Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa dzwoni i pyta, czy zrobiłam obiadzik

Polecane posty

Gość gość

Teściowa dzwoni do mnie i pyta, czy zadbałam o męża i zrobiłam mu obiadzik. Dopytuje, co zrobiłam. Denerwuje mnie to:(.

Gość gość
To dziwne, że mnie to denerwuje? Dziewczyny, jak byście się czuły. Zawsze podaję mężowi obiad, gdy wraca z pracy.

Gość gość
zrobiłam zrobiłam mamuniu...co zrobiłam? jak to co? pyszna zupke mamuniu...jaką? no taką dobrą z paczki, gorący kubek, pyszota mówie mamuni.

Gość gość
to powiedz, że nie i nie chce Ci się i wyciągniesz go do restauracji :P

Gość gość
Zrobiłam obiadzik, mamuniu, kawkę już też podaję, skarpeteczki wyprałam mężusiowi, mieszkanko pozmywałam całe ściereczką i płynikiem, potem w planach mamy deserek i seksik, a po wszystkim może do ciebie na kawkusię wpadniemy, co? :D Wysil fantazję^^

Gość gość
Moja przez rok wypytywała' męża codziennie co na obiad zrobiłam i czy jadalne, potem jej przeszlo

Gość gość
to dzwon ty do niej o 7 rano i pytaj, czy zrobila tesciowi sniadanko, bo martwisz sie o jego nadcisnienie/ wrzody/ łysine/ prostate

Gość gość
ostatni wpis super

Gość gość
Hehe. Muszę nauczyć się patrzeć na to z dystansem i się nie przejmować.

Gość gość
miala swoje 5 minut na wychowanie syna, zazdrosna stara jedza, ignoruj ja ile wlezie, nie odpowiadaj na takie pyt albo raz a konkretnie powiedz JA WIEM CO MAM ROBIC

Gość gość
Ale co Wy sie dziwicie? pzreciez te Wasze tesciowe to sa mamy Waszych mezow,takie dziwne ze chca dla nich jak najlepiej? To one znaja ich od urodzenia,troche wyrozumialosci

Gość gość
No to masz problem, moja teściowa gotuje dla wszystkich a ja nie musze robic nic.

Gość gość
Co temat to utwierdzam sie w tym co wiem od 10 lat małżeństwa, co druga teściowa to wariatka

Gość gość
ja kiedys powiedzialam CZY PANI NAPRAWDE TAK MNIE NIE LUBI albo DLACZEGO PANI TAKA JEST zobaczysz jak ja zagniesz, nie bdzie przygotowana na taki tekst hahaah, odczepi sie jedza

Gość gość
Nie chcę być niegrzeczna. To dobra kobieta i chyba nie zdaje sobie sprawy, że taka kontrola jest denerwująca.

Gość gość
chce c****kazac ze jest wazniejsza,

Gość gość
do tej z ciekawe do której grupy ty się zaliczysz jako teściowa ?

Gość gość
No dobrze aż ich synusie nie maja 5 lat i ich żonka głodem nie zmierzy Ciekawa jestem cY te teściowe tak samo wypytywała przedszkolanka czy ich slodziaczek zjadł zupek i zrobił kupkę czy raczej sie wstydzily a teraz synowe doręcza głupimi pytaniami Taj jakoby 30 letni chłop miał z głodu umrzeć jak mu żona jesc nie uszykuje

Gość gość
Ja tesciowa jeszcze nie jestem :P I dlugo pewnie nie bede

Gość gość
ona jakos nie patrzy na to czy jest grzeczna czy nie, wyraznie jest niegrzeczna a ty powyzszymi tekstami mozesz wiele zdzialac i ona moze sie zmieni jak moja

Gość gość
A to nie mozna grzecznie sie postawic****owiedziec,zeby sie nie martwila? Tylko zaraz wysywac te biedne tesciowe ? Myslicie,ze im jest latwo jak trafi sie taka synowa ktora probuje odsunac swojego meza od matki nie daje wnukami sie nacieszyc itd... pelno tu takich tematow

Gość gość
a sa jakies grupy tesciowych?

Gość gość
wyzywac mialo byc*

Gość gość
Teściowe wychodzą z założenia ze im każde chamstwo na sucho uchodzi bo sa starsze i ważniejsze i wiedza wszystko lepiej zwłaszcza o tym czego trzeba ich synkowi, ona nawet umialyby mu znaleźć idealna żonę, nie ciebie oczywiscie

Gość gość
ok wiec tak, JAKA TESCIOWA TAKA SYNOWA, ja mam cudowna tesciowa, woli mnie niz syna, broni mnie, krzyczy na niego hahaaha,

Gość gość
A czy Wy wspaniale synowe jestescie takie w porzadku w stosunku do tesciowych? Zastanowcie sie i jak chcecie kogos zmieniac to moze zacznijcie od siebie.

Gość gość
Moja teściowa to jedzą i od początku tylko awantury urzadzala

Gość gość
One wszystkie takie biedne i pokrzywdzone bo im synów kradniemy I jeszcze myślą ze zabraniały mężom kontaktów, a prawda. Jest taka ze faceci tez widza te cyrki i często sami matek unikają bo maja dość matkowania i szantażyści emocjonalnych To nie jest zdrowe gdy teściowa z żona rywalizuje o względy syna i młodych próbuje sklocic

Gość gość
nie ma sie co klocic, obie strony musza byc w porzadku, i synowa i tesciowa,