Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupawka1122

największe świństwo lub głupota jaką zrobiłam

Polecane posty

Gość głupawka1122

w życiu to po pierwsze: 1. Na imprezie nasikałam do bigosu :) 2. szczoteczką do zębów teściowej wypucowałam buciki ubabrane gównem :) 3. podczas kataru jej ręcznik do twarzy posłużył mi jako "chusteczka do smarkania" :)

Gość głupawka1122
no piszcie co macie na sumieniu

Gość gość
znalazłem to forum :(

Gość gość
biegałam nago po lesie, nasrałam bratu w pokoju

Gość Dojrzała Aldona
Ja wstydziłam się pójść do klopa, jak byłam pierwszy raz u rodziców mojego chłopaka, bo kibel był koło kuchni, gdzie wszyscy siedzieli i wszystko było strasznie słychać, więc zamknęłam się w jego pokoju i zrobiłam qpę do słoika. Wstawiłam słoik pod łóżko i chciałam go wyrzucić potem. Rano wstałam, wzięłam prysznic, kompletnie zapomniałam o słoiku z qpą, wchodzę do pokoju chłopaka, a on trzyma w ręku ten słoik i się pyta co to jest... ale siara

Gość gość
leże i kwicze :D

Gość głupawka1122
a ja kwiczę razem z synem z Aldony i qpy w słoiku :)

Gość gość
Glupi topik, bojkotuje. Nie wierze, ze to zrobilas.

Gość gość
ludzie tak sciemniaja z tym oddawaniem kalu i moczu i po kryjomu, jakby nie bylo oczywiste, ze takie czynnosci fizjologiczne pozostawiaja charakterystyczny zapach i nic sie nie ukryje - po co klamiecie?

Gość Dojrzała Aldona
Błogosławieni ci, którzy nie widzieli, a uwierzyli

Gość głupawka1122
np, dla jaj, ale ja nie ściemniam tak kiedyś zrobiłam i jeszcze wiele wiele innych głupot

Gość głupawka1122
juz od najmłodszych lat miałam ciekawe pomysły, np kiedys jeszcze jako szczeniary zatargałyśmy ławkę na dach bloku i zrzuciłyśmy z 10 piętra - miałyśmy szczęście oj my głupie dzieciaki że nikogo nie bylo na dole

Gość gość
bo ludzie szukaja sensacji. Chociaż ja serio nasrałam bratu w pokoju- ale miałam 3 lata więc co się dziwić. Ale z tym lasem.... To już całkiem niedawno.

Gość gość
Ja miałam podobną sytuację, jak Aldona, z tym że mi się chciało rzygać. Też kibel był koło kuchni, wszystko bardzo głośno itd. , więc poszłam do pokoju chłopaka i narzygałam do słoika. Słoik wstawiłam do szafy w przedpokoju. Rano mama chłopaka pyta się, czy nie chcę spróbować jej powideł jabłkowych i otwiera tą szafę w przedpokoju, wszystkie słoiki wyglądają tak samo, taka brązowa papka i ... ona sięga właśnie po ten mój z rzygami, daje mi słoik i łyżkę i mówi -spróbuj kochanie. Mówiłam, że nie jestem głodna itd, ale nie dało rady jej przekonać. Otworzylam słoik, zanurzyłam łyżkę w rzygach, wzięłam do ust, przełknęłam i... tak mnie to obrzydziło, że wyrzygałam znowu, na siebie, na podłogę i na ten słoik. Straszna siara, mama chłopaka myślała, że się porzygałam, bo te powidła mi nie smakowały... :/

Gość gość
Bylam u kolezanki z moim psem,ona robila cos na dole w kuchni ja bylam w jej pokoju i kolezanka miala chomika,mój pies uwielbial na niego patrzyć wiec wyjelam go z klatki by mu go blizej pokazać, a ten chycil go zębami..chomik zaczal piszczeć mial wielka dziurę w glowie,odlozylam go do klatki i sie nie przyznalam,ba drugi dzien chomik zdechl,a ona pytala mnie czy mu mój pies cos zrobil,na początku się wypieralam potem dopiero powiedzialam jak bylo:-/

Gość gość
Hehe,trzeba bylo udac glupia i powiedzieć ze,chyba sie zepsuly te powidla.

Gość gość
up