Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikusia74

Hialuro Ultra moje szczere opinie czy dziala

Polecane posty

Gość mam alergię na oszustów
UWAGA!!! UWAGA!!! UWAGA!!! Hamiltons Group Limited - oszuści wprowadzający na rynek NIEREJESTROWANE produkty wprowadzają na rynek kolejny "cudowny" środek na odchudzanie Phosphatix!!! http://phosphatix.pl/ Jakimś "dziwnym" sposobem strona Phospatix oraz kontakt prowadzi do ich innego produktu - BłonnikPro!!! http://blonnikpro.pl/ Ten produk to też OSZUSTWO!!! Ja dałam się nabrać na "Jęczmień Młody", który okazał się "sklonowanym", "ukradzionym" produktem "Młody Jęczmień Zielony" firmy Masterpharm z Łodzi. Nie dajcie się oszukać!!! Wszystkie produkty, które sprzedaje HAMILTONS GROUP LIMITED to wielka ŚCIEMA i OSZUSTWO!!! Za całą sprawą kryje się pseudo celebryta Piotr Kaszubski, przeciwko któremu toczą się już sprawy w warszawskiej prokuraturze na Żoliborzu i Mokotowie. Hamiltons Group Limited naciągają ludzi również na inne produkty: Lipoxine, Liposuction, Mitoxine, Hialuro Ultra, Lipocycle, BłonnikPro, Jęczmień Młody. UNIKAJCIE ICH JAK OGNIA!!! NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ!!! TE PREPARATY NIE POMOGĄ WAM!!! W OPAKOWANIACH NIE MA ULOTEK, NIE MA PODANEGO SKŁADU, ŚRODKI TE NIE SĄ NIGDZIE ZAREJESTROWANE, NIKT NIE WIE "CO TO JEST"!!! MOGĄ WAM TYLKO ZASZKODZIĆ!!! STRACICIE PIENIĄDZE!!! Też daliście się oszukać??? Piszcie greeny@inbox.com

Gość gość
Hialuro Ultra działa jak Piotr Kaszubski = WAŁ...

Taką oto otrzymałam odpowiedź w sprawie Phosphatix, oczywiście tyczy się to również innych produktów NIELEGALNIE wprowadzanych na rynek przez HG Limited / Hamiltons Group Limited. Piszcie go Głównego Inspektoratu Sanitarnego, wysyłajcie im to co otrzymaliście, tylko w ten sposób będziemy w stanie powstrzymać tę firmę. W pojedynkę nic nie zdziałamy, trzeba walczyć zbiorowo!!! W odpowiedzi na Pani pismo (...) Departament Żywności Prozdrowotnej w Głównym Inspektoracie Sanitarnym (zwany dalej "Departamentem") uprzejmie informuje, iż zgodnie z art. 29 ust. 1 pkt 2 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. z 2010 r. Nr 136 poz. 914 z późn. zm.) w celu monitorowania produktów wprowadzanych do obrotu na terytorium Rzeczpospolitej Polskiej, podmiot działający na rynku spożywczym, który wprowadza lub ma zamiar wprowadzić po raz pierwszy do obrotu suplement diety jest zobowiązany powiadomić o tym Głównego Inspektora Sanitarnego. Biorąc pod uwagę powyższe Departament pragnie zaznaczyć, iż produkt pn. "Phosphatix" nie był przedmiotem powiadomienia Głównego Inspektora Sanitarnego. (...) Dodatkowo zgodnie z art. 17 rozporządzenia (WE) nr 178/2002 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 28 stycznia 2002 r. ustanawiającego ogólne zasady i wymagania prawa żywnościowego, powołującego Europejski Urząd ds. Bezpieczeństwa Żywności oraz ustanawiającego procedury w zakresie bezpieczeństwa żywności podmioty działające na rynku spożywczym i pasz zapewniają, na wszystkich etapach produkcji, przetwarzania i dystrybucji w przedsiębiorstwach będących pod ich kontrolą, zgodność tej żywności lub pasz z wymogami prawa żywnościowego właściwymi dla ich działalności i kontrolowanie przestrzegania tych wymogów. Tym samym art. 17 nakłada na podmioty działające na rynku spożywczym odpowiedzialność za działalność przez nich kontrolowaną zgodnie z klasycznymi zasadami odpowiedzialności, zgodnie z którymi dana osoba ponosi odpowiedzialność za kwestie i działania podlegające jej kontroli. Tym samym wzmacnia to wymóg zawarty we wspólnotowym porządku prawnym, mający zastosowanie w dziedzinie prawa żywnościowego (nie tylko w prawodawstwie w zakresie bezpieczeństwa żywności, ale także w innym prawodawstwie w zakresie żywności) i zakazuje Państwom Członkowskim utrzymywanie lub uchwalanie takich przepisów krajowych, które mogłyby zwalniać podmioty działające na rynku spożywczym z tego obowiązku. Co więcej Departament przypomina, że zgodnie z art. 100 ust. 1 pkt 3 ww. ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia kto wprowadza po raz pierwszy do obrotu środek, o którym mowa w art. 29 ust. 1, bez powiadomienia Głównego Inspektora Sanitarnego podlega karze grzywny. Ponadto zgodnie z art. 96 ust. 2 ww. ustawy, kto produkuje lub wprowadza do obrotu, szkodliwy dla zdrowia lub życia człowieka, środek spożywczy specjalnego przeznaczenia żywieniowego, suplement diety lub nową żywność, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 3.

Gość Teresa k
Musimy coś zrobić razem! Ja głupia zamówiłam , zrobiłam przelew i dopiero później sprawdziłam w internecie . co za głupota z mojej strony. Jeżeli nic nie zrobimy takich cwaniaków będzie coraz więcej. Po drugie dlaczego mamy darować nasze pieniądze .

Gość Teresa k
Tylko razem skopiemy tyłki oszustom , czekam na odpowiedzi.

będzie pozew zbiorowy, piszcie greeny@inbox.com

Gość gość
Drodzy Użytkownicy, Firma która wysyła tabletki Hialuro Ultra, Lipoxine i Delipox i inne produkty reklamowane w internecie jako nowość w dziedzinie odchudzania to proceder oszukańczy na dużą skalę !!! Firma o nazwie Hamiltons Group Limited (Nie istniejąca w Polskich rejestrach) wysyła tabletki rzekomą nowość na rynku za pomocą przesyłki kurierskiej np. Siódemka, Adres nadawcy jest nieistniejący np. Dominikańśka 99 w Warszawie, takiego adresu nie ma !!! Kupując w internecie klient ma prawo zgodnie z ustawą zwrócić niechciany towar w ciągu 10 dni. Odsyłając na podany na liście przewozowym adres jesteście narażeni na otrzymanie zwrotu niedostarczonej paczki do adresata (Hamiltons Group Limited) oraz dodatkową opłatę. Natomiast dzwoniąc do firmy na podany w reklamie nr telefonu jesteście narażeni na koszt związane z wysoką taryfą telefoniczną na numer 0 703…..itd., także chcąc zwrócić towar zapłacicie za niego podwójnie. Na infolinii Pani informuje Was że producent to Szwajcarska Firma, a w efekcie dostajecie jakiś produkt pochodzenia np. afrykańskiego lub chińskiego nieidentyfikowalnego producenta….Proponuję złożyć zbiorowy pozew do prokuratury na działanie tych oszustów. Oszukanych zachęcam do złożenia wspólnego wniosku do prokuratury proszę pisać na e-mail: oszukania@go2.pl To obrzydliwe, że jakieś gnoje żerują na cierpieniu ludzi, którzy robią wszystko by zmienić swoje życie.

Gość gość
Kupiłam krem przyszedł bez certyfikatu i jeśli to podróba zgłoszę to na policję bo sądzę że dużo kobiet ten krem kupiło.

Gość gość
mam to swiństwo w domu w Polsce , trzeba oddać do sprawdzenia składu, certyfikat to chyba sciema? To chyba jest fałszowanie dokumentów i karalne?

Gość gość
No tak !ja również dałam sie nabrać na ten cudowny krem, nic się nie zgadza !!!! Opakowanie produktu różni sie od tego w ofercie, zapłaciłam kurierowi , otworzyłam ale nie stety ,nie mogłam go zwrócic . Mogę go sobie wysłać osobno .Za pózno przeczytałam wasze opinie i dałam się nabrać oszustą. Daję aktualny telefon na który dzwoniłam 223552933 - po usłyszeniu muzyczki włancza się naganiacz

Gość gość
Jestem w Hiszpanii to dziadostwo mam w domu w Polsce , niewiele moge zrobić z tego powodu. Trzeba to zgłosić gdzieś bo oni ciągle dzonią do mojej córki i namawiają na zakup większej ilości produktu. Co to za świństwo nie mam pojęcia strach to używać, jest jakiś certyfikat i można zaskarżyć ich to fałszerstwo i naciąganie na pieniądze.DZWONIĄ CIĄGLE Z INNYCH NUMERÓW TELEFONU! jESTEM ZŁA NA SIEBIE ŻE DAŁAM SIĘ OSZUKAĆ ! Jednak jestem gotowa sądzić się i dokopać im.

Gość gość
Zbieramy się i dokopmy tym oszutom! To wyłudzanie pieniedzy. Na ich stronach nawet nie wchodzą komentarze. sami sobie napisali pochwalne hymny na temat tego wymyślonego produktu. Ja wiem że liczą na to że kobiety ze wstydu machną ręką na te kilkaset złotych ... dla mnie to majątek. Dla nich kilkaset naiwnych kobiet nie potrafiących upomnieć się o swoje prawa to złota głupia kura ... znoszące słote jaja za obietnice.

Gość gość
Mnie też oszukali przeczytałam ich reklamę w gazecie fakt. Dziwne że ta gazeta nie reaguje na taki OSZUKAŃCZY proceder firmy z którą podpisała umowę na reklamę. BRRRRR OSZUŚCI

Gość gość
hej ja dostałam potłuczony i nie mam gdzie reklamacji złożyć. przyznaje sie ze to moja głupota ponieważ przed zamówieniem powinnam przeczytac dokladnie forum, nie sugerować sie tylko tymi dobrymi opiniami. teraz zamówiłam 10 szt i nie odbiorę tylko od razu zagadam dostawce o adres zwrotny zobacze co powie. oszuscie dlugo tak nie pociagniesz, sprawiedliwość jest na tym swiecie są choroby wypadki itd...

Gość gość
nie zostawiajcie napiwków kurierom siódemka ponieważ uczestniczą w oszustwie, bez względu na to co wam dostarczą....

Gość wściekła1
Musimy to zgłosić do prokuratora , tv i gazet. Oszuści nie moga bezkarnie naciągac ludzi, w jakim kraju zyjemy? Każdy może zrobić sobie stronę i podac nymer konta wymyślając jakis produkt i kasa leci... Jestem daleko od kraju, może ktos się w końcy ogarnie i dokopie oszutom , podpisze się pod wszystkim!

Gość gość
Zostalem perfidnie oszukany przez firmę Hamiltons GL.Sprzedali mi lek na odchudzanie pod nazwą Lipocare.Jestem po trzech operacjach kręgosłupa walczę z nadwagą.Uwierzyłem ze mogę przyspieszyć odchudzanie.Nic z tego! Tylko strata pieniędzy!Proszę- Nie dajcie się oszukać !!!

Gość katani
co się tyczy kuriera 7 to pozostawiają przesyłki nawet dzieciom i w dodatku uszkodzone , twierdzą że mają zezwolenie na pozostawianie przesyłek dzieciom, tak było w moim przypadku gdy zostawił przesyłke wnukowi 12 lat a dzieciak nie mogąc się do mnie dodzwonić przyją . Wyczulcie dzieci aby nie przyjmowały przesyłek, a to że 7 dostarcza przesyłki od oszustow ja hamiltons Group z Warszawy to normalka za to mają płacone.

Gość Clemente
It's funny goodluck costo del salbutamol inhalado "In the meantime, it would not be appropriate to comment further, as it could be interpreted as an attempt to influence these ongoing deliberations. When these processes are complete, our board will consider all of the information available to it and will take all appropriate measures," the spokesman said.

Gość Ayden
Do you have any exams coming up? http://leadership18.org/staff klonopin cod Field Trip appears to be ideally suited for Glass, which is worn like a pair of spectacles so users don't have to tie up their hands fiddling with a smartphone or tablet. Glass contains a hidden computer, a thumbnail-size transparent display screen above the right eye and a camera for shooting hands-free photos and videos with voice commands.

Gość Everette
How do you do? three paroxetine buy precaution Aware of this, regulators long ago established "Good Manufacturing Practices," known as GMPs, in the pharmaceutical industry. Operating in full compliance with these legally-required GMPs greatly reduces the risk of contaminated or misformulated product reaching the market. It seems that many of the plants highlighted in recent reports were not adhering to GMPs.

Gość Demarcus
What's the exchange rate for euros? so codeine phosphate tablets 30mg dairy flank "The only just outcome in Mr Manning's case is his unconditional release, compensation for the unlawful treatment he has undergone, and a serious commitment to investigating the wrongdoing his alleged disclosures have brought to light," WikiLeaks said.

Gość Wendell
How many days will it take for the cheque to clear? Famciclovir 500mg After the Abottabad commission â a judicial inquiry to investigate exactly how Pakistan had failed to realize that Osama bin Laden, public enemy number one, was residing a stone's throw away from the country's capital â was leaked, my driver had a field day. While the news didn't exactly make waves in Pakistan, one anecdote from the report kept popping up in conversation.

Gość Deshawn
Just over two years aripiprazole cost uk In 2011, the High Court upheld a previous judgment that a 2006 will leaving Wang's entire $4 billion estate, one of Asia's largest fortunes, to her former lover and feng shui master was a forgery. Instead, it upheld an earlier will bequeathing her fortune to a charitable foundation.

Gość Terrance
Withdraw cash stable border buy diflucan over counter leaf dive Baxter says he discovered that Equifax wasn't even handling Miller's complaint in-house. "We found that when complaints would come in, they'd run them through a scanner and then send them overseas." Miller's complaint, he says, was sent for processing to a subcontractor in the Philippines.

Gość Irwin
Which university are you at? trazodone 50mg tablets There he worked on films such as "Great Expectations" and "The Thief of Bagdad" before moving to another studio and eventually to the United States in 1950 to work for Walt Disney Studios, where he was involved in animating the 1955 dog romance "Lady and the Tramp".

Gość Ezekiel
How much does the job pay? narrative paxil 20 mg to 30 mg hiss devotion Joanna Lumley and literary heavyweights William McIlvanney and Neal Ascherson may have been among yesterday’s star speakers but, as festival director Adrian Turpin told me as the crowd filtered out of the local distillery hosting the competition, “If you don’t have an 11-year-old singing Skyfall, you don’t have a book festival.”

Gość Myles
Will I have to work on Saturdays? how much does metronidazole flagyl cost “Among practicing economists, it is understood that the media and the political process paints economists as more divided than they are,” explained Anil K. Kashyap, a professor of economics and finance at the University of Chicago and a leader of the project. “It is more sensational and maybe makes for better reading to have point-counterpoint. It seemed reasonable to provide some context. There’s a lot more settled issues than most people have a sense of.”