Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak mi kobiety brakuje nie mam siły dotego

Polecane posty

Gość gość

tak bym chciał sie z jakąś całowac a tu nic ;(( naprawdę mam dosc dzis raczej nie było żadnych imprez . nie wiem co zrobię stym swoim życiem meczy mnie ono . ani na sex sie umówić z kobieta z neta to nie bo człowiek prawiczek i nie chce tego spartolić marzy mu sie kobieta a jednocześnie nie chcesłuchac o podbojach inych ludzi bo to mnie dołuje ze ja nigdy nie miałem zadnej nigdy !!!

Gość gość
i dotego mi sie nie ulozyło z kobieta znowu dod**y. alkochol tu niepomoze

Gość gość
ani tu niema kogo o pomoc pytac

Gość Osobliwa
W jakim jesteś wieku ;)?

Gość Osobliwa
Może poszukaj kobiety gdzieś indziej niż na imprezach :) good luck

Gość gość
teraz nasiłe pisze do dziewczyny juz to mam wd***e bo tak bym nic nie ugrał mam dosc tego załozyc kato na sdex czatach i miec wd***e wszystko dkoro szczesliwy niemoge byc ;(. mam prawie 20 lat

Gość gość
Musisz się trochę wziąć za siebie :) good luck :)

Gość gość
oooooops telepatia?

Gość georginia9
może za dużo oczekujesz pisząc do tych kobiet? albo jesteś zbyt nachalny? kobiety nie lubią jak ktoś ciągle do nich pisze i nie daje im spokoju.

Gość georginia9
A to ,że jeszcze z żadną nie spałeś to jeszcze nie jest największa życiowa tragedia, nie przesadzaj

Gość gość
teraz nasiłe pisze do dziewczyny juz to mam wd***e bo tak bym nic nie ugrał mam dosc tego załozyc kato na sdex czatach i miec wd***e wszystko dkoro szczesliwy niemoge byc ;(. mam prawie 20 lat

Gość gość
Kobiety najczęściej chcą wychodzić za mąż i pod tym kątem oceniają faceta, więc potrzebne jest stałe zatrudnienie, brak nałogów, jakieś znośne locum i zaczną przychodzić same. Będzie dobrze :)

Gość Lord Oba ma yaya
Zawsze możesz wydmoochać staszka spod monopola...on nie odmowi.:classic_cool:

Gość gość
zaduzo oczekuje bo juz sił niemam niemam kogo pocałowac a ja chce pocałowac sensowna kobiete niecierpie słuchac jak to ktos iny u kobiety był albo w łuzku uniej spał ja chce byc szczesliwy poswojemu w swej popindolonej bajce !!!!!!!

Gość gość
trudno się dziwić jak tak pitolisz tylko. Tak jak żaden chłopak nie obejrzy się za zakompleksioną i zamkniętą w swoim świecie dziewczyną, tak żadna nie zechce frustrata i nieszczęśnika marudy w jednym. Zmień nastawienie, to dziewczyny przyjdą

Ej stary weź sie w garść trochę :D będziesz tak pierzielil 3 po 3 to jest żenujące :) idz do fryzjera, kup fajne ubrania idz na siłownie napakuj trochę, idz do klubu i zagadam do jakiejś łaski a NIE ZALISZ SIE NA KAFE!!!

Gość gość
wd***e mam urodebop jestem przystojny ale niepodrywam i mam dod**y harakter ciezki do zgryzienia he he dobra kij stym skoncze szkołe i se sex partnerke znajde bo co mi zostaje

Gość gość
całowac sie chce miec kobiete a tu g***o jest . niech se robi co chca ini faceci ale niech ja trafie na normalna !

Gość xyzzyx
z ortografią masz duży problem, ja bym zaczęła od tego na twoim miejscu

Gość gość
Raczej jestes burakiem, ktory nawet po polsku pisac nice potrafi, nic dziwnego, ze zadna cie nie chce.

Gość gość
całowac sie chce miec kobiete a tu g***o jest . niech se robi co chca ini faceci ale niech ja trafie na normalna !

Gość gość
ale ja niemam ochoty zmieniac ortografi wd***e ja mam skoro nigdy niebyłem kochany przez kobiete nigdy rozumiesz nigdy !! orty moze i to problem rozumie ale nigdy niebyklem kochany moze to kara za gimnazjum moze miałem sie zakochac w kobiecie która sie podkochiwała wemnie a ja jej nielubiłem może mam tak zyc teraz

Gość xyzzyx
naucz się pisać, wyszło szydło z worka czemu Cię nie chcą - żadna po prostu nie chce analfabety!

Gość gość
to co miałbym sie np zabić !?

Gość gość
dod**y stym wszystkim ta co kocham niechce mnie czy co la lubie mam tego dośc ide spac dalej w tym bejsensownym zyciu

Gość gość
życie jest bez sensu , życie jest bez sensu , straciłem 20 lat zostało z 40 moze

Gość gość
dobranoc

Gość gość
Jak cię nie chcą pokochać takiego jakim jesteś, to musisz się trochę zmienić i dostosować do wymagań kobiet, nie ma innej rady.