Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorkatematu

Kobiety,które mają krótkie włosy nie podobają się mężczyznom.

Polecane posty

Gość To ja cie zdemaskowalam
W sumie fakt każdy lubi coś innego (długość) ale chyba większość lubi czyste zadbane włosy i ciekawą fryzurę a nie klaki wziązane w ogonek.

JAk dbasz to wstaw swoje foto pobrechtamy sie

Gość ale jajajaja
To ja cie zdemaskowalam- masz racje. Najwazxniejsze aby wlosy byly zadbane i swieze.

Gość gość
O nie ! To ja muszę rozwód wziąć, bo nie mam długich, pięknych włosów ! Co za pop*****leńcy żyją na tym świecie :]

Gość gość
Niestety nie mam szansy zapuścić włosów..nie każdy otrzymał geny z pięknymi włosami..moich włosów nie da się zapuścić, bo są słabe i jak trochę podrosną i trzeba je podciąć, bo wyglądają jak siano na głowie..używam odżywek, maseczek itp. dbam o siebie, ale włosy mam niestety słabe i co mam się zabić ? Co Cie boli, że nie mam długich włosów ? Nigdy nie narzekałam na brak powodzenia. Teraz mam kochającego męża i jestem w ciąży więc jednak kobiety z krótszymi włosami też mogą być szczęśliwe ! :) a to Ci zaskoczenie prawda?

Gość ale jajajaja
Gosc - chyba musisz wrocic do szkoly i nauczyc sie czytac ze zrozumieniem. Nikt nie mowi ,ze kobieta w krotkich wlosach nie ma prawa miecv meza i byc szczesliwa - niestety tak jest, ze jak dziewczyna jest ladna i ma zadbane dlugie wlosy to facet na nia zwroci uwage co nie oznacza ,ze kobieta w krotkich wlosach nie jest sexi. Ja osobiscie znam dziewczyne , ktora w krotkich wlosach wyglada z***biscie. !!! Dlatego napisalam wczesniej ,ze na dlugosc wlosa nie ma reguly. Kazdy facet jest inny i kazdemu podoba sie cos innego.

nie wrzucisz fotki bo pewnie łysa jesteś albo masz taki łój na włosach ze w domu masła już nie trzeba ha ha ha ha ha

Gość gość
By se człowiek poplotkował z toba na fejsie, to nie, krypto :D

Gość gość
haha nie wierzę, co za temat. Kobiety z krótkimi włosami są bardziej nieszczęśliwie niż te z długimi :D do pracy byście się wzięli albo jakąś książkę przeczytali.

Gość gość
Trzeba być chorym psychiczne, żeby ściąć się na krótko będąc kobietą. Robicie to zwyczajnie dla wygody, jesteście leniwymi brudaskami, które nie są w stanie poświęcić tych 30 minut dziennie dla siebie i zadbać o swoje włosy. Jesteście kalekie, bo nie potraficie zapuścić pięknych włosów, wyrasta wam jakieś dziadostwo na głowie. Dlatego ścinacie się na łysą pałę :O

Gość ale jajajaja
Nie zawsze tak jest. Niektore kobiety maja liche wlosy i nie moga ich zapuscic. Po co wyzywasz? ja mam dlugie wlosy i super , bo moge ale niektore kobiety nie moga

Gość ex_debill_znowu_po
swego czasu ścięłam na 3mm, czułam się świetnie, lepeij wyglądam w takich 3-5cm, ale to było super doświadczenie:) W sumie potem żałowałam, że od razu nie zgoliłam na zero:) Włosy nigdy mi nie rosły - podrosły za uszy i wypadały, a że są cienkie i nie bardzo gęste to coż... całe życie marzyłam o długich, gestych włosach i to była jedyna rzecz, której szczerze innym kobietom zazdrościłam. Zaszłam w ciążę i tadam - zechciały urosnąć aż za łopatki, zgęstniały.... Ale w sobotę scięłam, zakrywają kark póki co, ale już wiem jak to się skończy - dotnę do 3cm, kwestia czasu:) Bo tak mi ładnie, wygodnie i młodziej, a co faceci na to i inne kobiety mam w nosie:)

Gość gość
E tam DX2, testosteron sobie zorganizuj :) ja na razie wszystkie lachony z kafe, z ktorymi gadam i widzialam zdjecia to fajne du.py, bez zakoli :D

Gość ex_debill_znowu_po
po testosteronie to chyba właśnie wypadają coś tak kojarzę....

Gość gość
zebysie się nie zesrały w tej ścigance.

Gość gość
Tak się nie da :) Zapraszałyśmy cię na fejsa

Za mną właśnie chodzi obcięcie na krótko, ale zawsze uważałam że kobiety powinny mieć dłuższe włosy, a przynajmniej takie, by coś się na głowie merdało:) Po ciąży przytyłam i jakoś mnie teraz te moje dłuższe uwierają. Brakuje mi jednak odwagi, ale może to jednak zrobię - ten pierwszy raz w życiu:) Jakoś tak czuję, że potrzebuję odmiany, ale niebawem powrót do pracy i boję się, że fryz będzie słaby. Potworny dylemat, co:-D

Gość gość
Ale za to jakie wąsy i na nogach wyrosną :D A tak na poważnie progesteron robi dobrze na włochy na głowie :)

Gość gość
Niech zetnie, włosy to nie zęby :) A w życiu trzeba wszystkiego spróbować!

Gość ex_debill_znowu_po
próbuj, najwyżej zapuścisz - większości się udaje:)

Gość gość
ja mialam dlugie bo moj maz zawsze chcial zebym miala dlugie, ostatnio poszlam do fryzjera , scielam na krotko. Maz jak mnie zobaczyl. powiedzial ze wygladam FANTASTYCZNIE.. dlugosc to nie wszystko mile panie.