Gość 40dozrzucenia Napisano Luty 19, 2014 mam 26 lat:) jem chleb orkiszowy z piekarni obok:) do tego chuda wedlina, jakies warzywko np. papryka pomidor :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tigg 0 Napisano Luty 19, 2014 może ja sobie upiekę jakiś chleb pełnoziarnisty :) ale kto to zje? ja upieke całą blaszkę a potem zjem jedną kromkę to lepiej nie bede piekła bo mnie bedzie kusiło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 40dozrzucenia Napisano Luty 19, 2014 to nie piecz, bo faktycznie potem człowiek myśli ze ma się zmarnować to zjem:) a tego nie chcemy:) bądź twarda:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emilciam21 0 Napisano Luty 19, 2014 Witam Ja mam 27lat i dużo kilogramów nadwagi. Ja dziś starsznie się czuje brzuch mnie bardzo boli a to z powodu @. Ja byłam na karkówce 2 dni i wczoraj powiedziałam,że jednak ja się do tej diety nie nadaje siedziałam sobie i strasznie mi słabo się robiło i jakieś zawroty głowy. Chyba wrócę na dietę,którą stosowałam w sierpniu i sporo schudłam bo aż -15kg w miesiąc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tigg 0 Napisano Luty 19, 2014 Emilciamm, a możesz napisać co to za dieta? 15kg to bardzo dużo, pobiłaś nawet i mnie, ja zrzuciłam 9,5kg od 14.01 do 14.02 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emilciam21 0 Napisano Luty 19, 2014 Mało jadłam nic nie ćwiczyłam bo nie miałam do tego chęci no i zero słodyczy,mącznego,ziemniaków,napojów słodkich i tak poleciało. Czułam się na tej diecie dobrze ale wyjechałam do rodziców na parę dni i przerwałam. A teraz do tego ciężko wrócić. Do dziś zapewne bym była już laseczka ale cóż. Od dziś znowu zaczynam tak się odżywiać i przede wszystkim dużo warzyw i owoców zamiast innych pokus :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emilciam21 0 Napisano Luty 19, 2014 Tigg 9,5kg to też dużo i gratuluje tego spadku. Ja teraz staram się codziennie ćwiczyć na rowerku stacjonarnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tigg 0 Napisano Luty 19, 2014 Emciaaa a podasz przykładowy jadłospis na jeden dzień chociaż? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emilciam21 0 Napisano Luty 19, 2014 hmm musiała bym poszukać tych jadłospisów a teraz nie układałam sobie żadnego jadłospisu po prostu mało jem a dzień zaczełam od jogurtu naturalnego z dodatkiem otrąb pszennych bardzo zapychają i nie czuje się głodu przez kilka godzin. Biorę jeszcze błonnik z ananasem + chrom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tigg 0 Napisano Luty 19, 2014 Jak wam mija dzień? ja już niedługo kończę pracę i dobrze bo nudzę sie dziś strasznie zjadłam pół godziny temu obiad i wciąż go czuję, bo bardzo się najadłam, a miałam 50g brązowego gotowanego ryzu z zieloną pasta curry 2 pulpety z mielonego indyka 150g gotowanego brokuła pyszne było i baardzo się najadłam, nawet chyba za bardzo, żołądek mi się skurczył i nie mogę jeść takich dużych posilków :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tigg 0 Napisano Luty 19, 2014 Jaki tu spokoj la la la nic się nie dzieje la la lala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 40dozrzucenia Napisano Luty 19, 2014 hej:) ja dziś miałam brokuły i filet z piersi kurczaka na parze, na kolacje serek wiejski light i soczek warzywny:) dzień zaliczam do ukanych mimo ze się nie skonczyl jeszcze ale wiem ze nic więcej nie zjem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 20, 2014 Witam w rana, ja od dwóch godzin już w pracy :) wczoraj wieczorem trochę cwiczeń mnie wykończyło, bo wciąż nie jestem do końca zdrowa, mam kaszel który mi przeszkadza ćwiczyć zrobiłam 6km w 14min na rowerku i power walk 1 mile czyli 20min szybkiego marszu z cwiczeniami na kolację zjadłam jedno gotowane jajko i jednego gotowanego buraka i dosłownie kilka kęsów ugotowanego kurczaka (przygotowywanego na dzisiejszy obiad) menu na dziś - śniadanie - dwa chlebki wasa + 4 plasterki białego sera + 1 mały pomidor i kawałeczek zielonego ogórka - II śniadanie - drugie jabłko - obiad - 150g piersi z kurczaka w sosie teryaki + 50g ryżu brązowego, kawałek konserwowej papryki - kolacja jeszcze nie wymyśliłam :) miłego dzionka :) piszcie piszcie!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tigg 0 Napisano Luty 20, 2014 tam na górze to byłam ja :D znów zapomniałam sie zalogowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emilciam21 0 Napisano Luty 20, 2014 Witam Tigg na kaszel kup sobie Acodin tabletki bardzo dobry jest kaszel po nim ustępuje. Ja dziś na śniadanko miałam jajeczko na twardo i trójkącik serka topionego plus kawka do tego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malinka13091988 0 Napisano Luty 20, 2014 Dziś zaliczyłam 1000skakanki do tego 30minut rowerka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 20, 2014 Hej. Mam spory problem ponieważ mam 177cm i waże 57kg.Chciałambym schudnąć jakieś 5-7kg ale totalnie nie wiem jak się za to zabrać i boję się że nie dam rady bo bardzo lubię jeść słodycze i wgl lubię jeść..Jak wy sobie dajecie rade odmawiać tyle dobroci?i jeść tak malo? A bardzo chce schudnąć bo niedługo będę grubsza od swojego faceta.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tigg 0 Napisano Luty 20, 2014 Koleżanko powyzej znajdz sobie inny wątek do prowokowania, ok? zapewne teraz oczekujesz że ci zaczniemy mówić że jak to? 57 kg i 177cm to przecież jesteś szczupluteńka? Otóż nie, jesli uwazasz że nie jesteś to powinnaś iść do lekarza, ale nie dietetyka, tylko psychologa. Sorry, ale wkurzają mnie tego typu prowokatorzy tutaj tak samo jak spamerzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 20, 2014 Wiedziałam że nie ma co tutaj pisać bo i tak pomocy nie znajdę..Ja mam poważny problem a wy nic sobie z tego nie robicie..Myślicie że tylko osoby które ważą 100kg muszą się odchudzać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tigg 0 Napisano Luty 20, 2014 trafiłaś do nieodpowiedniego wątku, poszukaj takiego, gdzie inni tez zrzucają 5kg, my tu zrzucamy 50 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emilciam21 0 Napisano Luty 20, 2014 Oj tak my tu zrzucamy o wiele więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 40dozrzucenia Napisano Luty 20, 2014 nie ma co zwracać uwagi:) ja dziś na obiadek podudzia gotowane z kurczaka kalafior i pieczarki:) a kolacje będzie chudy bialy ser i soczek warzywny:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tigg 0 Napisano Luty 20, 2014 Hejka dziewczyny, pół godzinki temu zjadłam obiad :) ależ był pyszny :) wciaż czuję się pełna powiedzcie, nie macie problemów z wypijaniem takiej dużej ilosci wody jaką sie powinno wypijac? te 2l strasznie mi ciężko wchodzą, jeszcze w lecie to jest ok, bo jest ciepło i pic się chce, ale w zimie, zimna woda? ble, no nie mogę, nie mogę po prostu tyle tego pic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 40dozrzucenia Napisano Luty 20, 2014 ja się nie zmuszam bo nie lubie pic wody, jak mam ochote pije herbate:) taka zwykla, woda mi nie wchodzi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tigg 0 Napisano Luty 21, 2014 Zgrzeszyłam wczoraj oj zgrzeszyłam.. i tak mi z tym źle zjadłam kilka frytek od dziecka, a jak już zjadłam te frytki to poszło jak lawina, zjazdłam kilka czekoladowych drażetek i pączka. no masakra, porażka na całej linii prosze mnie zlinczować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 40dozrzucenia Napisano Luty 21, 2014 tez tak mam ze jak cos sprobuje to leci cala reszta dlatego nie mysle nawet o tym żeby zjeść cos ponad programowego, trudno, stało się jedziesz dalej:) startowałam z wagi 112 kg dziś jest 107:) na diecie jestem od 3 tygodni jakos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tigg 0 Napisano Luty 21, 2014 40 dozrzucenia, chyba zostałyśmy tu same na polu walki. Słuchaj, jak wrzuce tu diete Gacy rozpisaną na 15 tygodni to dołączysz do mnie? będzie nam łatwiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malinka13091988 0 Napisano Luty 21, 2014 dawaj dietę może ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tigg 0 Napisano Luty 21, 2014 Malinka, a ty dużo chcesz zrzucic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tigg 0 Napisano Luty 21, 2014 I TYDZIEŃ: 7:00 – 75 g karczku na smalcu + 1 średni pomidor 11:00 – 75 g karczku na smalcu + 1 średni pomidor 15:00 – 75 g karczku na smalcu + 1 średni pomidor 19:00 – 75 g karczku na smalcu + 1 średni pomidor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach