Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co dalej robic mamZal

Boli mnie to, że pisał z innymi.

Polecane posty

Cześć. Jestem z nim ponad 5 lat. W tym związku były wzloty i upadki. Generalnie w ostatnim czasie dużo nieporozumień i kłótni, wcześniej bezgraniczna miłość. Oboje byliśmy zawsze wierni, on gardził osobami flirtującymi na boku, ja również nigdy nie popierałam takiego zachowania. Nie poznaję go od wakacji. Stał się dla mnie arogancki, ale gdy po kolejnej kłótni próbowałam zerwać naszą relację i kontakt to on prosił bym tego nie robiła. Jednak w ostatnim czasie wydało się przypadkiem, że on pisze z kobietami (które zna) na fb. Został przyparty do muru i przyznał się. Ja siedziałam obok, on był zalogowany i przyszła w tym czasie wiadomość od jednej z nich. Nie chciał mi powiedzieć od kogo to, zaczął wyłączać komputer więc od razu zobaczyłam, że jest coś nie tak. On twierdzi, że one pisały pierwsze, on tylko odpisuje im. Jednak zabolało mnie, że jedną z tych kobiet jest jego była (ktora mnie nie znosi, a nawet się nie znamy. Gdy go poznałam był już wolny, więc nie mam nic wspólnego z ich rozstaniem). Obiecał, że już nie będzie tego robił, ale ja straciłam zaufanie. On twierdzi, że to zwykłe koleżeńskie rozmowy, ale ja przecież nie wiem o czym pisali. Czuję, że straciłam do niego zaufanie. Stał się taką osobą, którą sam kiedyś gardził. Czuję się rozżalona. Mam do niego żal. Rozumiem, że może mieć koleżanki, ale odniowił kontakt z byłą (po kilku latach braku kontaktu, twierdzi, że ona zaczęła, ale on ukrywał to przede mną). Co sądzicie o tej sytuacji? Mam prawo być zła?

Tak, masz prawo. Bo w sumie nie jest aż niczym takim złym pisanie ze znajomymi, ale skoro on wyłącza szybko komputer byś nie zobaczyła kto i co pisze to raczej nie rokuje to dobrze.

Dokladnie, o tym samym pomyslalam. On moze miec kolezanki, ale szybkie wylaczenie komputera zaniepokoilo mnie. Powiedzialam mu, ze to mnie boli, on uwaza, ze przesadzam. I ta byla, ktora pytala czy jeszcze jestesmy razem.

Gdy ja zaczelam z nim byc to byla pisala mu aluzje, dlatego iles lat temu zerwal z nia kontakt (sam). Teraz go odnowili.

Czuje sie zdradzona emocjonalnie. On nie widzi problemu.

Gość gość
oczywiście, że nie widzi, widocznie ma cie za miekka mameję i uważa, że odpuścisz, no wiec odpuścisz i dalej będziesz robiona w konia czy postawisz w końcu ultimatum?

On mowi, ze ty przesadzasz? To chyba jakis zart. Powiedz mu, nie kochanie, to nie ja przesadzam tylko ty. Jesli masz faktycznie nic nie znaczace kontakty to skad odruch zamykania komputera. Nie daj sobie wciskac glupot i nie polykaj wszystkiego jak mlody pelikan. Bedzie ci trudno cos zrobil bo faceci ida w takich sytuacjach w zaparte i twierdza, ze nic zlego nie robia. Ich subiektywizm ...traktuja mega obiektywnie :-D

Nie, nie pozwole zeby mnie robil w konia. Powiedzialam mu, ze albo koniec z tym, albo zrywam z nim wszelkie kontakty.

Gość gość
Dziewczyny, przestańcie z tym sprawdzaniem fejsbuka, komórek, podejrzliwością. Nie wiecie, że to tylko sprzyja takim sytuacjom ? Nikt nie chce mieć zakompleksionej kobiety zazdrośnicy. Trochę zaufania. Wasze pretensje i domysły tylko nakłaniają facetów do takiego zachowania. Zresztą, czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal. Czasem lepiej nie wiedzieć, czlowiekowi sie lepiej żyje. Nigdy nie zajrzałabym na fb swojego faceta. Wiem, co mnie zaraz czeka pod tym komentarzem - nie szanuję się, jestem idiotką, d****** szmatą, zerem, frajerem, na pewno mnie zdradzi, wiecie co, na to mam tym bardziej w******* :) Żeby dogadać się z facetem trzeba zrozumieć jego naturę. Nikt nie chce być z zarzucającym sieci bluszczem. I nikt nie jest w stanie przez całe życie być tylko z jedną osobą i nie zamienić choćby wiadomości z inną osobą. Niewinnej wiadomości, która nie zaszkodzi prawdziwemu związkowi. Zrozumcie to, a nikt nie będzie Was zdradzał, pisał, spotykał się z innymi. Dla mnie kontrolowanie i brak zaufania to jest właśnie nie szanowanie się. Wyzwiska oburzonych zazdrośnic za 3...2...1.....

Gość gość
Next time zamiast meczyć faceta o wiadomosć od koleżanki, idźcie na drinka z koleżankami, zagadajcie faceta przy barze i pomyślcie 'jestem z******ta' a nie zachowujcie się jak histeryczki.

Nigdy nie sprawdzalam jego facebooka, ani telefonu, poczty itp. Powtarzam, ze siedzial przy mnie (sam zalogowany na swoje konto, ja ogladalam TV) i raptownie zaczal zaslaniac laptopa. Od niego wiem, ze wiadomosc byla od niej.