Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jutro wyniki testu na HIV

Polecane posty

Gość gość

boję się :(

Gość gość
Wynik będzie pozytywny, to kara za seks analny ty ździro. :O

Gość gość
w dzisiejszych czasach HIV to nie wyrok, bez paniki a osoba powyżej ze swoim wpisem jest żenująca, gorzej jak sie kretynie zarazisz u dentysty

Gość gość
nie wstyd ci takich rzeczy pisać? nie doszło do żadnego seksu analnego, zostałam zgwałcona przez starszego mężczyznę, kiedy pracowałam w biurze - jeszcze może mi napiszesz, że mnie los pokarze za to, że żyję?

Gość gość
Będzie dobrze.Współczuję tego co ci się przytrafiło.

Gość gość
Wczoraj pisałaś, że waliłaś się analnie bez gumy z jakimś d****arzem. :D

Gość wzburzony prawiczek
jakbyś była zgwałcona to byś dostała specjalne tabletki, jak ten strażnik miejski pokłuty przez narkomana, nie wierzę w te g***ty 50% to jakieś ściemy łatwych lasek które się wstydzą swojego puszczalstwa przed sobą i innymi i wymyślają historyjki,

Gość gość
wczoraj nie weszłam na to forum, być może ktoś inny z tym problemem coś napisał. doszło zaś do g****u, już ponad rok temu, dość klasycznie, choć nie na imprezie - najprawdopodobniej GHB. nie pamiętam nic z pięciu godzin, podczas których to się zdarzyło. dotarło do mnie co się stało, gdy pojawiły się oznaki grzybicy kilka dni potem, nie mogłam jej zdobyć inaczej.

Gość gość
dlatego gadanie o zarażeniu się tym wirusem wyłącznie poprzez frywolny seks bez zabezpieczenia albo kontakt z czyjąś krwią to zwykłe farmazony - można zostać zgwałconym w najbardziej niezwykłych sytuacjach, można się zarazić u wspomnianego dentysty, w szpitalu, jeśli pielęgniarka użyje tej samej igły, podczas wypadku...i najgorsze jest to, że zarażonych jest coraz więcej

Gość gość
używajcie gumek, nawet jeśli ufacie swoim partnerom, on/a może to zaufanie zawieść...

Gość wzburzony prawiczek
pieprzenie o szopenie, sam na sam z jakimiś nieznanymi, chłopakami i alkochol to aż się prosi o g***** to tak jakbyś szła spać na pasach, idioci zasługują na eliminację naturalną

Gość gość
prawiczku, jeśli faktycznie jesteś prawiczkiem, to podejrzewam, że jesteś stosunkowo młody albo jesteś zwykłym trollem, który chce się pośmiać z ludzkiego nieszczęścia :) w obu przypadkach nieco ciężko uznać twoją wypowiedź za stosowną/ważną, więc...proszę, nie odzywaj się, mam jutro cały dzień czekania przed sobą na wyniki, naprawdę dokładanie zmyślonych historii nie jest mi potrzebne

Gość gość
Jeżeli ktoś trafiłby na ten temat, bo szukałby odpowiedzi w google...Wiadomo, każdy ma wątpliwości. Jeżeli ktoś by szukał: odebrałam dzisiaj wyniki i jestem mniej niż zero! ;) Tak więc powodzenia dla wszystkich, którzy mają to na sercu, lećcie się badać!

Gość gość
P.S. Wszystko będzie dobrze!!!