Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorkatematu

Kobiety,które mają krótkie włosy nie podobają się mężczyznom.

Polecane posty

Gość autorkatematu

Jeśli myślicie,że podobacie się facetom to jesteście w błędzie.Oni lubią gdy kobiety mają piękne długie włosy a nie takie nie wiadomo co.W takich krótkich fryzurach w ogóle nie jesteście kobiece.

Mi kiedyś (nawiedzony) sąsiad powiedział, że włosy kobiety są jak antena nadawcza dla mężczyzn, więc nie tylko długie,ale i rozpuszczone :D

Gość autorkatematu
Literki a ty jaką masz fryzurę?

Gość gość
Ja miałam i długie do pasa włosy i krótkie i nigdy nie zmieniło to podejcia mężczyzn do mnie :) Poza tym znam pięknowłose kobiety, które aż od siebie odrzucają i te strzyżone krótko, które nie mogą się opędzić. To nie we włosach sekret :)

Gość gość
No i nie powiecie mi, że takie rzadkie 3 pióra do pasa pociągają bardziej niż zdrowe, lśniące włosy do łopatek na przykład :)

Coś w tym chyba jest bo ja też chyba nie znam faceta,któremu podobałyby się babki ostrzyżone na męsko.Sama nigdy nie zrobiłabym sobie takiej krzywdy:)

Gość Ty nie znasz ale potem
kończą gimanzjum, liceum, dorastają i przekonuja się, że to nie włosy są najważniejsze :) W życiu miałam włosy róznej długości, z bardzo krótkimi włącznie- powodzenie zawsze miałam niesamowite :) tyle że ja zawsze obracałam sie raczej wśród intelektualistów niz karków ;)

Gość jo wom godom
jeśli kobieta jest naprawde bardzo ładna a ma krótkie włosy to i tak sie bedzie podobac facetom, choc i tak sądze ze woleliby aby miala je dłuższe. ale jesli mamy przecietne kobietki to zdaje mi sie ze wola te z dlugimi. to jest kierowane chyba podświadomościa. krótkie włosy noszą faceci, długie kobiety. jesli facet nie jest w stanie sensownie wytlumaczyc dlaczego w zasadzie podobaja mu sie długowłose to bedzie znaczyc ze działa własnie ta podswiadomosc. krótkie włosy= facet, długie= kobieta.

Gość gość
Być może masz i rację, ale facetom podobają się zadbane włosy a nie dlugie kłaki związane w koński ogon, lekko przetłuszczone. Albo fryzura bez kształtu.

Gość gość
Ale ja się z tobą nie zgodzę, choć mam cię za mądrą kobietę mimo tego, że czasem zdania nam się nie pokrywają. Mam nadzieję, że tak sobie blefujesz dla dowc**ku j. :)

Gość gość
No k***a jak dbasz tak masz ale dałaś d**y hi hi

Gość krótkowłosa
ja mam bardzo króciutkie włosy i dobrze wyglądam.lepiej niz w długich (dlugie tez miałam)...mojemu mężowi bardziej podobam sie w krotkich,zresztą wszystkim bardziej podobam sie w krotkich...wyglądam lepiej i przede wszystkim młodziej

Gość gosciuwka
dla facetów to ważne by d**e miała zgrabną a ryj, czy tam włosy to już nieważne :)

Gość gość
ha ha a no faktycznie, zapomniała się blacha przelogować

Gość gość
Kobieta ma się podobać sama sobie . Ja akurat teraz mam półdługie, bo tak mi pasuje. A jak bedę chciała to zetne i żadnemu facetowi nic do tego.

Gość gość
Ej, ale każdy temat jest dobry żeby ruszyć to forum. Tak dzisiaj tu nudno i spokojnie, aż strach. Tylko po co od razu kogoś sprzedawać, gościu?

Gość gość
gościu z 17:36, ta pani mi się nie podoba, choćby miała złote pawie pióra naturalnie rosnące z głowy :D

No fakt dałam d**y:D ale po trzech piwach może się zdarzyć nawet najlepszym:D Takie tu nudy ostatnio,że chciałam się trochę pośmiać a jak wiadomo każda baba jest przeczulona na swoim punkcie i wiedziałam,że zaraz się zlecą krótkowłose:D

Gość To ja cie zdemaskowalam
i mam długie włosy akurat, ale zadbane w przeciwieństwie do 75% kobiet które widuję w pracy, na ulicy czy gdziekolwiek.

Gość gość
Luzik 🖐️. Ale Natalie fajna i w krótkich.

Gość ale jajajaja
Fakt faceci bardzo lubia jak dziewvzyna ma zadbane ladne dlugie wlosy ale nie kazdemy taka dlugosc akurat pasuje. Jednym pasuja krotkie wlosy i wyglada ponetnie a drugiej pasuja dlugie wlosy na to nie ma reguly a po za tym kazdy facet jest inny.

Gość gość
Przecież powklejałam zdjęcia dwa! Niby wszystkie tu są normalne prócz literek, hahahaha :D Portman miała przecież na zero swojego czasu. Ja tam swoje lubie, bo mam zdrowe i lśniące, ciemne wlochy, ale nie uważam, że każdy lachon w krótkich to pasztet :)