Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wiecie co nie wiem dlaczego ale smieszy mnie jak kobieta

Polecane posty

Gość gość
Legginsom do krótkiej góry stanowcze nie! img.wiocha.pl/images/4/a/4a50c921383fb84c191b542496f281b4.jpg Bleh...

Gość gość
img.szafa.pl/forum/1/foto_cache/868/a4d/eba/493/260/b96/d27/48a/e07/e14/78_500x640.jpg J.w. ...

Gość gość
Nie musisz sie co chwile gapic do lustra......... Wlasnie to ty jestes niedowartosciowana bo wyzywasz od najgorszych tych ktorzy maja inne zdanie, wlasnie ludzie niedowartosciowani tak sie zachowuja. Jestem pewna ze wygladasz tak jak ta dziewczyna ze zdjecia w obcislych przeswitujacych gaciach. I tylko w takich chodzisz bo na inne cie nie stac. Takze nie uzywaj wobec innych brzydkich slow typu pokrako itp bo to o tobie swiadczy. Zalozylam ten topik bo nie moge juz patrzec na kobity w getrach ktore podkreslaja c**y d**y itd. A do faceta ktory uwaza ze starszy pan ktory przechodzi kolo takiej przypomnial by sobie czasy jak byl mlody haha w jego czasach baby nie lataly w takim czyms. Najlepiej wyjdzmy wszyscy z gola dupa.

Gość gość
i.imgur.com/wrOOrLT.jpg J.w. ...

Gość gość
i.imgur.com/D347Dmq.jpg To z przesłaniem dla tych amatorek legginsów, które tak strasznie się ciskają, gdy ktoś śmie napisać opinię negatywną - kwintesencja "elegancji" i "kultury osobistej". A normalne zwolenniczki legginsów pozdrawiam :) Dobranoc.

Gość gość
?

Gość gość
Kombinujecie jak nie wiem. Legginsy są fajne, łądne, ale do dłuższej bluzki. A dlaczego? żeby nie świecić c**ą na ulicy i tyle bo to wygląda obrzydliwie, może od rauz bez nich chodźcie, w samych gaciach albo i bez skoro w nich można ocenić kształt waszej c**y. Tak fajnie wam z tym? ja bym sie źle czuła. Jestem szczupła, ale w legginsach nie chodzę, wolę dżinsy albo spódniczki/sukienki. x yyy ale chuy ci do tego kto jak sie nosi? Ty jak chcesz to nos kombinezon strazacki albo przebiez sie za zakonnice, ale po kiego komentujesz i krytykujesz tu inne kobiety? Tak jakby twoje zdanie mialo dla kogos jakiekolwiek znaczenie haha Lubisz sie podowartosciowywac krytykujac innych co? Lepiej ci juz? No to teraz radze udac sie do psychologa i popracowac nad samoocena, zeby w przyszlosci tak nie wczuwac sie w zycie i wyglad innych kobiet, oraz nad pewnoscia siebie, bo jak sama zaznaczasz zaliczasz sie do wstydliwych panieniek, ktore wola siedziec niezauwazalne w kacie i przygladac sie innym

Dlatego pisałam, że materiał musi być dobry - dość sztywny żeby się tak nie układał :P Często noszę legginsy do krótkiej bluzki - ale nie każdą parę jaką posiadam.

Gość gość
chyba logiczne, ze nikt celowo nie biega z przeswitujacym tylkiem i z zalozenia dziewczyny nosza do leginsow dluzsze bluzki, a coniektorzy sie tu tak bulwersuja jakby conajmniej te kobiety zabijaly im mezusiow haha zazdrosne zolzy, same ubieraja sie w wielgachne szmaty, ale innym bronia odlslaniac sie

Gość gość
Dokladnie, a niech sobie nawet biega w samych rajstopach, ale co mnie to obchodzi? Jakim trzeba byc ograniczonym tepakiem, zeby tak sie emocjonowac czyims ubiorem?! Ach ta zasciankowa mentalnosc glupich dziewuch

w każdym razie - jeżeli mam na sobie legginsy które nie będą za bardzo przylegały to spokojnie noszę do nich krótką bluzkę :)

Gość gość
a mi się nie podoba gdy kobieta zakłada szorty na rajstopy a wszystkie tak robią nawet te z telewizji wtedy traci się zupełnie kobiece kształty nie podoba mi się i czasami trochę jest to d****arskie http://papilot2.mykmyk.pl/img/660/0/katie_main.jpg

Gość wwrrr
''chyba logiczne, ze nikt celowo nie biega z przeswitujacym tylkiem i z zalozenia dziewczyny nosza do leginsow dluzsze bluzki'' No wlansie autorce tematu chodzi o te, ktore nosza legginsy do krotkich bluzek. Owszem, malo mnie obchodzi, co nosza inni, ale nic nie poradze, ze widzi sie takie przypadki, zarowno z imponujaca figura jak i z zenujaca, i moim zdaniem rowniez wyglada to okropnie. Moze po prostu mieszkacie w miejscach, gdzie to jest mniej popularne. Dla mnie legginsy, choc tez mam dobrej jakosci, nie przeswitujace - tylko do dluzszej gory, albo na silownie.

no niech ci będzie, ale moim zdaniem skoro wyglądają jak spodnie to nie ma co dyskutować o nich w kategoriach legginsów.

Gość gość
09.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość x yyy ale chuy ci do tego kto jak sie nosi? Ty jak chcesz to nos kombinezon strazacki albo przebiez sie za zakonnice, ale po kiego komentujesz i krytykujesz tu inne kobiety? Tak jakby twoje zdanie mialo dla kogos jakiekolwiek znaczenie haha Lubisz sie podowartosciowywac krytykujac innych co? Lepiej ci juz? No to teraz radze udac sie do psychologa i popracowac nad samoocena, zeby w przyszlosci tak nie wczuwac sie w zycie i wyglad innych kobiet, oraz nad pewnoscia siebie, bo jak sama zaznaczasz zaliczasz sie do wstydliwych panieniek, ktore wola siedziec niezauwazalne w kacie i przygladac sie innym ======== Pozwolę sobie wtrącić się w tę waszą wymianę uwag. Otóż ja osobiście nie jestem wstydliwą panienką, lecz również nie akceptuję mylenia ulicy z domowymi pieleszami, salą gimnastyczną czy nocnym klubem. W przestrzeni publicznej wypadało by liczyć się z tym, że inni mogą sobie nie życzyć być narażonymi na widoki podrygującej czy prześwitującej d/u/p/k/i oraz odznaczającego się wzgórka łonowego. No ale cóż, zasady się ma albo nie. Co dotyczy również sposobu formułowania swoich wypowiedzi na publicznym forum. Bez odbioru.

Gość gość
lecz również nie akceptuję mylenia ulicy z domowymi pieleszami, salą gimnastyczną czy nocnym klubem. W przestrzeni publicznej wypadało by liczyć się z tym, że inni mogą sobie nie życzyć być narażonymi na widoki podrygującej czy prześwitującej d/u/p/k/i oraz odznaczającego się wzgórka łonowego. xxx po pierwsze co dla ciebie oznacza mylenie ulicy z domowymi pieeszami, znaczy sie, ze masz na scianie wywieszony regulamin co nosic w domu, a co na ulicy tak? Masz 2 szafy z ciuchami, jedne do domu inne na ulice haha dziewczyno lecz sie na glowe. Jak komus bedzie wygodnie to niech sobie nawet w pizamie wychodzi, zadnego normalnego czlowieka nie obchodzi komu jest w czym wygodnie. "w przestrzeni publ. wypadaloby sie liczyc....ze inni nie zycza sobie" leze i kwicze! Po pierwsze mam gleboko w D czy moj ubior bedzie odpowiadal pani na ulicy, panu w supermarkecie czy takiemu psycholowi jak ty i nie zamierzam nigdy ubierac sie pod "wymagania", publiczke, czy wedle "zyczenia" jakichs obcych ludzi z ulicy, tak nisko na glowe nie upadlam, a i wiem, ze ludzie maja wazniejsze sprawy na glowie niz analizowanie mojego stroju. Jezeli ciebie tak to razi to nie wychodz z domu albo patrz sie w ziemie a nie na "d**y i wzgorki lonowe dziewczyn" zboczona kobieto. Stosuj ten swoj chory rygor wyznaczania odpowiednich ciuchow do kazdego miejsca w swojej rodzinie. Jestes tak ograniczona, ze az zal, wyjedz sobie za granice i popatrz jak tam ludzie wygladaja i nie dostan zawalu jak zauwazysz, ze tam nikt nie skomentuje nawet tego jak wyleziesz z wiadrem na lbie

Gość gość
To jest właśnie sexy.

Gość gość
ty z 03:13, nie napinaj sie tak, bo ci legginy puszcza co ty taka wulgarna, cisna cie i masz nerwa? wez sie, dziewczyno, ogarnij i naucz rozmawiac normalnie, bo sobie tylko siare robisz ja akurat z opinia sie zgadzam nawet w nadmorskich miejscowosciach fajne kobitki narzucaja na stroj tunike czy cos takiego, bo rozumieja, ze ulica to nie grajdolek na plazy ale ty to chyba raczej z takich, co z posladami na wierzchu pchaja sie do sklepow, restauracji i srodkow komunikacji, bo ci zwisa to, ze nie jestes jedynym uzytkownikiem przestrzeni publicznej co nie? a teraz mozesz przeniesc swoja jazde na mnie, znasz jeszcze jakies wyzwiska?... cu

Gość gość
legginsy nosi się jak rajty a nie spodnie. Dupa i p***a musi być zawsze zakryta

Gość gość
ty z 8:48 napinasz to ty swoje rozzalone dupsko o to, ze niektore kobiety moga nosic obcisle ubrania a ty albo masz krzywe giry, albo spasione obciekajace tluszczem i cellulutem, albo chowana na malego niedowartosciowanego szaraka bojacego sie pierdnac w parku bo "co ludzie powiedza". Teraz widac ile takich zakompleksionych dziewuch tu siedzi.

Gość gość
Dokladnie, zadna pewna swojej urody kobieta nigdy nawet nie pomyslalaby o jakims chamskim komentowaniu tego jak ubrane sa inne, bo niby w jakim celu? Kazdy dobrze wie kto i dlaczego tak naskakuje na dziewczyny noszace legginsy :D:D:D nie robcie juz z siebie posmiewiska szkapy:D

Gość aloocococ
no ludzie kochani, przecież są LEGGINSY I SĄ LEGGINSY. Autorce chodzi pewnie o te getry za 15 zł, cienkie, przezroczyte, które uwydatniają każdą fałdkę. Ale są również legginsy z grubszego materiału, droższe, niektóre to koszt nawet 80 zł, ale łądnie eksponują sylwetkę i są bardzo wygodne. więc rozróżniajcie

Gość aloocococ
a zresztą Polacy to takie ludziska któym wiecznie nic nie pasi i komentują wszystko i wszystkich. Koniec kropka.

Gość gość
Ta z 03:13 sluchj pomiocie ja w takicg geterkach chodzilam majac 7 lat i ewentualnie cwiczylam w takich na wf i mam prawo zalozyc o tym temat, bo nie potrafie pojac dlaczego w polsce mamy takie tandeciary. Ty pewnie zakladasz geterki biale kozaczki i kurteczke odslaniajaca pepuszek jak na dworze -20 i dlatego tak sie emocjonujesz bo ktos smial to skrytykowac.

a ja nie rozumiem czym tu się w ogóle tak przejmować. Komuś się nie podobają to niech nie noszą i nie ma potrzeby zakładać, że są grube czy nieforemne. Mogą mieć nogi jak modelki i inny gust przecież.

Gość gość
Ta z 03:13 sluchj pomiocie ja w takicg geterkach chodzilam majac 7 lat i ewentualnie cwiczylam w takich na wf i mam prawo zalozyc o tym temat, bo nie potrafie pojac dlaczego w polsce mamy takie tandeciary. Ty pewnie zakladasz geterki biale kozaczki i kurteczke odslaniajaca pepuszek jak na dworze -20 i dlatego tak sie emocjonujesz bo ktos smial to skrytykowac. x pomiotem to jestes tu jedynie ty, do tego prymitywna zalosna szmata. Ch*j ci do tego jak ludzie sie ubieraja, a jezeli wydaje ci sie, ze ktos kto nosi legginsy musi ubierac sie jak tania szmata w tandetnych kozakach i kurtce to tylko swiadczy o twoim ograniczeniu, a jeszcze bardziej, wskazuje na to ze to co sama robisz projektujesz na innych. I nawet jesli ktoras nosi biala kurtke, ty szmato nie jestes od niej lepsza jak ci sie to wydaje, jestes wstretna zawistna suka, powinnas sie w szambie utopic