Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wiecie co nie wiem dlaczego ale smieszy mnie jak kobieta

Polecane posty

Gość gość
i nie podoba sie szmato, ze dziewczyny nosza legginsy to wstrzymuj dalej to gowno cisnace sie do d**y, bo to sie nie zmieni. Tylko takie zalosne odpady jak ty maja takie problemy i obrazaja ludzi za to, ze nosza getry.

Gość gość
Nie wyszłabym w leginsach i krótkiej bluzce/swetrze z domu... Kupiłam sobie raz jakieś mega modne leginsy, po czym zrobiłam z nich piżamę, bo nie miałam żadnego pasującego długiego sweterka do nich, a w krótkich czułam się jakbym zapomniała ubrać spodni czy spódnicy :P Nie dla mnie paradowanie z tyłkiem na wierzchu po ulicy. Dla mnie leginsy to rajstopy obcięte na wysokości kostki ;P

Gość gość
Dodam, że te mega modne leginsy były raczej z tych mniej sztywnych, takich bardziej rajstopowatych niż spodniowatych, ale widziałam potem pełno lasek biegających w podobnych i krótkich bluzkach. No, ale co kto lubi, ja się czułam niekompletnie ubrana ;)

Gość gość
Oblesnie chodza ubrane polki, malo ladie sie ubiera, moze 1 na tysiac

Jak miałaś te cienkie to wcale się nie dziwię. Z drugiej strony są osoby które czują się nagie nawet w obcisłej bluzce z dekoltem. To kwestia tego czy ktoś boi się pokazywać swoje ciała. Jednak legginsy są po to, żeby sylwetkę podkreślić. Jak ktoś nie jest na tyle pewny siebie to będzie się źle czuć.

Gość latino23
Normalnie mi się śmiać chce jak przeczytałam te wszytkie komentarze haha Nie którzy nie rozróżniają leginsów, od rajstop, getrów buhaha Właśnie leginsy są mega sexowne, wygodne i uważane za bardzo sportowe... Tylko pod jednym warunkiem trzeba dużo ćwiczyć najlepiej na siłowni ruszyć tyłeczek (cwiczenia domowe słabo pośladki wyrabiają najlepiej sztanga na nie podziała) W nich widać wszystkie niedoskonałości przez spodnie panowie nie zobaczą jakie dziewczyna ma krzywe nogi i kompleksy, a przez leginsy niestety wszystko jest podkreślone. Nie każda laska, może je założyć i wyglądać dobrze... Teraz leginsy wyglądają jak jensy, nie są prześwitujące jak dajecie za tanie g***o to się nie dziwie, że wam tyłek widać, Ja uwielbiam w nich chodzić zakładam do nich pasek szeroki o fajnym wzorku, bluze, adidasy i lece na siłke Ja właśnie nie lubie tuniki to nie dla mnie wolę zakładać obcisłe bluzki, które nie dodają kilogramów, a pokazują figure kobiety (oczywiście bez dużego dekoltu:) Pozdro dla zakompleksionych:D

nawet bardzo zgrabne kobiety mogą nie chcieć tak podkreślać swojej figury

Gość gość
nie kazde leginsy sa sportowe, jest tez masa takich powykanczanych koronka czy jakimis blyskotkami, wcale nie prawda jest to, ze majac legginsy na sobie nie jest sie elegancka. W ogole tylko kretynka uwaza, ze przeswitujace rajsopy to legginsy