce certyfikaty, jakość i świetny zapach. Efekty są super :)

Gość gość
Jak super to sam jedz ! Nie dosc ze oszusci to jeszcze tu lipne komentarze wypisuja ! Pojawilo sie na wykopie - ale chyba maja klakierow, zeby "zakopywali" znalezisko - jak ktos ma konto to niech podbija wykop

Gość gość
zglosilam to do kliniki stomatologicznej i napisali do wp ze uzyto bezprawnie ich zdjecia i wizerunku stomatolog ale jak widac wp nic nie zrobila

Gość gość
Ja również dałam się nabrać na ten :cudowny specyfik:. Dotychczas sprawdzałam wszystkie zamawiane produkty przez internet,ten jedyny raz z braku czasu nie sprawdziłam czy jest adres i telefon. Strona piękna, partnerzy interia.pl,onet.pl ,wp.pl Po wyjęciu z paczki zainteresował mnie brak rachunku, oryginalnego opakowania tym bardziej że buteleczka nie ma próżniowego aplikatora (tak jak było to podane w reklamie) tylko zwykły aplikator -można normalnie odkręcić a co jest w środku nikt nie wie. Następnie zainteresował mnie nadawca, ślad po nim zaginął- nazwa HAMILTONS GROUP LIMITED ,adres Siódemki -firmy kurierskiej. Interweniowałam już w Siódemce aby nie przekazywali pieniędzy oszustom, czekam na odpowiedź. Ponadto potwierdzam to sam co inni- podani lekarze to fikcja.Przypadkiem dotarłam do telefonu H.G.L i rozmawiałam z Panią która nie chciała podać żadnego adresu siedziby,twierdząc że sprzedażą zajmują się dystrybutorzy ,oczywiście kontakt z nimi jest tajemnicą, a jeżeli chcę reklamować produkt to mam go odesłać do dystrybutora. Pani nie dała sobie wytłumaczyć że na stronie internetowej nie ma żadnego kontaktu do dystrybutora, po czym na prośbę o wejście na stronę i wskazanie adresu stwierdziła że nie ma czasu. Po wielkich trudach udało mi się wydrukować regulamin który w punkcie VIust.1 daje możliwość odstąpienia od umowy w terminie 14 dni,tylko gdzie to odesłać.Czy do takiej firmy można mieć zaufanie? Uważam że tą firmą powinny zainteresować organy ścigania, portale społecznościowe oraz sama firma Siódemka której adres podaje Hamiltons Group Limited.

Gość gość
JA też dałam się nabrać na to i jestem 200zł w plecy wrr dostałam to potłuczone zadzwoniłam do kuriera przyjechał następnego dnia spisał protokół i tyle dzwoniłam pod nr tel 513010766 bo z tego numeru dzwoniła pani niby z tej firmy jak to zamawiałam mówiła ze mi nowe odeślą ale drugi tydz i nie mam nic Co teraz tym zrobić sama nie wiem pierwszy raz takie zamówienie zrobiłam i tak topiłam :(

Gość gość
Skąd uzyskała Pani ten numer telefonu: zamawiając produkt? (bo na stronie internetowej nie ma żadnego kontaktu ) ,czy dopiero po interwencji w Siódemce i kto podał Pani ten numer ? Czy Pani produkty miały też zwykłe aplikatory a nie próżniowe (widać to porównując przysłany produkt z tym na stronie internetowej - ma inny dozownik). Czy na przysłanej paczce miała Pani prawidłowego nadawcę czy tak jak ja adres Siódemki. Proszę o szybką odpowiedź i może jakiś kontakt ? to może wspólnie coś zdziałamy.

Gość kaha123
Specyfik, tak uczciwy ze zdęcie zostało bez zgody autora i osoby na zdjeciu umieszczony. Taka firma. A osoba na zdjeciu ma niespełna 30 lat znam ja , pani doktor karkosik nie istnieje w ogole.

Gość gość
Witam ponownie ten nr mi się wyświetlił na telefonie jak ta Pani do mnie dzwoniła żeby potwierdzić zamówienie i stąd ten nr mam Na ten nr póżniej dzwoniłam do niej ze produkt jest potłuczony zapewniała ze dostane nowy w ciągu trzech dni i nic nie dostałam A nie wiem już jaki ten aplikator był bo wywaliłam to kurier tego nie zabrał kazał wywalić teraz żałuje mogłam to trzymać a adres był z siódemki na kopercie :(

Gość gość
A zapomniałam dodać ze produkt był taki sam jak na stronie internetowej od nich sklepu tylko ze kawałkach

Gość gość
Juz fotka rzekomej pani Marią Karkosik-Jenda ...cudownie zniknela z reklamy WP - ale oszukanczy artykul niestety pozostal ... Za kase mozna wszystko

Gość kaha123
foto cudownie nie zniknelo tylko po interwencji prawnika ....

Gość Maaaria
Pokopałam po necie i dokładnie macie racje ,ze to jest oszustwo, wszystkie komentarze pozytywne to tylko reklama, zadna z tych osob nie istnieje, sprawdzalam na facebooku a ich stronka tym bardziej, mialo po prostu wygladac na uczciwą stronkę ale niestety. Chcecie wygladac młodo, to zyjcie zdrowo a jak chcecie sie podrasowac, nakladajcie gęstą śmietanę na twarz wieczorem słodką, jeśli chcesz ją rozswietlić kwaśną, a rano gruba warstwa kremu nivea, ale nie tego niebieskiego, tylko białego (biały słoiczek) zwykły ,najzyklejszy i pamietajcie, wszysko dzial 2 tygodnie po dwóch tygodniach zmien preparaty,inny krem na noc, inny na dzień. Sprobujcie, fortuny nie starcicie a zobaczycie jakie są efekty. Pozdrawiam

Gość JOKKOKOKO
Witam,proszę o pomoc! zapłacilam za 3 szt tego specyfiku,było to 6.02.2014 do dzisiaj nie dostałam przesyłki!!! Teraz dopiero zauważyłam,że nie ma z kim się w tej sprawie skontaktować.Jestem zrospaczona,bo wydatek to dla mnie nie mały:( poradźcie co robić!

Gość gość
Hej nic nie zrobimy z tym ja też 200zl straciłam fakt ze to przyszło ale potłuczone mieli przysłać nowe i drugi tydzień nic Próbuj dzwonić pod ten nr 513 010 766 jak będziesz mieć szczęście to może odbierze Ja tez dzwoniłam i nawet odebrała mówiła ze odeślą mi nowe ale nie odesłali wrr a teraz to już bym się bała tym smarować nie wiadomo co to za dziadostwo jest ale kase bym chciała tylko jak ją odzyskać ??? marne szanse :(

Gość gość
Witam wszystkich oszukanych klientów. Czy ktoś z Państwa mieszka w Warszawie lub okolicy? Nadawcą przesyłek jest firma Hamiltons Group Limited do której mam przypadkiem telefon. Rozmowa z nimi to jednak strata czasu i pieniędzy, bowiem nie chcą udostępnić informacji ani o miejscu siedziby tej firmy ani żadnego kontaktu do dystrybutorów zajmujących się rozprowadzaniem produktów. Regulamin znajdujący się na stronie widmo przewiduje teoretycznie możliwość odstąpienia od umowy lub reklamacji, jednak jak to zrobić kiedy Pani urzędująca pod tym numerem każe odsyłać produkty bezpośrednio do dystrybutorów bez podania jakiegokolwiek kontaktu. Jest tak bardzo zapracowana że nie ma czasu - a raczej nie chce poświęcić minuty na oglądnięcie strony widma z brakiem jakiegokolwiek kontaktu. Pod adresem podanym na przesyłce tz. w Warszawie ul.Matuszewska 14 nie ma firmy o takiej nazwie, za to znajduje się tam wiele innych firm między innymi firma Siódemka która pośredniczy w przekazywaniu w/w przesyłek, i na podstawie zawartej umowy musi znać prawdziwe dane nadawcy. Nie wiem czy uzyskanie tych danych od Siódemki jest możliwe dla zwykłego śmiertelnika ale zapewne policja lub prokuratura w Warszawie mają taką możliwość, Trzeba to tylko zgłosić, bo jest to oszustwo.

Gość Anza
Z przykrością stwierdzam, że też dałam się nabrać. Dostałam kopertę z buteleczkami bez zamkniętego orygin.aplikatora, więc nie wiadomo co jest w środku. Próbowałam się dodzwonić na nr 505 872 009( z takiego nr dzwoniono w spr. potwierdzenia zamów.) ale nikt nie odpowiada.Też uważam, ze jedyne co możemy zrobić to zgłosić sprawę na policji i w prokuraturze. Myślę też, że firma "7" dostarczająca przesyłki też nie jest w po- rządku nie podając nam prawdziwej nazwy firmy, bo wiadomo już że ta podana na kopercie jest fałszywa.

Gość TomekP
UWAGA! producent Hialuro-Ultra załącza podrobiony certyfikat szwajcarskiej firmy kosmetycznej Mibelle. Skontaktowałem się z Mibelle, zapowiedzieli kroki prawne, nawet jeśli podmiot dystrybuujący jest z Wysp Marshala.

Gość gość
Jeśli to coś pomoże mam kontakt telefoniczny do firmy Hamiltons Group Limited niestety Pani odbierająca ten telefon nie chce udzielać jak już wcześniej wspomniałam żadnych informacji na temat siedziby i dystrybutorów tej firmy 606310403.

Gość gość
witam,od dwoch tygodni stosuje ten krem i nie widze zadnych efektów! naciagacze!

Gość gość
Zamówiłam jeden flakonik ponad tydzień temu i ..... nic. Na stronie internetowej nie ma żadnego adresu kontaktowego, nie wiem co robić? Chyba dałam sie oszukać.

Gość gość
do becho -dziekuje za tą informacje ,.dzieki Tobie i tym podobnym wpisom zrezygnowalam z zakupu ufff. Dobrze ,że trafiłam na tą strone i bardzo dociekliwych ludzi.Po przeczytańiu Waszych informacji stwierdzam ,że to logiczna prawda -MACIE RACJĘ !!!!!.DZIĘKI

Gość gosc3
do Maaaria dziękuję za przepisy zastosuję Pozdrawiam

Gość gosc3
A ja moi mili dociekliwi - chcialam Wam podziękować za tak realne wpisy do tyczące tej firmy. Dzięki Wam nie dałam się oszukac bo.... zrezygnowałam z dostawy.Cieszę się ,że trafiłam na tą stronę.