Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorkatematu

Kobiety,które mają krótkie włosy nie podobają się mężczyznom.

Polecane posty

Gość gość
a nie jak wszystkie długowłose na jedno kopyto" Jesteś teraz na ćwierć kopyta,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,i to bardzo ładną ćwiercią :)

Gość autorkatematu
Mam krotkie wlosy

Gość gość
"gość Ja miesiąc temu ścięłam włosy o długości "do stanika", kręcone, gęste na krótkie i czuję się o niebo lepiej, mój facet też twierdzi, że lepiej wyglądam. " A to miałaś włosy na cyckach??? O k***a!!! Masz zdjęcie????????????????????????Chyba Ci żart nie wyszedł.

Gość gość
Ja mam krótkie włosy, ale mam też cycki, których może autorce brakuje?

Gość gość
zawsze gotowy na atak jądrowy No chyba tobie tylko w życiu nie wyszło.//////////////////Może za słabo ci o******ęła dzisiaj, że takim sucharem walisz?

Gość gość
gość Ja miesiąc temu ścięłam włosy o długości "do stanika", kręcone, gęste na krótkie i czuję się o niebo lepiej, mój facet też twierdzi, że lepiej wyglądam. " A to miałaś włosy na cyckach??? O k***a!!! Masz zdjęcie??? xxxxxxxxxxx dlatego zastosowałam cudzysłów, aby takie osoby jak Ty, szanowny niemyślący mogły się domyślić, że chodzi o długość włosów mniej więcej do połowy pleców, a nie o włosy na cyckach, ale widzę, że trzeba pisać dosłownie dla niektórych z ograniczonym myśleniem. Polecam wizytę w poradni psychologiczno - pedagogicznej w celu zbadania poziomu inteligencji.

Gość gość
Jeszcze mi pała stoi. Chcesz pociągnąć drugi raz? I na trzeci ładunku wystarczy:)

Gość gość
c**a i cyce to jedno a leb jak u faceta to drugie hetero moglby taka bzykac tylko jakby jej wor na leb zalozyl i nie musial patrzec na twarz babochlopa

Gość gość
dlatego zastosowałam cudzysłów, aby takie osoby jak Ty, szanowny niemyślący mogły się domyślić, że chodzi o długość włosów mniej więcej do połowy pleców, a nie o włosy na cyckach, ale widzę, że trzeba pisać dosłownie dla niektórych z ograniczonym myśleniem. Polecam wizytę w poradni psychologiczno - pedagogicznej w celu zbadania poziomu inteligencji./////////////////////////////////////////Daj spokój, koleś myśli że ocieka z******tością i dowc**em. Nie burz mu mniemania o sobie ;D

Gość gość
Moja znajoma od dzieciństwa nosi długie włosy ( po łopatki) i grubo maluje oczy, mówi że jeste rasową kobietą i tylko rasowe mają długie włosy . Bez makijażu wygląda jakby przeszła grypę a na włosy musi nałożyć dwie odżywki żeby siano się układało, błyszczało i nie sterczało. Pewnego razu mówię, zetnij chociaż trochę bo już ci się te włosy rozdwajają . Znajoma ma obecnie 36 lat i jeszcze z 10 lat wstecz wyglądała dziewczęco, obecnie wygląda już mało świeżo ale co lepsze, raz robiłyśmy eksperyment i zebrałyśmy jej włosy tak by imitowały krótszą fryzurę i wtedy dostrzegłam że ona nie ma urody, wyglądała jak obcięta gęś po chorobie a twarz robiła wrażenie płaskiej, bez rysów czego wcześniej nie było widać przy rozpuszczonych włosach. Znajoma nadal nosi rozpuszczone włosy i zaczyna wyglądać z tym już śmiesznie. Jej mąż jest zapracowany i nawet nie zwraca uwagi na jej włosy (codziennie takie same, monotonne) i makijaż.

Gość gość
gość c**a i cyce to jedno a leb jak u faceta to drugie hetero moglby taka bzykac tylko jakby jej wor na leb zalozyl i nie musial patrzec na twarz babochlopa////////////////////A jak walić płaskoklatkowca? Tu wór na głowę nie pomoże niestety.

Gość gość
Nie burzę, wyjaśniam tylko proste stwierdzenia, których nie zrozumiał. Trudno mnie sprowokować, więc spokojnie, kłótni nie będzie :)

Gość gość
Jak kobieta ma urodę, ładną twarz i regularne rysy to krótka fryzura tylko to podkreśli . Jak ktoś ma marną gębę to lepiej niech nie ścina włosów.

Gość gość
Za to ty błyszczysz elokwencją. Aż bije literackim posłowiem.////////////////////////Bić to ty sobie konia możesz co najwyżej.

Gość gość
Długie włosy, jedyny atut brzydul. Jak ktoś jest piękny to i w krótkich włosach.

Gość gość
Dzisiejsi faceci nie mają gustu więc lepiej niech sie nie wypowiadają .

Gość gość
to jest mowa o opcji w ktorej ten babochlop mialby te cyce i c*** wtedy wor na leb ratuje jeszcze na ten wor przykleic zdjecie prawdziwej kobiety i ok a jak juz nawet cycow porzadnych nie ma to nie ma zadnego ratunku

Gość gość
Mojego faceta mama (szanuje ją i bardzo lubię) ma długie włosy, do łopatek (dla tego pana od "włosów na cyckach": to jest mniej więcej 10 cm poniżej ramion, zależnie od budowy ciała), siwe, siano, ogólnie nieładne, postarzają ją ok 10 lat, namawiam ją, żeby ścięła ale mówi, że lubi długie włosy. Także czasem krótkie włosy u kobiety są wręcz wskazane.

Gość gość
P****la se lepiej włącz zamiast jakieś workowe cyrki obstawiać.

Gość gość
Nie słyszałam, by kobiety biły konia, ale jak uważasz.

Gość gość
zawsze gotowy: zaiste, że tacy ludzie jak ty są między nami... Co się dzieje z tymi facetami, żarty poniżej krytyki, zero argumentów. Tylko siąść i płakać.

Gość gość
Hehehe...dobry p****l we dwoje to z******ty wieczór//////////////////// We dwoje? Przecież już ustalone, że twoja aktywność ogranicza się do samodzielnych czynności seksualnych.

Gość gość
nigdy w zyciu nie umowilbym sie z "kobieta" w krotkich wlosach chyba ze by zdjela od razu gacie i biustonosz i udowodnila ze ma tam zenskie genitalia i biustonosza nie wypchala wata

Gość gość
zawsze gotowy: zaiste, że tacy ludzie jak ty są między nami... Co się dzieje z tymi facetami, żarty poniżej krytyki, zero argumentów. Tylko siąść i płakać. " No to po jaką cholerę tu jeszcze jesteś. Idź do swojego księcia z bajki, którego chciałabyś mieć...ale nie ma jak to być samotną nudziarą.//////////////////////////A ty szałowy chłopcze idz do swojej blondzi, niech c**** raz wtóry pociągnie. O ile istnieje jakaś blondzia.

Gość gość
Gdzie zostało ci coś narzucone? Bo nie widzę.

Gość gość
jj

Gość gość
Ale czy to jest narzucanie? Po prostu nie wierzę, że są dziewczyny, które ciągną takim prostakom :) Stąd wniosek nasuwa się oczywisty.

Gość gość
A co, niebieskie ci ciągną?

Gość gość
Poczekaj, skoczę po lupę.

Gość gość
jj