Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przyrządzić szpinak do naleśników?

Polecane posty

Gość gość

Kupiłam świeży szpinak i zamierzam zrobić naleśniki. Nie wiem tylko, jak przygotować farsz szpinakowy...Pomożecie? :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Szpinak, ale mrożony podsmażam na oleju, dodaję rozgnieciony czosnek,sól, pieprz i serek feta. wszystko mieszam i nadziewam tortillę, naleśniki lub pierogi

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Ritta36
Ja zamiast fety używam pokruszonego camemberta

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Albo serek topiony smietankowy i przyprawa suszone pomidory z bazylia i czosnkiem.Wtedy nie dajemy już ząbka czosnku.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Podgrzewasz czosnek na oliwie, wrzucasz szpinak, odparowujesz, sol, pieprz, wlewasz smietanke kremowke I ready ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
albo z serem pleśniowym lazur (tylko zielonym, niebieski i srebrny są za mdłe) - Pychota!!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
albo ze smietana lub z mlekiem,duzo czosnku ipieprzu

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość franciszek papiez
smietana wystarczy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Jesteście cudowni:D Wielkie dzięki. Wypróbuję Wasze pomysły.Już mi pachnie ten szpinaczek...:D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ja zamiast na oliwie podsmazam na maśle

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
dla mnie szpinak koniecznie z ricottą i gałką muszkatołową

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość netoperek ja sem
ricotta, szpinak i galka muszkatolowa - to jest dobry zestaw! kiedys dodalam do tego pokruszone w mozdzierzu orzechy wloskie i wyszlo bardzo dobre jadlo

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×