Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pucipucipu

Koleżanka do odchudzania :)

Polecane posty

Gość Sierpniowa89
Dopisuję jeszcze banana i dwie nektarynki :)

Gość Sierpniowa89
Na obiad zjadłam jednak ciemną bułkę z kiełbaską :) Nie chciało mi się nic gotować bo kuchnię dzisiaj wysprzątałam, jutro jedziemy i nie chciało mi się znowu ogarniać kuchni ( białe mebelki i jasny fartuch kafelek ) ;)

U mnie waga poszla w gore i tak zamiast cos jeszcze zrzucic przed urlopem to opada mi motywacja. Musze chyba wykluczyc niektore rzeczy i zabieram sie za cwiczenia. Nie wiem juz sama co mam robic..

Gość Sierpniowa89
Lilja doskonale Cię rozumiem bo im jesteś dłużej na diecie tym masz coraz mniejszą mobilizację ;) Pooglądaj sobie zdjęcia sprzed odchudzania, ubierz stare, za duże ciuchy i może motywacja wróci ;p Ja dzisiaj będę u rodziców ok 15 i sprawdzę jak tam waga, chociaż jestem już po śniadaniu. Mam nadzieję,że schudłam chociaż kilo od ostatniego ważenia. Do wakacji zostały mi równe 3 tygodnie, a waga spada coraz wolniej :)

Dokladnie nadszedl taki moment kiedy zaczynam coraz czesciej podjadac i jakos nie moge sie zmotywowac. A za duzych ciuchow nie mam, bo mialam tylko takie w ktore sie nie miescilam a chodzilam glownie w getrach.. Teraz w niektore sie mieszcze, ale jeszcze nie wszystkie. Tez mam 3 tygodnie, mialam dojsc do 69 kg a tu klapa... No coz nie podsaje sie! Dzis na sniadanko owsianka i kawka, potem zabiore sie za cwiczenia. Wczoraj nie cwiczylam, ale sprzatalam mieszkanie :)

Gość Sierpniowa89
Lilja ja mam trzy sukienki, które są nowe ( ubrane może kilka razy) i niestety jeszcze przyciasnawe. Chciałam do wakacji schudnąć te 3-4 kg i może by były ok. Nie wiem jak to będzie bo waga coraz wolniej leci :)

Pocwiczylam...ale ciezko mi to idzie. Cwiczylam w samych majtkach i biustonoszu, bo duchota straszna. Troche nabralam motywacji jak zobaczylam wiszace czesci ciala, brzuch i uda mam najgorsze...Nie wiem kiedy ta oponke zrzuce.

Sierpniowa tez mam taka jedna sukienke... i jest nowa :) Fajnie by bylo ja ubrac i czuc sie dobrze!

Gość Sierpniowa89
Hej:) Ja wczoraj troszkę więcej zjadłam --> grill u kuzyna z okazji jego urodzin. Dzisiaj już dietkowo ok :) cały dzień się opalałam. Od ostatniego ważenia schudłam 1 kg i mam 82 na liczniku ;)

Witam Was dziewczynki! Poczytałam sobie Wasze posty i zauważyłam,że jecie dużo bananów i nektarynek, a z tego co wiem nie są one wskazane podczas diety, więc jeśli waga się Wam zatrzymała to może warto je na jakiś czas odstawić. A tak w ogóle to chciałam zapytać czy znajdzie się tu u Was dla mnie miejsce? Też zaczęłam się odchudzać ( rozpoczęłam dietę w Naturhouse) i potrzebne mi takie ciepłe, wspierające osóbki jak Wy :-) Pozdrawiam! Sylwia

Witajcie dziewczynki! U mnie ostatnio bylo troche wpadek, ale staram sie jesc zdrowo. Wczoraj cwiczylam, dzis rano biegalam. Witaj Mamenka, zapraszamy do nas! Ile masz do zrzucenia? Jesli chodzi o owoce to wiem, ze sa kaloryczne, ale ja staram sie jesc zdrowo i owoce sa dla mnie zastepstwem za slodycze. Zawsze je bede jadla dlatego tez nie chce ich wykluczac teraz. Dzis bylam na picnicu w pieknym parku, pogogoda byla cudowna. Potem cos mnie brzuch rozbolal, ale nie wiem czemu. Teraz juz lepiej :) A co u was kochane?

Gość Sierpniowa89
Hej dziewczyny :) Ja dzisiaj spiekłam się na słońcu, takie niepozorne słoneczko + leżaczek w ogrodzie ;p Dzisiaj dużo piłam wody, na obiad zjadłam dużo warzyw i dzisiaj dietka ok. Wczoraj na urodzinach jadłam zdrowo i mało, ale piłam wino. Nie żałuję bo jeden dzień odstępstwa to nie grzech. Jutro lecę na zakupy bo wyjazd coraz bliżej :)

Gość Sierpniowa89
Melduje dzisiaj dwa wasa , a potem będzie zupa kalafiorowa ;)

Gość Sierpniowa89
Dodaję jeszcze banana :) Mmm zupa się gotuje i tak pachnie, że nos mi urwie ;)

Ja dzis zrobie dzien bialkowy, bo na wadze 73kg. Marnie mi to idzie.. musze chyba wykluczyc pewne rzeczy z menu, bo nic z tego nie bedzie...

Hej dziewczynki! Byłam dzisiaj na ważeniu w NH i mam -2 kg :-) Ale się cieszę!!! Całuski dla Was i życzę wytrwałości!!!

Smutna Lilja jak chcesz, mogę Tobie podać produkty dozwolone i zakazane z NH, może dzięki temu łatwiej dojdziesz do tego co Tobie nie służy i będziesz w stanie stwierdzić co powinnaś wykluczyć ze swojego jadłospisu. Powodzenia i wytrwałości!!! Będzie dobrze!!! :-)

Gość Sierpniowa89
Ja dzisiaj zjadłam tak: Śniadanie : 2 wasa z serkiem II Śniadanie: banan Obiad : 2 talerze zupy jarzynowej Kolacja: 5 klusek bez sosu :) Kupiłam sobie piękną sukienkę na wesele kuzyna i jestem super szczęśliwa :)

A ja dzis mialam: jajecznice kilka winogron kabanos, 3 falafel i troche hummusa kotlet, salatka z feta Niestety nie dalam rady samego bialka jesc... Troche mam zakwasy po bieganiu, czuje nogi..

Dzien dobry! Co u was? Ja dzis do pracy ide, moze uda mi sie zjesc mniej :) Nie wiem czy jesc w stolowce w pracy, bo ostatnio jak jadlam salatke to z buzi wyjelam gwozdzia. Szok! Milego dnia.

Gość Sierpniowa89
Lilja może lepiej wziąć kanapkę niż jeść taką podejrzana sałatkę ;) ja dzisiaj mam bób i zupę z wczoraj :)

Gość Sierpniowa89
Melduję się : śniadanie: kromka ciemnego z wędliną II śniadanie: bób Obiad będzie zupa kalafiorowa Kolacja: pewnie 2-3 kluski śląskie bez sosów :)

Salatka z metalem ;) To musial byc jakis totalny przypadek... Dzis w menu: S: jogurt i banan s2: Jablko, migdaly i suszona zurawina l: zupa warzywna Na kolacje zrobie salatke z kurczakiem. Nie wiem tylko czy wytrzymam do wieczora na tej zupie...

Gość Sierpniowa89
Lilja ja dzisiaj zjadłam jeszcze pół talerza zupy, garść bobu i 5 klusek śląskich czyli ok 1300 kcal ;) Może dołóż sobie tej zupy :) ?

Niestety juz nic nie mialam do jedzenia, ale jakos dalam rade. Za pol godziny koncze prace, ide kupic jakies warzywa do dzisiejszej salatki. Moze dzis pojde biegac, a jak nie to cwiczenia w domku.

Gość Sierpniowa89
Hej hej :) Ja na nowo optymistycznie nastawiłam się na dietkę :) Dzisiaj dzień zaczęłam z kawą z mlekiem bez cukru. Potem zjem arbuza, a na obiad robię zupę przecierankę tzn. same warzywa, przetarte i taka zupa z tego powstaje :)

Gość gość
Hej dziewczyny piszę pracę o dietach i trudnościach z nimi związanymi, poszukuje dziewczyn do wywiadów przez internet, które chcą pomóc i opowiedzieć mi trochę o swoich doświadczeniach. Zainteresowane proszę o kontakt lori1209@op.pl

Gość Sierpniowa89
Melduję dzisiaj: śniadanie: cieniutki plasterek babki II śniadanie: arbuz ( 2 plastry) Obiad: talerz zupy przecieranki Do tego dwie kawy z mlekiem bez cukru :)

A ja dzis mialam: kanapke z chleba zytniego z szynka i serem Jablko migdaly Cous cous, kotlet i salatka Jogurt Mam nadzieje, ze dzieki wiekszym porcja rano bede mniej glodna wieczorem:) Dzis tez musze pocwiczyc, bo wczoraj jeszcze zakwasy mialam i nie dalam rady.