Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikusia74

Hialuro Ultra moje szczere opinie czy dziala

Polecane posty

Gość gość
Odesłałam produkty na dwa adresy za poręczeniem odbioru :Jeden na Hamiltons Group adres Siódemki, drugi do tego oszusta Piotra Kaszubskiego na Podbipięty 27 ,niestety obydwa listy wróciły do mnie i poniosłam jeszcze dodatkowe koszty . Jak już wcześniej wspominałam to p.Piotr Kaszubski podpisał umowę z Siódemką za pośrednictwem jednego z handlowców Siódemki. Wystarczy sprawdzić w księgowości tej firmy. Dziwię się ze nikt z oszukanych klientów zamieszkujacych w Warszawie nie dobrał się jeszcze do tego oszusta składając osobiście doniesienie o popełnieniu przestępstwa na poicji, prokuraturze czy też urzędzie skarbowym, niestety nie mieszkam w Warszawie a przez telefon nikt nie traktuje tego poważnie. Za to ten oszust jest bezkarny i dalej oszukuje następne osoby,

Gość gosc 21
ta firma to złodzieje!! zamowilam jeden sloiczek za 139zl drugi mialam dostac w promocji za 59zl...przesylka miala przyjsc po 2maja ,przyszla szybciej co mnie zdziwiło ale przesylke odebralam..i to byl moj bład!!! w przesylce byla tylko jedna buteleczka i jakis lipny,odbity na ksero certyfikat..dzwoniłam od razu do pani pseudo konsultantki na numer 690-978-223 ale telefon oczywiscie milczy!! jestem zła ze tak dałam sie nabrać!!! złodzieje ...uwazajcie na ta firme!!!niech nie zwiodą was super wpisy klientow i opin ie ekspertow!!

Gość gość
dziady z****** handlujące dziadowym produktem!!!!!!!

Gość gość
gość Coś mi się skojarzyło... może ktoś już o tym pisał,przeczytałam zaledwie kilka pierwszych komentarzy ze strony lipocycle komentarz Mirosława Zamojska UWAGA: Pudełko przyszło zgniecione kurierem. Z Zawartością wszystko ok, ale zewnetrzen opakowanie do kosza. Jeśli chodzi o efekty - przyznaje że widać wielką różnice i rzeczywiscie kupiłam jeszcze 2 opakowania. tutaj: mflrrkZ UWAGA: Moja przesyłka przyszła zgnieciona! Z produktem nic się złego nie stało, ale certyfikaty były pogięte i opakowanie też. Jeśli chodzi o sam produkt warto zacząć go stosować ROZUMIEM ŻE SPRZEDAWCA NA STRONIE PRODUKTU MA PODANY TELEFON I ADRES ?? Niestety ja też dałam się oszukać. Stara i głupia baba ze mnie. Dziś otrzymałam przesyłkę z lipocycle. Odebrałam ją. A w środku pogniecione pudełka, widać, że wcześniej otwierane bez żadnej ulotki, ani certyfikatu. Na koprcie adres podlipięty, ale jak sprawdziłam na mapie google, to zwykły blok jest. Jest też nr tel.586602754, ale okazuje się,że to tel. do jakiegoś labolatorium w Gdyni. I 178 zł poszło w błoto. Jakby była jakaś możliwość pozwu zbiorowego, to chętnie się dołączę. Niestety, ja za swoją głupotę zapłaciłam, ale może ktoś inny będzie mądrzejszy. A może jest jakiś sposób na takich oszustów, przecież żyjemy w państwie prawa, a nie bezprawia. Sylwia

Gość gość
Ja też zostałam oszukana, to znaczy w ogóle paczki nie dostałam, może ktoś podpowie co powinnam zrobić?

Gość gość
"Ja kupiłam tabletki Lipocycle, przyszły i w sumie nie wiem co z nimi zrobić. Adres z którego przyszły był tylko nr bloku bez nr mieszkania a to wieżowiec, więc mam wątpliwość czy odesłać pod ten adres. Brać się boję. W środku nie ma żadnej ulotki tak jak mnie zapewniano we wcześniejszej korespondencji. Wyglądają dziwnie pudełko takie mogłabym sama wydrukować, a w środku nie wiadomo co... Strasznie mi głupio że dałam się nabrać... Niby poważna kobieta, a dałam się zwieźć cudownym obietnicom..." Mam dokładnie te same odczucia. Gdzieś przeczytałam, ze policja prowadzi śledztwo w sprawie lixine i lipocycle i że za tym stoi ten sam typek niejaki piotr kaszubski. Jednak nie mogę dojść do informacji, w jakim mieście policja prowadzi sprawę. Chętnie bym się przyłączyła, jako oszukany świadek

Gość gość
Serdeczne dzieki...bo mialam wlasnie juz zamowic...

Gość gość
Dziewczyny!!! Nie kupujcie! Każą nam/Wam płacić tyle kasy za kwas hialuronowy, ktory na allegro kosztuje grosze i tamten naprawdę działa! Zakupiłam 3% 30ml kwasu na allegro za ok. 17zł + wysyłka i po 2 dniach już widziałam efekty! Miałam 2 zmarszczki od nosa do ust i ich nie mam, poważnie! Trzymajcie się i nie dawajcie naciągać!

Czyli samo nawilżanie takie efekty zdziałało? Aż nie chce się wierzyć, ale kusi, by wypróbować:) Jednak co naturalne to najlepsze. Zawsze tak było i zawsze będzie;)

Gość gość
Tak, smaruję te linie (zmarszczki) wklepując go w skórę 2 razy dziennie od kilku dni i normalnie sama jestem w szoku, dodatkowo smaruję wokół oczu i między brwiami, bo tam też mam zmarszczki. Wcześniej czytałam, że w gabinecie kosmetycznym 1 taki punkt wypełnienia zastrzykiem z kwasem hialuronowym to 450zł, zobaczcie jakie oszczędności! :) Podobno jak kupuje się kwas z mniejszym stężeniem, to wtedy można całą twarz smarować, a jak z wiekszym (3-4%), to tylko w te miejsca, gdzie występują zmarszczki.

Gość gość
oszusci

Gość gość
Stosuje juz trzeci tydzien i ani jedna zmarszczka nie drgneła . Dajcie panie lepiej zarobić chirurgom plastycznym będzie widoczny efekt. To jest wyciąganie kasy od zdesperowanych kobiet

Gość gość
Ja tez chętnie dołączę do pozwu zbiorowego.Jestem z W-wy .zamówiłam zapłaciłam i koniec brak kontaktu na meile nie odpowiadają brak przesyłki mój meil sosna31@op.pl

Gość gość
zamówiłam i dostałam wczoraj, ale nie podoba mi się brak oryginalnego opakowania. Do takiej buteleczki można wlać co bądź, jakieś mleczko za 5 zł. Boję się używać na twarz. To jakieś oszustwo.

Gość karola3450
a ja miałam tutaj http://www.gemini-med.pl zabiegi przeciwzmarszczkowe z kwasem hialuronowym i powiem Wam dziewczyny, ze jestem pod wrażeniem działania tego specyfiku, od razu pewniej się czuję ;)

Gość giszka
o, czyli tak po protu w gabinecie - przychodni lekarskiej? Tak chyba bezpieczniej, bo wiesz,że lekarz się zajmuje, jak miałabym już mozliwość tez chyba bym u lekarza robiła, myślałam,że to tylko domena salonów kosmetycznych ; )

Gość gość
To może mi ktoś poda adres kwasu hialuro ,bez oszustwa , sprawdzony . Dziękuję będę wdzięczna

Gość gość
Kwas hialuronowy kupisz na wielu stronach, i taki do rozpuszczania w domu i gotowe roztwory, zajrzyj na strony Biochemia Urody, Mazidła, Naturalis, Zrób sobie Krem. Uczciwe, konkretne sklepy.

Gość gość
ja zużyłam dwa opakowani i nie widzę specjalnie żadnych zmian

Gość Helunia 51
Ja nie o działaniu ,lecz o zamowionym a nie dostarczonym hliauro ultra.Jestem zawiedziona ,gdyż napisałam email i żadnej odpowiedzi.Czy tak im zależy na kliencie? raczej nie.Pozdrawiam

Gość gość
Oni są oszustami, wielu ludzi w ogóle nie otzrymało zamówionego towaru szczrególnie jeśli zrobili przedpłatę. NIE KUPUJCIE!!!

Gość gość
Nie kupujcie to są oszuści. Podają numer telefonu laboratorium w Gdańsku a adres w Warszawie pewnie fikcyjny. Chciałam oddać ten "cudowny specyfik" i zadzwoniłam na numer podany na przesyłce.Pani bardzo miła z laboratorium powiedziała, ze mają bardzo dużo takich telefonów i oddali sprawę na policję. Ktoś do mnie dzwonił,że wysyłają krem ale kiedy powiedziałam,że chcę go odesłać zero kontaktów.Nikt nie odbiera. Wysłałam sms z prośbą o adres gdzie mam to coś odesłać ale nie otrzymałam odpowiedzi. Ten cudowny eliksir jest w innym opakowaniu jak na zdięciuw internecie. Strach stosować bo nie wiadomo jakie badziewie wysyłają. Idę na policję. Maria

Gość Toja50
Dziękuje za to forum, po przeczytaniu artykułu na onecie już byłam gotowa to kupic. Ale znalazłam te wpisy i już nie dam sie naciągnąć.

Gość annaxxx
Jedno wielkie oszustwo! Nie dajcie sie nabrać. Żadna z tych lekarek nie figuruje w rejestrze. Parę dni na rynku a już takie spektakularne efekty i tyle zadowolonych klientek! Co za oszuści!!! A mało brakowało i też bym kupiła.. Piszcie proszę gdzie się da, żeby kobiety przejrzały na oczy. Choć jak znam życie zaraz mój wpis zostanie usunięty. To nic, będę go wklejała codziennie - nienawidzę jak ktos robi ze mnie kretynkę!

Gość gość
nie dajcie się naciągać : ) tak jak z garnkami z pokazów - nie dajcie sobie wciskać badziewia za dużą kasę jeżeli ktoś koniecznie chce przetestować działanie kwasu hialuronowego (efekt jest nieznaczny i tylko chwilowy - lepiej napieta i nawilżona skóra, absolutnie nie likwiduje zmarszczek, za to fajnie się sprawdza jako baza albo dodatek do domowych kosmetyków) to można kupić sam kwas np. w mazidłach czy na allegro za dyszkę

Gość gość
Stosowałam specyfik zgodnie z zaleceniem.Skóra jest nawilżona,ale jeśli chodzi o zmarszczki to nie widzę absolutnie żadnej różnicy.Samo nawilżenie za taką kasę to lipa.Ktoś umiał zareklamować i zbijać gotówkę na naiwności kobiet.

Gość Kaniczuła
Dałam sie nabrać. Oczywiście, że ten preparat nie działa. Nie widze żadnych zmian.

Gość gość
Nienawidzisz zycia????przeciez zycie to ciagle zmiany nic nie jest takie samo kazdego dnia....

Gość gość
dobrze, ze ktos dostal i mogl sprawdzic dzialanie... ja niestety naleze do tej drugiej czesci, czekam juz ponad miesiac, pisze do nich maile i nie mam ani odpowiedzi ani zamowionego kremu... coz zycie, tez dalam sie oszukac...

Gość gość
Wklepałam nazwisko lekarki "Marią Karkosik-Jenda " w internetową wyszukiwarkę i takowa lekarka w ogóle się nie wyświetliła poza tą reklamą. Czy istnieje? Wątpię.