Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samanta  mamba

prawiczki ruszcie z kopyta i załóżcie konto na jakimś portalu randkowym

Polecane posty

Gość samanta  mamba

słuchajcie, poznałam kolejną parę która się w ten sposób poznała, niedługo biorą ślub, oboje są spokojni i ułożeni. może wirtualny podryw to jest wasza szansa?

Gość gość
prawiczki boją się kobiet

Gość gość84
Portale randkowe są OK pod warunkiem, że masz siłe przebijać się przez tysiące profili i masz wielkie szczęście, że Twoja wiadomość akurat zostanie przeczytana a Twoje zdjęcie się akurat spodoba.

Real to real. W necie nie wiesz jaki człowiek tak naprawdę jest. Ja się zauroczę czasem w realu, ale teraz znowu mężatka.

"może wirtualny podryw to jest wasza szansa?" x O ile nie trzeba będzie się spotkać z druga osobą to tak.

Gość gość
no nie znowu ta kretynka wróciła.

Gość samanta  mamba
looooser - w necie człowiek też potrafi się nieźle zauroczyć, nawet tu na kafe są tematy o miłościach poznanych w internecie. wirtualnie jest pełno możliwości, do wyboru do koloru, znam wiele par które tak się poznały, bo w realu nie miały jak szukać.

Gość gość
jakby mnie było stać na portale randkowe, to bym nie musiał go zakładać

"wirtualnie jest pełno możliwości, do wyboru do koloru" x Frustratki, desperatki i szukające uwagi. Z drugą płcią to samo.

Jak jest się dziewczyną i ma się wygląd to jasne, portale randkowe są super. Jak jesteś facetem i nie jesteś ani fajny, brak ci charyzmy, jesteś nieśmiały i z kasą nie za ciekawie to tylko się torturujesz.

"w necie człowiek też potrafi się nieźle zauroczyć" x Jeśli jesteś desperatem to tak. Gdybym nie poznał dziewczyn które mi się podobały osobiście a tylko zobaczył ich zdjęcia to nawet 5 sekund bym nie poświęcił na ich teoretyczny profil. Podsumowując: samanta mamba znów p*erdoli od rzeczy. Do garów!

Gość samanta  mamba
darker - jak się jest nieśmiałym to portale randkowe są idealne. o wiele lepsze takie rozwiązanie dla introwertyka niż głośnia dyskoteka. a na studiach już też nikogo nie znajdziesz, bo chyba ten okres masz już za sobą.

Nie, nie są idealne bo trzeba się spotkać i zauroczyć sobą druga osobę. Znam z autopsji. Wszystko fajnie i cacy przed komputerem a w realu klops. Ile razy mam to tłumaczyć? Jesteś naprawdę taka głupia? Miałaś spięcie w inkubatorze?

Już nie wspomnę o tym, że druga strona musi uznać nasz profil i osobowość za interesujące. Mogę być dla kogoś wymarzonym partnerem ale jak nie konstruowałem profilu niczym pracy magisterskiej ani nie mam odpowiednich zdjęć na których wyglądam cool i które pokazują, ze prowadzę fajne życie to nic z tego. Zawsze stosowałem się do waszych rad w kwestiach uczuciowych i skończyło się to dla mnie niemal czteroletnią depresją i dwiema próbami samobójczymi. Kiedyś się w*****ę, zapłacę komu trzeba, znajdę cię po IP i nakopię do d**y.

Gość samanta  mamba
darker - widocznie źle wybierałeś, zresztą były to pojedyncze przypadki, spotkałeś się z 1 czy 2 dziewczynami i myślisz że ze wszystkimi będzie tak samo, a to nieprawda.

Tak, tak, oczywiście, źle wybierałem. Ci co się pożenili, porobili dzieci i nagle się rozwodzą to też źle wybrali. Pewnie jeszcze między sobą to zaplanowali aby się nie nudzić.

Teraz tylko założyć sobie profil za pieniądze bo tylko frajerzy poznają dziewczyny w prawdziwym życiu za free i szukać, szukać, szukać do usranej śmierci :D

Gość samanta  mamba
darker - kto nie próbuje ten nie ma, ty wolisz nie mieć i spędzić resztę życia sam jak palec. pewnie wybierałeś księżniczki albo dziewczyny które same nie wiedziały czego chcą od życia. poza tym nie jest powiedziane, że na tych portalach będziesz musiał cały czas szukać, może jakaś dziewczyna sama cię zaczepi.

Przecież nie wszyscy są na tych portalach i mimo to im się udaje więc o co chodzi? Mam sobie teraz zrobić słitaśną sesję do lustra i wybrać najlepsze profilowe? Uuuu... to lachonom gacie pospadają z wrażenia :D Za to wiem jaki opis bym ustawił - jeśli jesteś starsza niż 23 lata to nawet nie licz na związek.

Poza tym jesli najlepsza przyjaciółka mnie w ch*ja zrobiła to czego mam się spodziewać po obcych dziewojach? Bądźmy poważni.

Gość samanta  mamba
widocznie nie była prawdziwą przyjaciółką

Gość samanta  mamba
darker - widać, że patrzysz tylko na wygląd i wiek dziewczyny, jeśli wybierasz wyłącznie młodziutkie i śliczne to musisz się liczyć z tym, że będziesz miał pelno konkurentów

Gość bobooooo
a dlaczego ma wybierac to co mu sie nie podoba?:P

Gość gość
Darker, to co piszesz ma sens, głupi nie jesteś, jednak za dużo agresji jest w tobie, a to nie jest fajne.

Gość samanta  mamba
bobooooo - nie, nie. tego nie napisałam. chodziło mi o to, że darker sam boi się oceny innych, że nikt się nie zainteresuje jego profilem, a sam robi innym to samo. wygląd jest ważny, przecież nikt nie każe mu się spotykać z grubaskami czy brzydulami, zresztą takich nie jest zbyt dużo, najwięcej jest zwykłych, normalnych dziewczyn.

Gość Taki jeden gość kafe
W przypadku mężczyzn, jest 100000000% większe prawdopodobieństwo, że pozna dziewczynę w realu. Prawda jest taka, że w necie na jedną laskę przypada średnio 200-300 chłopa. Poza tym te laski, które szukają faceta w necie to największe księżniczki. Niektóre z nich są na prawdę z******te z wyglądu, ale wymagania mają takie, że może 0,01% mężczyzn była by wstanie je spełnić.

Gość bobooooo
eh w ogole to po co to roztrzasac czemu robi tak a nie inaczej.jego sprawa.zreszta na kazdego przyjdzie odpowiednia pora nic na sile bo w tedy jeszcze gorzej wychodzi.lepiej zajac sie rozwijaniem siebie i swoich pasji co nie znaczy zeby zamykac sie na ludzi,wrecz przeciwnie i moze wlasnie w tym czasie wpadnie sie na kogos kogo sie szukalo;)