Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wiecie co nie wiem dlaczego ale smieszy mnie jak kobieta

Polecane posty

Gość gość

Idzie w getrach nawet jak jest szczupla i.opinaja jej dupsko i nie tylko. Ale lszczegolnie jak ma duza d**e wtedy te getry w zad wchodza feeeee!

Gość gość
noo, wyglądają jak w rajtuzkach hehe kiedyś jestem w obuwniczym , mijam regał za regałem aż tu nagle ukazała się wielka duupa schylała się przymierzając szpilki i te getry się tak naciągnęły ,że stały się aż przeźroczyste. ble

Gość mała blondyneczka1
inteligentny człowiek martwi się własnym ubiorem, a nie innych, no chyba, że żal dupsko ściska z zazdrości

Gość gość
nie żal ściska dupsko tylko widok obrzydza

Gość gość
Odezwala sie ta ktora ma getry i wielka d**e, jak ci temat nie pasuje to won!

Gość mała blondyneczka1
pa, zazdrosny spaślaku

Gość gość
właśnie, won!

Gość gość
Zazdrosna o co? mnie stac na porzadne spodnie, moim zdaniem getry moga nosic nastolatki a reszta to biedota.

Gość gość
Spaślaki nosić nie powinny.

Gość gość
ja mam lat 20 mam leginsy ktore kosztowaly tyle co lepsze spodnie i jakos nic mi sie nie opina wbija czy cokolwiek natomiast jako ze jestem bardzo szczupla i jeansy po prostu splaszczaja mi tylek wole chodzic w leginsach bo wydaje sie okraglejszy i moj chlopak rowniez bardzo lubi gdy je nosze

Gość gość
wydac na leginsy tyle co na zwykle spodnie to glupota, przeciez pierwotnie legginsy to byl stroj do fitnessu w latach 80-tych :D

Gość gość
ale co mnie obchodzi co bylo pierwotnie pierwotnie to tylko faceci w spodniach chodzili i co? poza tym sa one badzo ladne i eleganckie z dobrego materialu maja takie diamenciki ktore sadzila ze odpadna pewnie po kilku praniach jak z bluzek itd ale ku mojemu zaskoczeniu nie odpadl ani 1 jestem bardzo zadowolona z tego zakupu

Gość gość
widzisz, a obecnie leginsy mają charakter bardzo uniwersalny i można je nosić wszędzie , nie tylko na fitness. Proponuję udać się do jakiejś galerii i zobaczyć jakie łączenia z leginsami proponują styliści.Hallo , mamy 2014 rok, a nie lata 80.Pobudka

Gość gość
Nigdy tego nie noszę. W legginsach kobieta wygląda jak niekompletnie ubrana.

Gość gość
Dla mnie noszenie leginsow to wiocha a jeszcze jak zalozy je gruba dupa to juz w ogole.

Gość gość
Ledwo co odziany tylek to mozna pokazywac chlopakowi we wlasnych scianach. Gdy sie idzie miedzy ludzi, to nie wypada az tak swiecic anatomia. Chocby legginsy byly nie wiem jak drogie, ladne, wygodne, oryginalne - zakladanie ich na wyjscia publiczne jest nieeleganckie i uraga klasycznemu pojeciu estetyki. W dzisiejszych czasach wiele uchodzi, lecz klase albo sie ma, albo nie. Tyle w temacie.

Gość gość
Popieram w 100 % powyzszy komentarz! Klasa dziewczyny.

Gość gość
Dla mnie jak idzie laska w leginsach i bluzce to jest śmieszne, zawsze się z kumplami śmiejemy, że panna w kalesonach wyszła. Jak ma jeszcze fajną d**ę, to popatrzymy i pokomentujemy, ale do zwiazku ja bym takiej dziewczyny nie chciał.

Gość gość
No nie powiem gdyby leginsiary zakładały dłuższe tuniki ale żeby sweterek czy bluza ledwo za pas a dalej leginsia golizna, ochyda.

Gość gość
Naprawde nie kumam tego jak mozna w leginsach wyjsc

Gość gość
mam wrazenie ze dla was leginsy kojarza sie z rajstopami a prawidlowo dobrany rozmiar + dobry material sprawia ze nie beda one przeswitywac w dodatku teraz robia leginnsy ktore wygladaja jak jeansy ktore nosi sie normalnie z bluzka i jakos nie ma z tym problemu

Gość gość
ludzie ale jestescie zacofani, wszedzie leginsy to normalny ubior, nie chodzi mi o takie polprzezroczyste leginsy a do tego krotka bluzka ale o takie z normalnego materialu.

Gość gość
a jaki to wg ciebie normalny materiał ?

Gość gość
Mi chodzi o takie przezroczyste albo takie czarne z gladkiego materialu to blee. Jak dziewczyna jest mloda szczupla i zalozy takie jak sa teraz modne leginsy ala gins to ok w zygzaki ewentualnie tez ale musi byc szczupla.

Gość gość
no oczywiscie wychodzenie w przeswitujacych leginsach jest zdecydowanie nie na miejscu ale legginsy sa rozne wiec nie mierzcie wszystkiego jedna miara

Gość gość
To nie wygląda c*****o, ale nie na ulicę, człowieku. Moja dupa wygląda z***biście w stringach, to znaczy, że mam chodzić w nich na ulicy?

Gość gośćka
Ostatnio szłam za dziewczyną, której w tego typu spodniach tak podskakiwały pośladki, lewy, prawy, lewy, prawy, gapiłam się jak zahipnotyzowana, nie jestem fanką damskich tyłków, ale widok był ciekawy, jakbym była jej facetem to bym była zła, że tak chodzi i pokazuję te skoki innym.

Gość gość
Ta dziewczyna ktorej fote wstawiles wyglada z***bis*ie i sama sie jaram (nie jestem lesba) ale na ulice to troche lipa tak wyjsc po co gorszyc dzieci i starszych ludzi. Pamietaj nie chodzisz sam po swiecie i podobni tobie. Mysle ze na takich ktorych wymienilam (dzieci i starsze osoby) taki widok nie zrobilby wrazenia, a wrecz przeciwnie!