Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pucipucipu

Koleżanka do odchudzania :)

Polecane posty

Gość Motulkowa
No i kawa nie jest zła, dla o wiele lepsza niż zielona herbata, której nie lubię.

Gość Owsianeczka11
Dzień Dobry;) Ja dziś na śniadanko standardowo owsianeczka i 1 kawałek chleba z dżemem. Na obiad planuję rosół. Motulkowa ja właśnie bardzo lubię zieloną herbatę, właśnie słyszałam, że ta kawa jest nie dobra a tu proszę ty mówisz, że nawet dobrze smakuje. Może też w nią zainwestuję, a ile masz zamiar jej pić? Słyszałam też o tabletkach slim green niby ma w sobie tylko wyciąg z zielonej kawy i herbaty. Dziś u mnie piękna pogoda w słońcu jest 13 stopni zaraz idę na spacerek z córeczką;) pozdrawiam i miłego dnia życzę;)

Gość Owsianeczka11
A i miałam się dziś zważyć no i niestety 69,4kg więc wcześniej musiałam ważyć więcej bo czuję po brzuszku, że mi trochę zjechał, a miary nie mogę znaleść dziś będę jej szukać.

Dzien dobry dziewczynki! Wlasnie pije kawke. Zwazylam sie i u mnie -2,5 kg...ciekawe :) U mnie swieci sloneczku, ale my nadal z corka na antybiotykach, wiec chyba jeszcze z wychodzeniem poczekamy, moze jutro wyjdziemy, bo mala ma tance. Na sniadanko bedzie owsianeczka ha ha a potem troche zupki mam a na kolacje kiepsko, musze sie wybrac na zakupki. Motulkowa masz racje po tej zupie zaraz bylam glodna zjadlam kolejna miske i potem to samo...chyba jakies mieso lub rybe musze kupic.

Gość Motulkowa
Owsianeczka ta kawa smakuje raczej jak herbata, ale wypiłam już 2 kubki, wypiję jeszcze jeden i koniec na dzisiaj, słyszałam że powinno się ją pić rano. Tablek nie będę brała, ale też słyszałam o nich, może to też jest sposób. To miłego spacerku życzę, ja dopiero o 15 mogę iść na spacerek a pogoda u mnie też cudowna!

Gość Motulkowa
SmutnaLilja, 2,5 kg to super wynik!

Wlasnie szukalam kiedys tek kawki tutaj, mieszkam w Szkocji, ale ciezko znalezc. Tabletki maja, ale zastanowie sie jeszcze, poczytam.

No super Motulkowa tylko czy to bedzie trwaly wynik, bo troche duzo jak na efekt po 7 dniach.

Ja mam problem z wyproznianiem, 2 dni juz i nic... wypilam wczoraj to siemie lnianie ale bez efektu.

Gość Motulkowa
Właśnie słyszałam, że ta kawa działa na przemianę materii, ale jeszcze nie wiem, na problemy z zaparciami na dukanie był na śniadanie jogurt naturalny z otrębami, ale i tak po tym bywało różnie. A jabłka?

Gość Motulkowa
A ja mam dzisiaj szaszłyki z cebulką papryką pieczarkami i łopatką, a na jutro tortila żytnia z warzywami i kurczakiem, a do tego zamiast sosu jogurt naturalny i trochę czosnku. Muszę coś urozmaicać , bo bym inaczej nie wytrzymała.

Jem owsianke rano, pije wode z cytryna zaczelam pic to siemie i kiepsko. Motulkawa narobilas mi smaka na te szaszlyki i tortille, tez zaczne urozmaicac jak juz zrobie zakupki :) Chyba pora na sniadanko. Myslalam tez np o rybie po grecku albo takim ala bugosiku kapusta pieczarki do tego przyprawy itd.

Gość Motulkowa
O właśnie zapomniałam o rybce, najpierw duszę jarzynki w rondlu, potem wrzucam do nich dwa płaty miruny i duszę - pychota, daję mirunę, bo ona ma skórę i się nie rozwala podczas duszenia. Mam jeszcze wędzonego łososia w lodówce i coś z niego muszę wymyśleć.

Platki owsiane mi sie skonczyly... wiec nie wiem co tu zjem :( chleba ciemnego nie mam, jogutru tez nie zeby z musli zjesc. Pozostaja jajka, chyba za biale pieczywo nie chce sie lapac...Na obiad zrobie makaron razowy ze szpinakiem :)

Gość Motulkowa
A i jeszcze bardzo dobre mi wychodzi leczo, cebulka, pieczarki cukinia, pomidory i kawałki piersi kurczaka, też pyszne i bardzo sycące, zawsze robiłam więcej i mroziłam, jak miałam czasu na zrobienie czegoś to odmrażałam.

Gość Motulkowa
Daję z 5 pomidorów i zalewm wrzątkiem i obieram ze skórki, można dać tez z puszki. A makaron razowy i ryż brązowy muszę też zakupić.

Witam Was serdecznie!! Dziewczyny!! Dalam rade..od 19 do 7 zjadlam 2 male jogurty, i 2 malutkie kromnki ciemnego pieczywa z ziarnami:) teraz wlssnie wpadlam do domu,zjadlam serek wiejski z duza iloscia pieprzu bo podobno ostre przyprawy przyspieszaja przemiane materii...na obiad mam dwa kawalki gotowanego schabu i kalafior, na kolacje tatar z ogoreczkiem, oczywiscie bez chleba. Zwarzylam sie wlasnie i waga pokazuje 67,5 kg...wiem ze malo jem..ale wieksza ilosc wywoluje u mnie wyrzuty sumienia...teraz ide spac po 15 h w pracy. Wieczorem rowniez zamawiam zielona kawe..ciekawe czy mozna ja nabyc w jakims supermarkecie...

Pielegniareczka dalas rade!!! Ja zjadlam jajecznice ale z lekka mi nie dobrze sie zrobilo jak same jajka jadlam, musze koniecznie zrobic zakupy! Zrobilam sobie sok jablka, marchew i pietruszka. Moze potym mnie popedzi;)

Gość gość
Kawalek mydlaa sobie wsadz to cie popedzi

Gość gość
Tez od pn zaczelam jesc po 5 posilkow co 2 godziny ogolnie mz i tez mi sie cos rozregulowalo z tymi sprawami

Gość gość
Organizm potrzebuje troche czasu,aby do takich zmian sie przyzwyczaic.Potem juz powinno byc ok

Gość gość
Czasami bobasowi wkladam kawaleczek jak widze ze sie biedny meczy czesto ma zatwardzenie bo jestesmy w trakcie wprowadzania stalych posilkow pare minutek i bobas jak nowonarodzony zreszta ja tez nieraz korzystam z mydla wkladam kawalek i problem z glowy

Powiem ci smutnalilja ze ja dzisiaj tez mam jakis wiekszy brzuszek,moze to wina za duzej ilosci blonnika,bo dodaje otreby do jogurtu. Dzis nie zgrzeszylam...serek wiejski na sniadanie, kalafior i schab gotowany na obiad, i 4 mandarynki, na kolacje jak mnie przyssie to zostalo mi zjesc pizze ;) z mezem albo jajko,ale jestem fajna,mam fajna grupe wsparcia wiec wybiore jajko..choc widze ze maz w to nie wierzy:)

Pielegniareczka jest dobrze :) Ja dzis zjadlam jajecznice, makaron razowy ze szpinakiem i pieczarkami, miske zupy warzywnej, kilka migdalow i orzechow, sok wlasnej roboty z marchwii i jablka, pietruszki. Teraz mnie ssie, a za bardzo nie mam co zjesc..Moj maz wstawil do pieca zapiekanke z makaronem ;) Jakos damy rade!