Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marilya

Ale ze mnie beznadziejna baba patrzcie co ja robię

Polecane posty

Gość marilya

Napisałam do obcego kolesia na fb (podoba mi się, łączy nas tylko jedna osoba, mój kumpel) i go opieprzyłam że chce jechać gdzieś indziej zamiast w jedno miejsce.. odpisał, dość miło, ogólnikowo, no bo jak inaczej, ja mu się wpieprzyłam jeszcze z jakimiś argumentami dlaczego powinien jechać na taki inny festiwal.. i zamilkł xD nie dziwię mu się jak ja mam poprowadzić ciekawszą konwersację?! bo naprawdę, zamieniłam się już w nudziarę.. baba 22 lata a takie głupoty gada! podesłałabym mu link do podobnej muzyki które on i ja słuchamy ale to idiotyczne dalej będzie.. pomóżcie!

Gość gość
aha, i ja mu jeszcze napisałam, że jestem bidna studentka na te festiwale ale w tym roku mam nadzieję że uda mi się pojechać.. matkoooo :D

Gość gość
w sumie to bez różnicy co piszesz i tak liczy się zdjęcie, on je obczaił i wydał już w myślach wyrok, trzy możliwości: pasztet, do zastanowienie, biorę

Gość marilya
dziewczyny, pomóżcie (:

Gość marilya
Lol, ale ja mam fikcyjne konto i nie mam żadnego zdjęcia, nic tam nie mam. także :P zastanawiałam się czy na tło nie wrzucić jakiegoś zdjęcia, gdzie choć trochę mnie widać. Nie straszę wyglądem, ja się sobie podobam w miarę, ale wiadomo że każdy ma swój własny gust w sumie ja się mu w ogóle nie dziwię, obca dziewczyna pisze ni z gruchy ni z pietruchy, nic nie ma na profilu..

Gość marilya
;x

Gość marilya
co teraz zrobic? :F

Gość gość
nie rozumiem o co ci chodzi

Gość marilya
jak to nie rozumiesz? po prostu mam konto z dziwaczną nazwą (w dziwnym języku) i nic na nim nie mam. Nie mam nikogo w znajomym ani żadnego info. Używam go tylko żeby poglądać ludzi :P

Gość marilya
:)

Gość gość
Może za parę dni do Niego się odezwij, bardziej ogólnikowo, np. co u Niego słychać. Teraz gościu i tak musi sobie wszystko poukładać w głowie i wszystko włożyć do odpowiednich szufladek, więc i tak nic nie da jak teraz coś napiszesz, bo możesz się jeszcze bardziej pogrążyć. Choć myślę, że jak gościu ma trochę oleju w głowie to nie odpisze. :) Mimo wszystko, powodzenia.

Gość gość
zmien zdjęcie i napisz cos jeszze do niego

Gość gość
A co ze zdjęciem? wrzucić coś na tło, gdzie widać mnie choć odrobinę (albo np. przyciemnić jakieś zdjęcie i dać). albo po prostu powiedzieć mu prawdę, że mnie zaciekawił i chyba dużo mamy ze sobą wspólnego i że widziałam go na fb u kumpla?

Gość gość
;f

Gość gość
Odpisał! Ze pomyśli, ale nie jest przekonany i dopisał parę slow o kosztach

Gość gość
Ale dziwnie zaczęła ogólnie. Co teraz naskrobac?:f

Gość gość
Napisz mu prawdę

Gość gość
..

Gość gość
:f

Gość wiedzma0700
Nic mnie już nie zdziwi. Na co dzień jestem zrównoważoną osobą, ale jak kiedyś odbiło mi na punkcie jednego faceta to aż sama przed sobą się wstydzę co wyprawiałam. Na szczęście o moim niezrównoważeniu nikt się nie dowiedział, ale świadomość do czego jestem w stanie się doprowadzić została...

Gość gość
No widzisz :D no ja aż tak sie nie wkopywalam, ale jak sie upre na kogoś to.. Oj