Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorkatematu

Kobiety,które mają krótkie włosy nie podobają się mężczyznom.

Polecane posty

Gość gość
Twój c***jek by zniknął między moimi piersiami. Nie za bardzo wiem przeciwko czemu albo za czym argumentujemy. Prowadzimy głupią rozmowę o masturbacji.

Gość gość
Skoro ja nie mam wiedzy na temat wielkości twego pindola, to jaką ty możesz mieć wiedzę o moich piersiach?

Gość gość
zawsze gotowy prostacko broni swoich prostackich wypowiedzi, w których nie ma treści a są tylko puste słowa nic więcej... Nawet nie potrafi się odgryźć porządnie. Bycie cynicznym, czy chamskim to też jakaś sztuka, pojechać komuś trzeba umieć, a zawsze gotowy jest w tym kiepski, bardzo kiepski.

Gość gość
:):):):):):):):):):) Aż się pysio cieszy na takich wyrachowanych i zimnokrwistych Starburgerów :)

Gość gość
A co ma do tego kolor nicku? Jesteś tak samo anonimowy frajerze jak my.

Gość gość
Jesteś tak samo anonimowy jak my, frajerze.

Gość gość
Jesteś tak samo anonimowy jak każdy inny, frajerze.

Gość gość
Udowodnione że jak facet czuje się mało męski (są rózne powody) to chce mieć po swojej stronie kobietę która ma wygląd Ewy . Jądrowy jest tego przykładem . Jak ja miałabym mieć takiego faceta, wygląd blondzi z długimi włosami (zapewne tleniona) i obrabiać wypustkę w majtkach jądrowego to bym prędzej sobie strzeliła w łeb. Od razu kojarzy mi sie prymityw, małpa z głupią blond dziunią, poza tym co za facet mający blondzię siedzi i smęci smuty na kafe :D mając przy tym stały nick o zgrozo :D

Głupie,tępe c**y przecież napisałam,że ten temat to prowo a wy nadal ujadacie jak suki.Bijcie się albo weźcie noże to będzie jeszcze ciekawiej.I zostawcie Jądrowego w spokoju.Tak was boli,że woli długowłose?Ma prawo a wam ch*j do tego,przynajmniej widać,ze prawdziwy z niego facet:D

Gość gość
A co myslicie o otyłych paniach po 35rz i krotkich wlosach? Podpytuje, bo i mnie korci, a szczupla nie jestyem.

Gość gość
ej jądrowy

Gość gość
jądrowy kiedy weźmiesz w końcu ślub?

Gość gość
x

Gość gość
glosy chodzą, ze sie hajta w czerwcu ze swoja długo włoso blond lambadziarą, zeby małego chłopaka-benkarta obdarzyc ojcem ;) nie jestes anonimowy wulgarny bucu ;) ;) ;)

Gość gość
A guzik prawda! Ja co prawda noszę włosy do pasa, ale mam koleżankę z krótko obciętymi włosami i to bardzo ładna kobieta.

Gość gość
Ja też uważam, ze kobieta powinna mieć dłuzsze włosy. Nie mówie, że do pasa, ale chociaż takie do brody. Krótkie fryzurki noszą kobiety bo albo a) są leniwe i nie chce im się dbać o włosy b) na potrzeby pracy (filmu,np. albo sportsmeki - pływaczki) lub c) te które maja słabe i cienkie włosy, więc nic innego im nie pozostało. Ale to dobrze, ze takie kobiety znalazły swoje fryzurki, tylko, że może 1% z nich wyglądałby naprawdę źle w długich włosach, reszta tylko sobie tak tłumaczy, ze w krótkich wyglądają "przyzwoicie". Kożuchowska jest tego przykładem, kto ją oglądał z filmach ten wie, że miała bardzo cienkie włosy, zazwyczaj wiązała je w koński ogon, więc najlepszym rozwiazaniem dla niej było ścięcie. Ale pomyślcie, pięknie by wyglądała w takich włosach a'la Marylin Monroe, lekko podkreconych, gęstych i długich, jak diva! ja mam włosy za łopatki, gęste i lśniące, wystarczy, ze je umyję, nałożę odżywkę i nawet czesać ich nie muszę (bo mam kręcone, takich się nie rozczesuje) żeby wyglądały pięknie, włosy są moją wielką ozdobą i każdy mi to mówi, ale oczywiscie zaraz będą komentarze, ze jestem brzydka itp. Pocieszajcie się, proszę ;D

Gość gość
A ja wczoraj obcielam sie na bardzo bardzo krótko,mąż powiedział ze fajnie.Obcielam sie bo dookola wszystkie Wloszki noszą dlugie wlosy..a ja chce sie wyróżniać w tłumie.Fryzjer powiedział ze to dla mnie fryz idealny bo mam ładną i pociagla twarz inaczej by mnie nie ostrzygl tak.Moze i faceci lubia dlugie wlosy ale ja nie mam presji by wzbudzać zachwyt innych mężczyzn..chociaz teraz słyszę wiecej komplementów.

Gość gość
Kobieta nosząca cały czas te same włosy jest nudna. Trzeba zmieniać się co jakiś czas, eksperymentować - długie, krótkie, przecież włosy odrastają. Ja mam krótkie (ścięłam... no już prawie rok temu) i kocham te moje włosy!!! I nie widzę, się komuś nie podobała. Teraz czuję się świetnie i nawet bardziej kobieco :) Co do Kożuchowskiej to widziałam właśnie w jednym serialu z nią, że miała długie, i poznać jej nie mogłam. Nie pasowały jej, teraz wygląda fajnie i z klasą :)

Gość gość
To, że tobie nie podobają krótkie włosy to nie znaczy, że inni myślą tak samo.Widać, że masz kompleksy skoro tak mówisz o kobietach z krótkimi włosami i nie umiesz wyrażać ,,kulturalnie" swojego zdania.

Gość gość
Buzia ładna kobieca i dobrana fryzurka to jest ok . Przeciętna uroda byle jak ścięte włosy plus ogólne zapuszczenie i efekt mamy odwrotny.

Gość gość
OK. Tylko czy ja żyję po to aby podobać się facetom? Nie jestem jakąś samiczką, która chce za wszelką cenę przypodobać się samcowi, który następnie ją zapłodni i będzie utrzymywał. Będę chodziła w takiej fryzurze w jakiej chcę. Nie będę też katować się chodzeniem w szpilkach i mini spódniczkach bo tak podoba się mężczyznom.

Gość gość
Kożuchowska wydająca na siebie ,swój wygląd z kilkadziesiąt setek rocznie wygląda db w krótkich włosach...Czyli stałe podrasowanie plus z******te ciuchy wtedy kobieta w krótkich włosach wygląda ładnie. Jednak 99procent straszy, krótkie włosy odejmują kobiecości, niestety.Sama nosiłam jako nastolatka, potem studentka krótkie.Mama nigdy nie uczyła nas dbania o siebie, tego że wygląd ma znaczenie. Zawsze obcinała nas n krótko czym nas ,nie chce napisać krzywdziła, bo mam najwspanialszą matkę, ale było to na minus.Bo wygoda, bo w długich krótko.Wszystkie dziewczynki miały piękne, długie, ja z siostrą wstrętne krótkie.Potem słuchając się mamy krótkie miałam i w liceum. Ładna buzia, super figura i to oszpecenie krótkimi włosami...Teraz niszę od lat grzywkę i długie włosy.Maz nawet nie chce żebym miała półdługie. Długie wyprostowane są piękne i dodają mi urody.Mam znośna twarz, miła, ale nie piękna,bo okrągła. W krótkich włosach ten mankament byłby jeszcze bardziej widoczny. A już krótkie farbowane,np.wisnia czy rude-KOSZMAR.

Gość gość
Mało która ładnie wygląda z krótkimi włosami. Nie mówiąc już o typowych Grażynach koło 40, bo te to już totalnie odrzucają, nie tylko facetów.