Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strasznie mi smutno

Mąż mnie zdradza, to pewne

Polecane posty

Gość strasznie mi smutno
Mężów raczej mają, ale różnie bywa, zdrady bywają, ja na powodzenie nie narzekam, ale nigdy bym go nie zdradziła, bo cenie sobie nasze małżeństwo, po prostu kocham i szanuje. Nie mam żadnych konkretnych planów w tym kierunku poza tym, że cholernie głowie się dla kogo one są, dla mnie na pewno nie.

Gość gość
Jeżeli by się rozwiazala ta zagadka to napiszesz tutaj?bardzo się przejelam i już bym chciala wiedzieć co i jak.dobrze?po prostu napisz jak juz się sprawa wyjaśni będę tu zagladac.powodzenia ci życzę i oby wszystko się wyjasnilo na twoja korzyść.pozdrawiam

Gość strasznie mi smutno
a Ty go znasz, że od razu zakładasz, że mi powie, iż mnie zdradza, powiedziałam, że jeśli mnie zdradza to biorę rozwód, to dowód na moją inteligencję, jestem wobec niego szczera, całą noc się głowiłam co tymi perfumami, ja takich nie używam, jego matka też nie, z resztą nigdy nic jej nie kupuje. Ja mam braci, chyba, że braciom kupił:) Tak naprawdę nie interesuje mnie z kim on tam się spotyka tylko to, że wie o moich uczuciach do niego a robi ze mnie kretynkę, rozwodu chciałabym uniknąć, ale jeśli zdradza to koniec.

Gość Ale to już było
Jesteś niepoważna! Na podstawie przypuszczeń chcesz się rozwieść?Na początku trzeba wyjaśnić sobie pewne sprawy, udowodnić partnerowi zdradę.Rozwodu nie dostaje się na podstawie domysłów!!!!😠PROWOKACJA jak nic.Napisała to małolata! Nie wierzę żeby mądra osoba napisała takie brednie:D

Gość strasznie mi smutno
Często mu mówię, że go kocham, sex jest super, wiąże z nim nadzieje na rodzinę, o której tak marzyłam. O domu, który buduje i o dzieciach, jeśli kobieta decyduje się z kimś na dzieci to dowód na miłość. Przynajmniej u mnie. Czasami coś wspomnę na temat innych kobiet to odpowiedź brzmi, że ma tylko jedną-mnie. A;e wiadomo, który chłop przyzna się do zdrady, tak mu wygodnie. Żona w domu, zarobi, posprząta a on z domowego budżetu bierze kasę i kupuje perfumy innym. Przykre, teraz jestem spokojna, ale jak go widzę to aż mnie krew zalewa.

Gość strasznie mi smutno
Jestem panikara, zdenerwowałam się. Nie wiem co mam myśleć, jasne inteligentna nie jestem, bo od razu pomyślałam o rozwodzie, ale jak zacznę temat gdzie perfumy i dla kogo to odpowiedź będzie prosta- kochanie nigdy nie robiliśmy sobie walentynek, ale mam dla ciebie prezent:) To nic, że masz już około 20 butelek perfum:) Kupiłem Ci takie specjalne, bo pomimo Twoich 24 lat zafundowalem Tobie nutę starości w postaci chanel no 5:)

Gość gość
Myślę ze to nie prowo i rozumiem cie chociaż jestem starsza kilka lat.tez jak bym cos takiego zobaczyla to tez bym myslala o zdradzie bo jak bym by la glupia i naiwna to bym to olala a kobieta myślącą nie zostawi tak tego i lepiej wybadac sprawe

Gość gość
To poczekaj i po walentynkach zapytaj

Gość gość
Ktoś napisal ze może komuś w podziękowaniu itp to po co by ukrywal przed zona? Jak by to byli cos niewinnego to by nie ukrywal.

Gość gość
Jest coś nie tak, z resztą nawet z 2 miesiące temu, kupił prezerwatywy, zostało 3, są dwie, no nazwijcie mnie głupią, nie oszukuje, coś jest na rzeczy, wtedy to olałam, ale teraz wiąże te fakty, może młoda jestem i naiwna, ale wyczuwam zdradę, zwłaszcza jeśli robi to w naszym mieszkaniu i łóżku, dziś zawale prace przez niego normalnie, może dobrym rozwiązaniem byłoby, żeby któraś z moich koleżanek wybadała sprawę.

Gość gość
ten gość to ja autorka.

Gość gość
Nie jesteś glupia!!bardzo dobrze ze laczysz fakty.ale jak koleżanką mialaby wybadac?

Gość gość
Podjedzie pod mieszkanie i zobaczy co się dzieje pod moją nieobecność.

Gość gość
No ale nie wiadomo o której on się umów i może jutro dopiero?a nie dziś juz.musiala by 24/h stac

zorganizuj jakąś kamerkę... zainstaluj gdzieś w salonie np... będzie czarno na białym.....koleżanka tak nakryła męża.... najlepiej byłoby odwołać wyjazd i pilnować osobiście... wtedy mogłabyś ich złapać osobiście na gorącym uczynku.... ale to pewnie nie możliwe... może nie będzie tak źle.... chociaż jak tak obserwuje otoczenie....to nie wiem...

Gość gość
rozwiedz sie,uwolnisz go od glupiej baby: PROWO JAK H:U:J

Gość gość
Pomyśl gdyby przeznaczył te szanelki dla kochanki to po co przynosiłby do łazienki !!! Schowalby gdzies gleboko w swoich rzeczach .To normalne .No chyba ze jest idiotą a nawet debilem !!!Jesli jest debilem to po co Ci taki facet ?

Gość gość
kamerka to dobry pomysł na Twoim miejscu już bym była w sklepie po jakąś dobrą i małą, ukryła ją gdzieś żeby jej nie zauważył.