Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaana

Mój chłopak się ciągle kanonizuje mam juz tego dość

Polecane posty

Gość załamanaana

gdxzie by nie był tam wychodzi do kibla i sie kanonizuje. nawet u mnie w domu! Mówiłam mu, ze jeśli nie przestanie to bedzie z nami koniec, bo ileż można tolerować takie zboczenie. Niedługo planowalismy ślub i co on myśli, że w trakcie wyjdzie do łazienki i sobie ulży? Powiedzcie jak to lecyć?

Gość Aśka28
Onanizuje ..., ale sie usmialeam.. ► kanonizować w Kościele katolickim: uroczyście i oficjalnie stwierdzać (stwierdzić), że jeden z jego zmarłych i uprzednio beatyfikowanych członków znajduje się śród świętych w niebie i że można się do niego publicznie modlić oraz oddawać mu cześć http://sjp.pl/kanonizuje

Gość Fedo
powiem Ci szczaze ze powinnas zmienic faceta ...bo zamiast z Toba sie kochac to on woli chodzic do kibelka conajmniej dziwne!

Gość załamanaana
No wiesz, my jeszcze jesteśmy przed ślubem także nie bardzo... Ja jakoś normalnie wytrzymuje i nie oznaczam wszystkich kibli jak to on robi. A zastanawiam się czy to przypadkiem nie podchodzi pod jakąś chorobę psychiczną?

Gość załamanaana
z czgeo się uśmiałaś/eś? Mnie akurat to nie bardzo bawi....

Gość gość
Może jest kanonierem? :classic_cool:

Gość gość
w************y wzmacnia paluchy.za mało mu dajesz.może w końcu się ocknie i cię rzuci.

Gość załamanaana
co kolwiek znaczy ten kanonier to nie wiem. ale wiem, że to obrzydliwe i niesmaczne.

Gość gość
powinnaś się cieszyć że masz kanonizowanego chłopaka... może niedługo go beatyfikują ;)

Gość załamanaana
ja mu nic nie daje!! napisalam ze jestesmy przed slubem.

Gość załamanaana
Beatyfikują?

Gość załamanaana
Może dla Was to dziwne, ale mi osobiście to bardzo przeszkadza. Wyobraźcie sobie sytuację, że gdzie byście nie byli tam on wychodzi do łazienki i to robi, a ja potem musze chodzić za nim i sprawdzać, czy nic nie ubdziugał.

Gość gość
toż jak ty mu nie dajesz to on już jest pewnie wór na spperrmee

Gość gość
Skończ najpierw jakąś porządną szkołę... chociażby dobrą podstawówkę, poznaj znaczenie słów których używasz, a dopiero potem zadawaj pytania na forum.

Gość załamanaana
Dla Twojej onformacji ja mam magistra, także nie pouczaj mnie bo nie wiesz z kim masz do czynienia. Worem na sperme by był gdyby wszystko w sobie kisił, a on oznacza regularnie każdy możliwy napotkany kibel. W tym tkwi problem. Wysyłałam go do lekarza, ale on stwierdził, że to ja upoadłam na głowę jezeli uważam, że to jest nienormalne bądź nie zdrowe dla organizmu,

Gość gość
to fajnych magistrów teraz nam robią na tych studiach... nic dziwnego że z papierem magistra pracujecie w McDonald's i KFC

Gość załamanaana
a czy ja gdziwes napisałam, że pracuje w mak donaldsie, albo w kfc?

Gość załamanaana
Żałuję że nie zostałam doktorem bym wiedziała jak mu pomóc

Gość gość
Ja tak ogólnie o dzisiejszych studentach ;) co się tak uczepiłaś swojego faceta... jesteś z nim, planujecie ślub i nic? Facet to facet, jak ma obok kobietę to chciałby sobie ulżyć a jak Ty mu na to nie pozwalasz, to wali po kątach. W ogóle dziwie się że chce podjąć to ryzyko ożenku z Tobą... bo skoro Ty nie masz potrzeb, a on ma spore z tego co opisujesz to wasze małżeństwo i tak szybko się skończy.

Gość załamanaana
Czasem mam wrażenie że rozpętał go szatan z tym zboczeniem boję się o swoje życie

Gość załamanaana
Ja jestem katoliczko, co nie oznacza, że nie mam potrzeb. Też mam dzikie rządze, ale jednak nie jekstem takim niewyżytym zwierzem jak on. Mnie, gdy nachodzi straszna myśl staram się ją wytępić spowiedzią. Poprostu idę do kościoła, opowiadam księdzu o moich grzesznych myślach i zamiast tego odmówie sobię pokutę i jest dobrze.

Gość załamanaana
Stosunek przed ślubem co?! To co będzie później może stosunek w ciągu dnia ,albo nie daj bóg jak ktoś będzie w domu albo szatanskie pomysły

Gość gość
hahahahaha :-D

Gość gość
to jak następnym razem pójdziesz do spowiedzi to zwróć uwagę co robi ksiądz jak mu opowiadasz o tych grzesznych myślach ;)

Gość załamanaana
Bóg* przepraszam, nie zauważyłam.

Gość załamanaana
Tak tak, pewnie g***** jakieś małoletnie napalone dziecko. Już ty mi nie wmówisz. Znam niejednego księdza od DZIECKA i jakoś nigdy zaden nic złego mi nie zrobił, a bywałam u nich w domu, że tak się wyrażę SAM NA SAM.

Gość załamanaana
Ją czasem uważam że seks jest zły psuje relację między ludzkie seks mam wrażenie że jest niepotrzebny tak mówią na kółku rewanżowym

Gość załamanaana
zobaczcie ile małżenstw sie rozpadło przez seks, tak przez seks, jk taki jeden z drugim poszli zdradzic, to naturalne ze zawinił seks.

Gość załamanaana
Te gadżety erotyczne po co to?! W tym tkwi szatan, czasem myślę że chce być z księdzem on jest taki czysty duchowo nie ma złych myśli i rąk splamionych spermą