Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PROSZĘ I DZIĘKUJĘ ZA WYPOWIEDZ

JESTEM GEJEM JAK MAM ŻYĆ POMÓŻCIE MI

Polecane posty

Gość madelejne madelejne
jeśli nie jesteś wierzący, to rób co chcesz. Ale jeśli wierzysz w Boga, to masz większy problem, bo w Biblii jest napisane wyraźnie, że mężczyźni kładący się z mężczyznami nie wejdą do królestwa bożego, co więcej, są wymienieni jednym ciurkiem z mordercami, złodziejami i rozpustnikami. Wnioski same się nasuwają. Nie wiem jak to działa i naprawdę żal mi Cię, tak jak osób które urodziły się przeświadczone, że nie powinny być tą płcią - bo to musi być straszne. Na pewno wszystkich powinno się szanować bezwzględnie, ale jeśli chodzi o samo postępowanie - czyli jeśli byś spał z facetami, to już jest złe, i dorabianie żadnych teorii do Biblii i Boga jak to ma miejsce w Skandynawii - nie zmieni tego faktu, co więcej, jest naduzyciem i zmianą treśc***isma świętego. Tak więc - jeśli nie jesteś wierzący - masz łatwiej. Zmieniłabym jednak miasto i znajomych.

Gość gość
Kiedy rządzą mną me żądze – wtedy ja już nie rządzę.

Gość gość
a myslales nad leczeniem? mowie powaznie, sprobuj, co ci szkodzi.

Gość gość
No właśnie...gość dobrze rzecze. Jak podchodzisz do nawrócenia ?

Gość gość
w jakie dni korkujesz ? w piątki ?

Gość gość
Do autora tematu I jak u Ciebie z tym nawróceniem???

Gość gość
no właśnie... Jezus uzdrawia wszystkich :)

Gość gość
Ja tez nim jestem, jak coś to pisz - pogadamy anaemo@wp.pl

Gość gość
. Jezus uzdrawia wszystkich i duchowo i fizycznie. Amen.

Gość gość
"Ja tez nim jestem, jak coś to pisz - pogadamy anaemo@wp.pl" ___sorry ale Nim nie jesteś. On jest w Niebie a Ty na ziemi. Chcesz pogadać. Napisz tutaj.

Gość gość
juz jest duza tolerancja, nie martw sie i rob co ci dyktuje serce, glowa do gory, to twoje zycie a nie ludzi, nie zyjesz dla ludzi tylko dla siebie

Gość gość
jaki ksiadz jaki jezus, dajcie mu spokoj z tymi bredniami, on nie musi sie leczyc, on jest taki, wezcie sie ogarnijcie to nie sredniowiecze, a ty ich nie sluchaj

Gość gość
uciekaj z tego kraju jak chcesz normalnie żyć....bardzo Ci współczuję...tu nie dasz rady jak nie jestes cel;ebrytą w wielkim mieście, trzymamm kciuki za ciebie :-)

Gość Andrzej z Małopolski
Jestem gejem, mam 39 lat. Jeśli chodzi o temat leczenia z homoseksualizmu to jest jedna wielka ściema! Testują na Tobie metody hipnotyzujące, bo myślą, że wyeliminują z Ciebie ten pierwiastek homoseksualizmu. Jak efekt leczenia? 3 miechy spędzony w klinice. Gejem dalej jestem, a minusem leczenia pozostanie mi to, że zacząłem żyć w nocy, a w dzień śpię - zrobili ze mnie tak zwanego "Nocnego Marka" którym przed leczeniem nie byłem. Lekarz na koniec powiedział przy wypisie, że proszę udać się do innej kliniki którą on poleca. I co? Od początku przechodzić testy? Wolę zaakceptować to, że jestem GEJEM.

Gość gość
Trudno jest zrozumieć pewne rzeczy w swoim życiu. Ja też borykam się z trudnościami. Wszystko opisuję na blogu www.ku-bogu.blog.pl

Gość gość
Nie zakladaj rodziny po to zeby sie ukryc jako gej-wyrzadzisz krzywde sobie-bo bedziesz musial udawac i robic cos wbrew swojej naturze-jak i rowniez kobiecie ktora zostanie oszukana.

Gość gość
O zesz kurffa ten kraj jest w sredniowieczu. Jestes gejem i fajnie. Co w tym niezwyklego? Ludzie maja rozne orientacje. Jedynym problemem jest to, ze mieszkasz wsrod kołtunów. Wyjedz z Polski i zyj długo i szczęśliwie.

Gość Piotr 1
Masz przechlapane. Ja stary pedał ci to mówię (48 lat) Nie ujawniłem się do dzisiaj bo kiedyś by mnie zlinczowali, wyklęli. Nie potrafiłem się ujawnić albo raczej nie miałem odwagi a teraz na stare lata chociaż cały czas mam ochotę na seks z facetami to już nie warto burzyć tego mojego zakłamanego świata. Teraz jestem zgorzkniałym starym pedałem, którego rodzina i znajomi nienawidzą z powodu mojej frustracji, która wynika ze świadomości zmarnowanego życia. Jeśli mogę Ci coś poradzić to rób wszystko myśląc wyłącznie o sobie bo jak ty będziesz szczęśliwy to twoje szczęście udzieli się wszystkim wokół Ciebie. Człowiek szczęśliwy dzieli się swoim szczęściem a nieszczęśliwy rozsiewa je wokół siebie. Postaw wszystkich przed faktem dokonanym. Przynajmniej zobaczysz kto jest twoim przyjacielem a kto wymiękł. Ja myślałem, ze wszyscy są ze mną a tak naprawdę mają mnie gdzieś. Poniekąd to jest moja wina bo nieszczęśliwy i niespełniony człowiek sam sprowadza na siebie nieszczęście.

Gość gość
to się nie przejmuj ale zastanów sie czy nie lepiej byc z kobietą zeby mieć swoje dziecko?

Gość gość
ja nie wiem z czym wy macie problem. ja jestem starym prawikiem i nikt mi z tego powodu kołków na głowie nie ciosa. jak se jesteś gejem i nie chcesz się leczyć to se znajdź drugiego geja i gejujcie se razem, w czym problem. że rodzinie trudno będzie to zaakceptować to oczywiste. rodzice chcą mieć normalne dzieci wiec jeżeli się okazuje że normalne nie są to trudno im to zaakceptować. zwłaszcza gdy zachęcony gejowską propagandą młodzieniec uzna że "to nie choroba" i leczyć się nawet nie próbuje.

Gość gość
Niezle sie usmialam. Zal niektorych piszacych komentarze. Pisane zreszta celowo w taki sposob,bo niby po co pisac do rzeczy,jak mozna pier...bez sensu. W duzych miastach homoseksualizm to nie problem,nie demonizujcie. Mam kumpla geja,ktory sie z tym nie kryje chociaz i nie afiszuje. Nie dalej jak wczoraj wracajac z pracy minelam 2 mlodych chlopakow trzymajacych sie za rece. Ale Polska to nie Niemcy czy Holandia na pewno.

Gość inkkkkkkkkkka
Masz życ normalnie.Wielu jest ludzi których nie interesuje z kim przysłowiowy sąsiad sypia. Jestem osobą heteroseksualną ,mam tez znajomych i również przyjaciół gejów. Niektórych gejów lubię inni mnie drazną. Wkurza mnie nie to z kim sypiają ale arogancja i poczatkowa próba walki ze swiatem i jakieś totalne złudne wrazenie że sa powszechnie dyskryminowani,a to nieprawda,przynajmniej w duzych miastach.Moi sąsiedzi żyją sobie spokojnie od kilku dobrych lat i sa powszechnie lubiani.Uczciwie Ci jednak powiem że są jednak cechy które u pewnego procenta gejów pojawiają sie i są mocno drazliwe.Przykładem jest dziwna delikatnosć i mimoza męska,obcisłe lateksowe spodenki stricte kobiece,dziwne ruszanie tylkiem jak baletnica,dziwne kobiece ruchy rąk.Czemu to drażni nie wiem ale drażni.U osob heteroseksualnych tez jest sporo cech które drażnią,niemniej ja osobiscie np moje drażniące cechy,zachowania staram się eliminowac dla siebie i innych :) Nie ma to związku z tym kim sypiam.Więc np zrezygnuj z potencjalnie damskich spodni:)

Gość gość
masz dwa wyjścia albo leczenie farmakologiczne jeszcze w latach 80-tych w Holandii leczyli pederastów lekami i elektrowstrząsami z 40% uleczalnością albo wyjazd.

Gość gość
Piotr 1 dziś Wlasnie tak to dziala. Gdybys dzisiaj mial te 20 lat i mieszkalbys w wielkszym miescie nie byloby tak zle... Natomiast terazmasz juz niestety przewalone.

Gość gość
Ja jestem bi i musze wrocic do polski i zyc na ulicy bo w polsce niemam nikogo caly czas pisze czy ktos mi pomoze ale cisza ja cie doskonale rozumie moze znajdzie sie ktos w polsce i mi pomoze moj meil 12ares1280@wp.pl czekam

Gość MaggieMagMag
Przeprowadz sie do anglii. Ja tu mieszkam i znam 5 gejów i się z tym kryć nie muszą :)

Gość gość
Hej to nie prawda ze urodziłeś się gejem twoje skłonności to czynnik zewnętrzny spowodowany bolesnymi przeżyciami w dzieciństwie np brak ojca czy jego apodyktyczność, brak akceptacji ze stron rówieśników, molestowanie i wiele innych czynników. Proszę poczytaj co na ten temat mówią psycholodzy. Rodzinie ciężko by było to zaakceptować wiadomo ze jesteś gejem, kościół nie popiera związków homoseksualnych jednak nie potępia ludzi z tymi skłonnościami żyjąc w czystości . Śmierć niczego nie rozwiąże pomyśl ile zadasz bólu i cierpienia najbliższym czy warto.Uciekanie od problemu czy to pomoże wyjazd za graniczę tam też będziesz nie szczęśliwy z dala od rodziny. Proszę nie ujawniaj nikomu ze jesteś gejem. Swoje problemy i rozterki zawierz dla PANA JEZUSA bo on ma siłę i moc aby cię uzdrowić. Tylko modlitwa, wiara i pracza z terapeutą ci pomoże na stronie organizacji Pascha są świadectwa jak modlitwa pomogła zwalczyć skłonności homoseksualne. Życzę ci powodzenia i podjęcia słusznych decyzji w życiu byś był szczęśliwy Kamil

Gość gość
zyj normalnie nie musisz epatowac tego że jestes gejem