Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jeśli facet długo jest sam to ma niskie libido

Polecane posty

Gość gość

Bo skoro powiedzmy był ileś czasu sam, nie uprawiał sexu w tym czasie, to znaczy że ma niskie libido, skoro wytrzymał?

Gość gość
Nie, to znaczy , że woli być singlem

Gość gość
no dobrze, ale skoro wytrzymal tyle bez sexu i nadal wytrzymuje, to zaczy ze chyba nie ma az tak duzych potrzeb...?

Gość gość
no dobrze, ale skoro wytrzymal tyle bez sexu i nadal wytrzymuje, to zaczy ze chyba nie ma az tak duzych potrzeb...? Nie , skoro tyle wytrzymał to znaczy ze woli plumkać gumcie niż mieć dziewczynę.

Gość gość
a co, ma iść na d****i? Facet to nie zwierzę, to nie działa tak, że jak chce mu się seksu to musi coś zaroochać bo mi fiutek odpadnie (oczywiście niektórzy tak robią ale raczej nie porządni, normalni faceci) :o Zaspokaja się ręką i da się żyć.

Gość gość
bez sensu, wlasna ręka nigdy nie zastapi dziewczyny i normalnego sexu

Gość gość
Od Plumkania gumci nie zachodzi się w ciąże. Może chłopak nie chce zostać ojcem

Gość gość
bez sensu, wlasna ręka nigdy nie zastapi dziewczyny i normalnego sexu Ale z własną ręką nie ma żadnego stresu .. Z kobietą jest stresik i modlenie sie by nie zaszła w ciąże- to jest idealny demotywator.

Gość gość
Raczej jest odwrotnie.

Gość gość
no oczywiście, że nie zastąpi ale jednak niektórzy faceci jak nie mają dziewczyny to wolą walić rękę niż prostytutkę albo darmową doopodaję. Ja też nie mam faceta od jakiegoś czasu a libido mam i co? Mam się dać wyroochać komuś w jakimś klubie? Wziąć za swojego faceta pierwszego chętnego buraka tylko dlatego, że chce mi się seksu? No nie bardzo

Gość gość
A co Ty nigdy nie słyszałeś o antykoncepcji? Jak ktoś się modli żeby nie zajść to gratuluję, ja się zabezpieczam i nie muszę się o nic modlić... Jak ktoś się tak panicznie boi ciąży że podczas seksu myśli tylko o tym to zapraszam do psychologa

Gość gość
Niektórzy boją sie ojcostwa w takim samym stopniu jak ty boisz się szczurów czy skoku ze spadochronu . Musisz uszanować ich wybór

Gość gość
jak ktoś się modli żeby nie zajść to gratuluję, ja się zabezpieczam i nie muszę się o nic modlić. Zadne zabezpieczenie nie daje 100 % pewności przed ciążą.. Dlatego dla niektórych lepiej plumkać gumcie niż bawic sie w tabletki czy prezerwatywy

Gość gość
A co mnie obchodzi ich wybór? Ja się tylko wypowiadam co o tym myślę, bo to jednak moim zdaniem trochę nienormalne. A psycholog to naprawdę dobra rada, jak ktoś się ciągle boi i nawet podczas seksu o tym myśli to nie może w pełni się cieszyć seksem, nie? Albo wazektomia i spokój na resztę życia :P

Gość facet z wysokim libido
Ja mam wysokie libido i nie roocham, chociaż mam co, bo boję się, że zrobię bachora i będę musiał alimenciochy płacić, albo co gorsza, żyć z jakimś pustakiem.

Gość gość
co wy macie z tą ciążą? facet ma unikać sexu do końca życia bo boi sie, że zostanie ojcem?

Gość gość
Zrezygnowanie całkiem z seksu z powodu strachu przed zaciążęniem to już jest całkiem nienormalne. To nie jest strach tylko jakaś fobia i można to leczyć.

Gość prawictwo pospolite128
Ja też unikam kobiet , bo posiadanie dzieci oznacza tarapaty .. A dokładnie zycie w biedzie .

jakbym został ojcem to pewnie nie dożyłbym 40 -tki

Gość gość
Smutne prawiczki albo brzydale którzy raz znaleźli chętną na seks ale więcej się to nie powtórzy zawsze znajdują jakieś wymówki. Można oszukiwać nawet samych siebie, że przecież nie uprawiam seksu bo się boję, że zostanę ojcem. Jakby co najmniej co drugi stosunek kończył się ciążą. Spójrzcie prawdzie w oczy panowie.

W zasadzie kazdy ma prawo życ jak chce.. Ja nie planuje dzieci i kobieta mi jest zbędna ... Nie chce sobie utrudniać zycia.. Zresztą internet jest to mam kindgirls.com albo metababes.com czy nawet whatboyswant.com

miało być metbabes.com