Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 pyziucha

Tabletki na odchudzanie!

Polecane posty

Go艣膰 pyziucha

Hejka chcia艂am si臋 poradzi膰 kt贸re tabletki na odchudzanie s膮 lepsze ( zale偶y mi na tym aby mnie pobudzi艂y, zahamowa艂y 艂aknienie itp.) Apptrim, Novoslim czy Slimcea? Zastanawiam si臋 nad zakupem i nie wiem kt贸re wybra膰 . O wszystkich s艂ysza艂am dobre opinie :D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Mysza_87
Zdecydowanie nie polecam 偶adnych, os艂abiaj膮 organizm i przyzwyczajaj膮 do siebie. Jesli chcesz schudn膮膰 polecam zdrowy catering dietetyczny z oryginalne przepisy - lepiej dla ciebie wyjdzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
przecie偶 tabletki maj膮 naturalny sk艂ad przynajmniej te kt贸re stosuje (slimcea). bezpieczne s膮 bo pe艂ny sk艂ad jest podany na stronie producenta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Fargotka
Przekona艂 mnie ten jawny sk艂ad slimcei i zam贸wi艂am j膮 tydzie艅 temu :) jak sko艅cze kuracje podziel臋 si臋 z wami efektami :) Jak kt贸ra艣 ch臋tna zam贸wi艂am j膮 na piekna24.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Fargotka
Przekona艂 mnie ten jawny sk艂ad slimcei i zam贸wi艂am j膮 tydzie艅 temu :) jak sko艅cze kuracje podziel臋 si臋 z wami efektami :) Jak kt贸ra艣 ch臋tna zam贸wi艂am j膮 na piekna24.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jagoda_Wroc艂aw
Bior臋 od dz艂u偶szego czasu slimcea, co wskazuje na to 偶e ten preparat dzia艂a :) Jestm w艂膮艣nie na pocz膮tku drugiej kuracji trzy miesi臋cznej :) , po pierwszej uda艂o mi si臋 schudn膮膰 8 kilogram贸w, dla mnie jest to bardzo zadawalaj膮cy efekt, patrz膮c na to 偶e wcze艣niej bra艂am foreverslim ale i figur臋 extraslim ( jeju nikiomu tego nie polece!!!!) dzi臋ki tym wcze艣nijszym "super preparatom" podsumowuj膮c 艂a膰znie uda艂o mi si臋 schudn膮膰 a偶 2 kilo ( dramat ), dadam jeszcze 偶e przy nich jak i prz naprawd臋 dzia艂aj膮cej slimcea robi艂am dok艂adnie to samo , podobny zakres uprawiania sportu jak i taka sama dieta. Jak dla mnie odrazu wida膰 kt贸ry preparat dzia艂a :) Ka偶da kt贸ra spr贸buje slimcea napewno tego nie po偶a艂uje wydanych pieni臋dzy. Napomkne te偶 dodatkowo o tym 偶e nie mia艂am 偶adnych efekt贸w ubocznych, a opr贸cz mnie bior膮 ze mn膮 to moje 4 kole偶anki, efekt jest praktycznie identyczny z minimalnymi r贸偶nicami w utracie wagi typu 0,5 kg :) Polceam Kochane!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Valetka
Te偶 bior臋 slimcea i nie mog臋 na jej temat powiedzie膰 z艂ego s艂ow, dzia艂a :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Vegabondka
Slimcea, mo偶na powiedzie膰 uratowa艂a mi 偶ycie, z tym jak wygl膮dam czu艂am si臋 ju偶 beznadziejnie :( a dzi臋ki temu suplementowi w ko艅cu czuje 偶e 偶yje. Po trzy miesi臋cznej kuracji schud艂am 11 kilogram贸w i w ko艅cu jako tako wygl膮dam, przynajmniej nie wstydze si臋 pokaza膰 na basenie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 CesarkaWJ
Mam super do艣wiadczenie z tym preparate slimcea, schud艂am podczas 3 miesi臋cznej kuracji 10 kilogram贸w, Polceam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hermit33
Na uj Ci tabletki ?dieta wysoko bia艂kowa troche areobow (pogoda temu sprzyja) i jakies biegi lub 膰wiczenia interwa艂owe kt贸re pomog膮 przyspieszyc metabolizm.Tyle wystarczy 偶eby stracic pare kilo.Te tabletki i jakies fatburnery przyspieszaja przemiane materii a tyle to mo偶esz osi膮gn膮膰 za pomoc膮 interwa艂贸w.aaa no i polecam cwiczenia oporowe (z cie偶arami) kobiety tego sie boj膮 a to ma z******te efekty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Czesia90
Niekt贸rzy przy samej diecie i 膰wiczeniach i tak nie mog膮 zrzuci膰 kilogram贸w, sama nale偶e do takich os贸b, i skusi艂am si臋 na tabletki slimcea, mo偶e nie schud艂am nie wiadomo ile bo 8 kilogram贸w w rzeci膮gu 3 miesi臋cy, ale bior膮c pod uwage to 偶e wcze艣niej nic mi nie pomaga艂o to jestem bardzo zadowolona :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lumigos
Nie macie racji, bo preparaty wspomagaj膮ce odchudzanie dzia艂aj膮, ale trzeba znale藕膰 odpowiedni. Ja stosuj臋 Slimcea od dw贸ch miesi臋cy, kuracja trwa 3. Do tej pory uda艂o mi si臋 zrzuci膰 10 kg.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zgodz臋 si臋 z lumigosem , suplementy diety s膮 jak najbardziej skuteczne, tylko trzeba trafi膰 na ten odpowiedni :), ja tak samo jak ona wybra艂am slimcea i super na mnie zadzia艂a艂a :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bardzo aleto bardzo mi pomog艂a slimcea, ciesze si臋 偶e na ni膮 trafilam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Youlow
Sama mia艂am problem z zrczuceniem moich zb臋dnych kilogram贸w, na szcz臋艣cie trafi艂am na slimcea kt贸ra bardzo mi pomog艂a, przy jej stosowaniu mia艂am diete (kt贸r膮 poniek膮d trzymam dalej) i 膰wiczy艂am mo偶na powiedzie膰 偶e dosy膰 intynsywnie, efekt jest taki 偶e w 3 miesi膮ce zrzuci艂am 14 kilogram贸w i to bez negatywnych nast臋pstw typu efekt jojo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AgataKruk
Bardzo d艂ugo zastanawia艂am si臋 nad kwesti膮 odchudzania, ci臋偶ko mi by艂o si臋 za to zabra膰, ale w ko艅cu zacze艂am jak tylko m膮偶 zam贸wi艂 mi potajemnie suplement na odchudzanie, na urodziny zrobi艂 mi taki prezent, nie powiem na pocz膮tku by艂am na niego z tego powodu z艂a, ale po tygodniu przesz艂o mi. Kupi艂 slimcea, poczyta艂am troch臋 o tym preparacie, 偶e jest naturalny i tym podobne, wi臋c zacze艂am bra膰, op艂aca艂o si臋 bo ju偶 po 1,5 tygodnia od startu zacze艂o mi si臋 obni偶a膰 艂aknienie, potem zacze艂y lecie膰 w d贸艂 kilogramy :) og贸lnie w okresie pe艂nej 3 miesi臋cznej kuracji uda艂o mi si臋 schudn膮膰 oko艂o 9 kilogram贸w :) Polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Slimcea, rewelacyjny suplement, szczerze mog臋 go poleci膰 ;) schud艂am dzi臋ki niej 11 kilogram贸w w 3 miesi膮ce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jest taki ranking w kt贸rym internauci g艂osuj膮 na konkretne suplementy na stronie http://rtno.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karolcia86
yhym jassssne g艂osuj膮 :) ciekawostka :) ja tam wybra艂am slimcea, bo ma jawny i naturalny sk艂ad :) a to jest najwa偶niejsze 偶eby nam taki suplement nie zaszkodzi艂 :) i schud艂am z ni膮 10 kilogram贸w :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vanesska35
zjesz tabletk臋 i po sprawie? w takie rzeczy to nie wierz臋. za tydzie艅 kilogramy wr贸c膮 i tyle b臋dzie z odchudzania. jak kto艣 rzeczyswi艣cie chce si臋 pozby膰 co nieco to pomo偶e my tylko dobrze dobrana dieta. nie musia艂am odmawia膰 sobie wszystkiego, 偶eby na diecie last minute http://www.sklepdiety.pl/dieta-herbalife-last-minute-p-95.html?cPath=6 zrzuci膰 6 kilogram贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Olcia90
coooo? jaka艣 nienormalna jeste艣, i tyle :) ja bra艂am slimcea ju偶 4 miesi膮ce temu schud艂am podczas kuracji 11 kilogram贸w i nie widze 偶adnego efektu jojo :) a taTwoje herbata to wiesz :) herbatka do picia ka偶dy wie 偶e to nie dzia艂a :) i prosz臋 nie odpisuj bo nie chce mi si臋 czyta膰 偶a艂osnych komentarzy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰XYZ
X Y Z najlepsza jest slimcea :) schud艂am z ni膮 11 kilogram贸w :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 RenataPozna艅
Dok艂adnieslimcea rulee! niema lepszego suplementu na odchudzanie na rynku, super wymiata, 3 miesi膮ce i bang 11 kilgram贸w mniej!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WstajeRano
hah, no prawda slimcea jest skuteczna i to nawet bardzo :) osobi艣cie mia艂am przy niej diete atkinsa i 膰wiczy艂am, schud艂am dzi臋ki temu 14 kilogram贸w :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ty przyg艂upie, spieprzaj z tym swoim slimcea, bo to ju偶 jest nudne, id藕 do psychiatry skoro rajcuje ci臋 pisanie samego ze sob膮 debilu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dok艂adnie, To naprawd臋 taki szajs, 偶e nikt tego nie kupuje, i trzeba ludziom tak na chama wciska膰? bo na to wygl膮da.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mandarynka24
? ale guma :) czekajcie mam dobre zdanie o slimcea wi臋c pewnie pisze samado siebie :) wi臋c zaczynam, schud艂am 11 kilogram贸w w3 miesi膮ce z diet膮 i 膰wiczeniami :) czekam na atak i z ciekawo艣ci b臋de to co chwila wchodzi膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TarnowskieG贸ry
Dajcie spok贸j ju偶, bo nie ma sensu z takimi lud藕mi pisa膰, jak si臋 okaza艂o 偶e du偶o ludzi jest zadowolonych z dzia艂ania slimcea, i naprawd臋 sporo ilo艣膰 os贸b j膮 poleca to nagle pojawi艂y si臋 negatywne komentarze, przecie偶 to jest oczywiste z jakich wzgl臋du, niestyty nie mi to rozs膮dza膰 ale poprostu nie ma co czyta膰 nawet takich komentarzy :) bo i ja korzysta艂am z slimcea i uwa偶am 偶e ten suplement jest naprawd臋 dobry i skuteczny :)

Udost臋pnij ten post