Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odebrałam dziecko z przedszkola z wysoka goraczka

Polecane posty

Gość gość
Jeszcze raz dzięki wielkie tym , które dały jakaś mądrą porade.Teraz uciekam,a podszywy niech sie bawią, Postaram się wejsć wieczorem i napisac jak mała. Pozdrawiam.

Gość gość
I jak tam mała???

U mojej malej w przedszkolu jak i u dzieci w szkole gdy dziecko dostało wysokiej temperatury priorytetów był wykonywany tel do rodzica co się z dzieckiem dzieje i prośba o przyjechanie po dziecko o ile rodzic ma taką mozliowsc Przy bardzo wysokiej temperaturze dziecka przedszkolnego ,czy szkolnego nawet rodzic pracujący ma prawo wziąć przepustkę z pracy w takiej sytuacji jadąc po dziecko

Gość gość
No i co w związku z tym??? Przecież autorka tak zrobiła i co z tego??

Gość gość
Toksyczna coś zamuliła. Nie wiem po co ty to napisałaś. Przecież autorka tak zrobiła, pytała tylko czy jechać do lekarz czy nie. Pamiętaj, używaj czasem mózgu!

Gość gość
Miałam identycznie w sobotę. Córka miała 40 stopni. Dopiero wczoraj spadła jej temperatura. Nic jej więcej nie dolegalo. Niestety wirus jakiś.

Gość gość
Są wirusy, które objawiają się tylko gorączką i nic więcej. Ale nie znaczy, zęby to bagatelizować.

Gość gość
a u nas po kilku dniach rozwinęło się zapalenie płuc, ot to była tylko gorączka 40 stopni nigdy nie można jej lekceważyć