Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stuudentka11

Strasznie wypadają mi włosy

Polecane posty

Gość Stuudentka11

Może polecacie coś (jakiś suplement diety, witaminy), które używałyście i które mogłyby mi pomóc?

Gość gość
Tutaj poczytaj: anwen.pl/2013/09/co-na-wypadajace-wosy.html

Gość gość
ja biorę dermena witaminy i myję włosy szmponem seboradin i pomaga ;)

Gość Stuudentka11
wypróbuję dermenę complex i ten szampon seboradin, zobaczymy :-) dzięki

Gość jonesowna bez logowania
uzywam seboradinu ze skutkiem...hmm...nie wiem...:O zaczelam sie tez lepiej odzywiac od około miesiąca i przyjmuje suplementy. a wypadanie przypisuje wakacyjnej utracie kilku kg z powodu stresu ;]

Gość gość
szampony nie mają żadnego wpływu, za krótko pozostają na skórze, żeby cokolwiek zdziałać

Gość gość
napewno pomoże :) spróbuj też płyn na skóre głowy loxon jest on na receptę ale jest też wersja bez recepty tz 2 % tego leku w nim jest a na recepte jest 5 % ............ spróbuj póki co tego bez recepty albo może rodzinny Ci zapisze ten na receptę bo jest jednak mocniejszy ...

Gość gość
a może warto udać się do dermatologa ? mnie też wyłaziły włosy , nadal wychodzą choć już o wiele mniej zapisała mi właśnie płyn loxon jak koleżance wyżej i lekarka też kazała zmienić dietę więcej warzyw owoców soków domowych i delikatne obchodzenie się z włosami - mycie w letniej wodzie , delikatne osuszanie ręcznikiem , najlepiej nie używać suszarki , delikatne czesanie rzadkim grzebieniem na zmiane z włosianą szczotką

Gość Stuudentka11
jonesowa - a jak się odżywiać ? ja czy tyję czy tracę wagę, cały czas wypadają mi włosy, podczas czesania, mycia włosów, suszenia. np. ile razy bym nie czesała włosów dziennie to i tak za każdym razem na szczotce jest tyle samo włosów - pętla wielkości śliwki węgierki..

Gość gość
Kiedy ostatnio i jakie badania robiłaś?

Gość gość
sratita, spamerski dziadu!!!!!!!!!!!!!11111

Gość gość
mi pomoglo: tabletki vitapil, ampulki radical, wypadaly mi garsciami teraz wypada okolo 10-15 wlosow dziennie. efekty dopiero po 3 miesiacach mialam z dnia na dzien jakby przestaly wypadac

Gość Iśka 12
Studentko , zacznij pić skrzyp. Kup w sklepie zielarskim , jest w torebkach. Wsyp do garnka 1 łyżkę , zalej 2 szklankami wody , po zagotowaniu , zmniejsz ogień i gotuj (na małym ogniu , na pograniczu parzenia i gotowania) ok 20 minut.Po tym , przedzedż i wypij w ciągu dnia. Metoda tania ale 100%. Pamiętaj ,o gotowaniu bo tylko taki ma właściwe działanie.

Gość gość
czasami no tak jest no no czasami tak jest i byla na tebn temat sonda uliczna :) www.youtube.com/watch?v=1FT_YcldLa4

Gość gość
Witam , na wypadanie włosów polecam kolagen w żelu firmy colway . Już po kilku tygodniach stosowania problem wypadania włosów znika a włosy są zdrowe i blyszczące .

Gość gość
gość Witam , na wypadanie włosów polecam kolagen w żelu firmy colway . Już po kilku tygodniach stosowania problem wypadania włosów znika a włosy są zdrowe i blyszczące . Chetnie pomoge i wytłumacze wszystko , prosze pisać na meila beatatovari@vp.pl

Gość gość
Ja od 2 m-cy używam Ziaja-kuracja przeciw wypadaniu i odżywkę witaminową, pije pokrzywę, a raz w m-cu saszetka maski Biowax po pół podzielone na dwa mycia i nałożenia. Mam mnóstwo nowych włosów oraz mniej tracę, a strasznie mi wypadały po operacjach.

Gość gość
???

Gość gość
katarzyna4400 podaj dobry link bo wlasnie czegos podobnego szukam;-)