Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorkatematu

Kobiety,które mają krótkie włosy nie podobają się mężczyznom.

Polecane posty

Bzdura :) ja tam mam krótkie, zdecydowałam się po długim czasie nie żałuję. Moje włosy wyglądają świetnie w tej fryzurze (a la Paula Ignasiak) i tatuśkowie oglądają się za mną jak nic na placyku zabaw :D mam takie włosy bo w długich nie dam rady chodzić, robią mi się coraz bardziej cienkie a krótkie mam bujne i ładne, zdrowsze :)

poza tym moja koleżanka ma ciągle odkąd pamiętam gęste i długie i powiem Wam, że jest NUDNA! Czasem zrobi grzywkę... potem ją zapuszcza, zmiany nie widać. Kobieta zmienną jest... a włosy odrastają także dziewczyny nie bójcie się zaszaleć - oczywiście piszę do tych Pań które zastanawiają się :)

Aha jeszcze jedno, mąż nie chciał za cholere żebym ścinała włosy.... zrobiłam to dla siebie! i pomimo tego że wolał by mnie w długich to mu się podobam. poza tym to ja mam się czuć dobrze dla siebie... nie dla męża, droga wolna, nie podobam się mu to niech idzie do innej ;)

Gość gość
Odrosną, wlosy szybko rosną! :) Najgorszy w życiu jest constans.

Gość gość
Generalnie kobietom długie włosy dodają urody, ale są wyjątki od tej reguły. Zetknęłam się z przypadkami kiedy kobiety krótkowłose uchodzące za bardzo atrakcyjne i nieco drapieżna sprawiały wrażenie że jak zapuszczą włosy to będą jeszcze piękniejsze. A tymczasem po zapuszczeniu włosów okazywało się że wyglądają grzecznie i...nudno. Dlatego też ten sam mechanizm działa w odwrotną stronę. Są piosenkarki którym obcięcie włosów przydało takiego charakteru że ich kariera wydawało się sezonowa ruszyła z grubej rury i to na wiele lat

taaaa.. i obowiązkowo musi być tlen na włosach i solara na ryju - wtedy się każdy burak zgrzeje

Gość gość
Prawda jest taka, ze chude I cienkie wlosy wygladaja zalosnie, jesli sa dlugie, a wlascicielka je dodatkowo tapiruje, napusza I co tam jeszcze moze robic, zeby wydawalo sie, ze jest ich wiecej. Naprawde, schludna krotka fryzura wyglada wtedy o niebo lepiej. Sa tez osoby, ktore wygladaja interesujaco w wielu fryzurach. Nie ma reguly. Sama aktualnie mam dosc dlugie wlosy, ale zdarzylo mi sie miec rowniez bardzo krotkie (kilka milimetrowe) I jakos nie mialo to znaczenia dla powodzenia u mezczyzn.

Gość gość
Bo do krótkiej fryzury trzeba mieć rysy twarzy, odpowiedni kształt głowy bo jak ktoś za przeproszeniem ma h*jowe warunki to długie włosy to zatuszują, krótkie odkryją prawdę ;). Kobieta w długich włosach wygląda fajnie do jakiegoś wieku a potem to już miotłą może zamiatać i wtedy do łąsk przychodzi fajna sexi krótka fryzurka tyle że tak jak pisałam, nie każdej "Maryśce" w niej dobrze. Mój tata uwielbiał kobiety w krótszych zadbanych włosach i zawsze mówił że łatwiej wypluć krótszy włos niż długie zwłoki.

Gość gość
Autorko tematu , jako kobieta i kobiece zdanie masz tu niewielki autorytet i nawet jakby się tu jaki przemo odezwał albo inny zwierz to i tak nie jest to ogół prawdziwych mężczyzn ;)

Gość ex_debill_znowu_po
może to i tak lepsze niż ciągła masturbacja?

niektóre babki mają takie ekstra krótkie fryzury, że szok. Fajne są drapieżne, z pazurem :D Taką fryzurą może w jakiś sposób świadczyć o sobie- o swoim charakterze,. Podam pierwszy z brzegu przykład- miley cyrus- jest żałosna jak sto dwa :D ale jak ścięła włosy to +100% do seksapilu

Gość aixgysavc
krotkie wlosy u baby sa jak dlugie wlosy u faceta facetowi na widok babochlopa w krotkich wlosach automatycznie opada :classic_cool:

Gość ex_debill_znowu_po
to sugestia do ciebie, ale wiem, że zbyt subtelna:)

Gość gość
Jędrek, to zobacz na poprzednią stronę wkleiłam zdjęcia krótkowłosej Natalie Portman ;)

Gość ex_debill_znowu_po
Skoro tobie nie wyparło to nie ma co próbowac, tym bardziej, że nie jestem mutantem i kupę oraz mózg mam na swoim, właściwym miejscu:)

Gość gość
Może i cie nie kreci, chodzi mi o to, że we włosach tych dobrze wygląda!!A jaki jest twój typ? Monica Bellucci czy Jenna Jameson? :)

Gość gość
Dobrze że niewiele kobiet z krótkimi włosami robi sobie coś z tego czy jakiejś małpie statnie czy nie. Gdybym miała obciąć włosy to g***o by mnie obchodzili obcy faceci i ich zdanie . Mój mąż lubi krótsze włosy i mówi że u takiej kobiety widać twarz i seks a nie kłaki bo włosy tak naprawdę tuszują świetnie braki urody . Ja włosów nie zetnę krócej (mam do podbródka) bo nie mam do tego odpowiedniej urody ale mam znajome z krótkimi włosami które mają prawdziwych facetów a nie jakichś kompleksiaków bez gustu którym się wydaje że Laska ma mieć włosy po pas .

Gość gość
Jądrowy? A kto cię kręci :D lepiej by ująć, niezależnie od twojego wiejskiego smaku i tak żadna by się za ciebie nie wzięła (od tego zacznijmy ) :D

Gość gość
Długie włosy to atrybut młodośc***** 40 zetnę jak wszystkie babki.

Gość gość
Swoje długie włosy, które wiecznie spinałam w kitkę lub jakiegoś banana, ścięłam na "Kożuchowską" i to najlepsza decyzja fryzjerska w moim życiu. I moze nie wyglądam tak, że narody klękajcie, ale uwielbiam swój nowy wyglad i inni raczej też :)

Gość gość
krotkie wlosy u kobiety lubia tylko geje i kryptogeje ktorzy udaja hetero zaden normalny hetero facet nie chcialby sie wiazac z kims kto wyglada jak facet taka jest niestety brutalna prawda

Gość gość
Wnioskuje,ze autorka dowartosciowuje sie jedynie dlugimi wlosami, musisz byc brzydka jak noc skoro wlosy dlugie tto jedyne piekno u kobiety, mam dlugie i grube wlosy,ale wiecej kompkemntow slysze na temat swoich oczu lub ust.

Gość gość
Fryzury są przedewszystkim dla kobiet , nie tylko dla oczu facetów bo jakby tak było że każda by chciała się ciąć tylko dla faceta to wszystkie wyglądałyby jak miotły :D. Niektórym facetom brak fantazji, oni mają jeden schemat, cycki, dupa, włosy po łopaki i tusz na rzęsach a wszystko po to by im stanął (bez tego czasem ciężko) jednak są kobiety które mają w d***e fujary i zdanie obcych gachów czy gach w to wierzy czy nie :D

Gość gość
W długich wyglądałam brzydko, jak topielica, wchodziły mi do oczu, wydawało mi się że wiecznie jestem potargana. A teraz jest pełen bajer, wyglądam oryginalnie, a nie jak wszystkie długowłose na jedno kopyto.

Gość gość
Nie jestem gejem bo jakbym nim był to bym się brał za chłopów a wolę c**ki między nogami i kobiece babeczki z krótszymi fryzurami. Laski o długich włosach kręciły mnie w średniej , potem gust mi się wyostrzył i pierwsza miłość miała własnie krótkie włosy a seksu w sobie tyle że mogłaby obdzielić nim niejedną długowłosą.

Gość gość
Ja miesiąc temu ścięłam włosy o długości "do stanika", kręcone, gęste na krótkie i czuję się o niebo lepiej, mój facet też twierdzi, że lepiej wyglądam.

Gość gość
"a nie jak wszystkie długowłose na jedno kopyto" Jesteś teraz na ćwierć kopyta :)

Gość gość
zawsze gotowy , noi o czym my tu mówimy :D. Masz swoją suczkę piesku i tyle ci wystarcza :D

Gość gość
Jakie teorie tu niektórzy snują. A od kiedy aktywność seksualna zależy od długości włosów? Kożuchowska w krótkich wygląda przepięknie. I jest przykładem na to że niektórym długie po prostu nie pasują.