Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Idą w ślady hitlerowców

Polecane posty

Gość gość
15.02.14 gość napisał: smiech.gif """kogo to obchodzi """ ciebie bezmózga istoto powinno obchodzić takim sposobem dojdzie do tego że jak dożyjesz wieku emerytalnego to cię zutylizują jako niepotrzebny balast dla społeczeństwa mała furteczka już otworzona

Gość gość
J***e mnie los LUDZKICH dzieci. Większość pewnie jest zła do szpiku kości jak to ludzie. A poza tym to mi to lotto.

Gość gość
"15.02.14 gość napisał: smiech.gif """kogo to obchodzi """ ciebie bezmózga istoto powinno obchodzić takim sposobem dojdzie do tego że jak dożyjesz wieku emerytalnego to cię zutylizują jako niepotrzebny balast dla społeczeństwa mała furteczka już otworzona" Chyba mamy prawo przejmować się POWAŻNYMI problemami a nie takimi bzdetami... Tym bardziej że nikt nikogo nie morduje wbrew jego woli. Zajmijcie się dziećmi pracującymi w fabrykach adidasa i nike a nie p*********e bez ładu i składu...

Gość gość
O i jeszcze ktoś tu pisze o aborcji :D Nie wierzę że was to serio obchodzi, jesteście zbyt "ludzcy" aby wiedzieć co to empatia. Prędzej mój kot szczerze zapłacze nad tym płodem niż ja czy wy :D

Gość gość
ja myślę że jeżeli istnieje jakaś siła wyższa,nazywana przez nas bogiem, to ona nie ma nic wspólnego z naszym narodzeniem ani śmiercią Bóg ponoć dał nam rozum i wolną wolę, dał nam świat żeby go zaludniać, władać nim i dbać o niego, rodzi się człowiek i bóg już mu zaplanował, ty zostaniesz zjedzony przez rekina,ciebie zabije samochód a tobie syn urąbie głowę???? ty będziesz cierpiał na raka a ty umrzesz szybko na zawał ???

Gość gość
gość z 14:27 dobrze gada

bawią mnie ateiści, którzy Boga obwiniają za k****. choroby dziecięce i miesiączkę pingwinów;) śmieszne małe gimbusiarskie istotki, nie trzeba się nimi przejmować;) a eutanazja dzieci to taki sam rodzaj mentalności jak w Sparcie, nic nowego nikt nie wymyślił.

Gość gość
mnie galop świata ludzkiego do samozagłady cieszy.vim mniej syfu, który uważa się za inteligentnego, tym więcej trawy dla mnie.... ŻUBR z Polesia

Gość gość
ale czy to jest zła mentalność? Bo wg. mnie bardzo dobra, słuszne postępowanie.

Gość gość
protestanci zgodnie z zasadą o predystynacji wierza że Bóg nawet zaplanował kto będzie zbawiony, a kto nie. To po co w ogole nas stwarzał - dla ubawu?

ja też, obyś sam został s******lony ze skały, no bo skoro walczysz o taką mentalność to za nią giń;) jako pierwszy;) a niech tylko sprawdzimy, że się nie nadajesz do pracy, albo coś Cię boli... pierwszy do odstrzału w nowym systemie;)

Gość gość
tak! żeby się na nas wyżywać! w końcu przecież stworzył "na własne podobieństwo"!

a co Cię to obchodzi dlaczego Bóg Cię stworzył? jeśli uznajesz istnienie Boga a nie jesteś chrześcijaninem nie pozostaje Ci nic innego jak cieszyć się tym, co dostałeś za darmo. to tak jakbyś narzekał, że w ogóle musisz umrzeć. mentalność bezstresowo wychowanego dziecka. poza tym narzekanie, że Bóg (w którego w końcu wierzycie czy nie?) skazuje Cię na niedoskonałe życie wynika z niezrozumienia Biblii.

Gość gość
a ty brokenside zamknij wreszcie tą głupią mordę! jak się tobie dziecko urodzi i będzie na raka umierać w męczarniach - zobaczymy jak wtedy będziesz się wymądrzać - z całego serca tego ci życzę!!!

Gość gość
Rozmawiamy o cierpiących dzieciach które nie koniecznie widzą sens tego cierpienia :O A mnie nic nie boli nie bój się ;) Wiesz co ja sama uśpiłam kicię mimo że miałam na jej punkcie obsesję więc rozumiem rodzica który chce obronić dziecko od bólu... I g***o ma do tego biblia, dziecku nie pomorze... A ty weź się zapisz na tortury i zobaczymy czy dalej zostaniesz taka pro-life... Nie znasz życia idealistko. Dla was wszystko jest czarno białe.

życie to kwestia umowna, ważne są idee i podejście. to po co narzekasz na pedofilów, nawet nie wiesz, jak bardzo chce im się dziecka, nie wiesz, jaka to męka.

Gość gość
ja narzekam? no chyba nie. W żadnym wypadku nie robi na mnie wrażenia cierpienie ludzi. A w tej sprawie uważam że Belgowie postąpili dobrze, nie każdy chce cierpieć za "ideały" i powinnaś to uszanować. Oni nie mordują dzieci które krzyczą "mammmo nie zbijaj mnie!" tylko chore i cierpiące, te które same o to proszą. To ich życie i ich wybór. Może chciałabyś się z takim chorym zamienić?

nie, ale Ty na pewno chciałabyś, tak się napuszyłaś swoją napompowaną liberalną moralnością. że właściwie wszystko już przeszłaś i z każdym się utożsamiasz. co nie?;)

Gość gość
a g***o mnie to obchodzi. Uważam że postąpili słusznie i koniec. I z nikim się nie utożsamiam bo tak jak napisałam nie rusza mnie cierpienie ludzi. Po prostu uważam że ta ustawa to bardzo dobry pomysł. I nie jestem liberalna wręcz przeciwnie ale w pewnych kwestiach powinno się mieć prawo wyboru. Myślisz że ktoś kto usypia ukochane zwierze o którego życie i zdrowie walczył długie lata robi to dla siebie? A może na złość biednej broken? A matka nie mogąca znieść że jej dziecko "czeka na koniec" to co też to robi dla siebie?

Jak zwykle najglosniej krzycza ci, ktorych sprawa w ogole z zasady nie powinna dotyczyc - w koncu wierzacych ani do aborcji, ani do eutanazji nikt, poki co, nie zmusza. Oni sobie moga odnajdywac sens w cierpieniu i powierzaniu zycia bogu, ale dlaczego chca narzucac swoje zdanie innym? To tak, jakby z przyczyn religijnych prawnie zabraniane byly operacje i transfuzje krwi - bo to zabawa w Boga. Eutanazja dzieci to ogromnie trudna kwestia, powinna byc doglebnie kontrolowana, przemyslana, zainteresowane osoby powinny byc wspierane, ale moralnie kazdy powinien sam podejmowac taka decyzje. Nie narzucajcie nikomu swojej moralnosci.

ale czego mnie atakujesz, lewaczko, czytaj moje posty, a swoją pianę kieruj w stronę autora. ja się tu boję pisać prawdę, bo lewackie pipki mnie znajdą i z*****ą. mają swoje sposoby. ode mnie się proszę odp*****lolo. jedź sobie do Belgii i morduj bachory jak chcesz. krzyżyk na drogę, ja Ci przez neta nie jestem w stanie pomóc, a szaleństwa nie przekrzyczę.

Gość gość
No może za bardzo poszalałam... Jeden człowiek nie jest warty nawet zarodka ameby ale porównanie trafne bo bywają tacy co kochają ludzi (ja tego za cholerę nie rozumiem ale bywa). Wiesz broken może cię to przerasta ale kot bardziej zasługuje na życie niż ty czy ja czy jakikolwiek inny człowiek a jednak jestem za eutanazją u nich.

kot bardziej od człowieka. zamieniam się w słuch a. bo kot nie g***** i nie zabija zmartwię Cię. cokolwiek kot robi nie jest to dobre ani złe. bo kot nie ma moralności ani wolności sumienia. a człowiek jest w stanie zło pokonać. nie wiem, czy to pozwala twierdzić, że lepiej zabić człowieka niż kota.

Gość gość
broken - ogarnij się

Gość gość
czemu rzucasz lewakami? Ja z lewicą mam mało wspólnego.

Gość gość
Człowiek ma moralność i jest zły. Kot też ma a jednak jest dobry. Ty uważasz że nie ma ja że ma i dyskusja skończona. I tak wami gardzę :) Bo w belgi mordują złych a wy zjadacie dobrych ot co.

Gość gość
gość z 15:01 piękne podsumowanie wypowiedzi broken ;)

który człowiek jest zły? kot jest dobry wg Twojej miary, bo ładnie mruczy i zabija tylko jak musi. a może w jego świecie to on jest s********m?