Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samanta  mamba

prawiczki ruszcie z kopyta i załóżcie konto na jakimś portalu randkowym

Polecane posty

"widać, że patrzysz tylko na wygląd i wiek dziewczyny" x A na co mam patrzeć? Na wasz charakter? A jaki charakter mają manipulantki którymi jesteście? To było wcześniej i lepiej bym wyszedł gdybym wciskał kit i pchał się z łapami. Przynajmniej zapisałbym się jako pozytywne wspomnienie w pamięci jakiejś dziewczyny zamiast być kopniętym w d**ę bo mi zależało i nie mogłem już dłużej słuchać jak dziewczyna którą kochałem układa sobie życie z coraz to nowym elementem a ze mną nie chce bo ja za dobry dla niej byłem gdy ja poznałem. Chcę młodą i koniec. Skoro dajecie w takim wieku d*py skończonym matołom co muszą zobaczyć wasze cycki aby przypomnieć sobie wasze imię to o co chodzi? Nie zasługuję? A oni to niby zasługiwali?

Gość Taki jeden gość kafe
Hahaha, nie ma to jak gadka, że na każdego kiedyś przyjdzie czas. Owszem, przyjdzie kiedyś na każdego czas, ale w sensie śmierci. Ale pisanie takich rzeczy odnośnie miłości, czy jakiejś tam zwykłej dziewczyny i bzykania jest bez sensu, bo niektórzy tak całe życie czekali i nic.

Gość gość
Bobo tak tak czekać i nic nie robić :D Na każdego przychodzi pora :D Tak jak na offermę który ma już prawie 40 lat i nic ani nikt do niego nie przyszedł :D Tylko zdawał tu relacje na babskim forum ze swojego marszu odchudzającego buhahaha :D 🖐️

Gość bobooooo
widze ze czytanie ze zrozumieniem ciezko wam przychodzi.nie chodzi o czekanie w stylu siedze na d***e przed tv i czekam az wszystko samo sie zrobi.tylko prowadzenie jakiegos ciekawego zycia,jakies pasje,wychodzenie do ludzi i w rozne miejsca i bycie towarzyskim i milym..logiczne ze poznaje sie jakies osoby miedzy czasie i wtedy jak sie jest otwartym na ludzi to mozna kogos spotkac.a nie naburmuszonym gburem pesymistycznie nastawionym do swiata..tak tak ja wiem swiat jest zly i ludzie tez sa beznadziejni ale z takim nastawieniem to nikomu nic sie nie uda.myslicie ze wszyscy maja kolorowe zycie hahah jasne sa tacy ale wiekszosc ma jakies problemy albo mialo gorsze niz to ze ktos nie ma dziewczyny czy chlopaka a jakos tacy ludzie potrafia byc zyczliwi i ida przed siebie a nie leza i nazekaja jak im to zle.to rusz d**e i cos zrob.ale komu ja to tlumacze heheh.to jest tylko moje zdanie.mozecie miec inne:)

Gość samanta  mamba
darker - nie stworzysz normalnego związku nim nie uporasz się z przeszłością. po co rozmyślasz o jakiejś dziewczynie ze studiów, było minęło. aż tak ci dała w kość, że nie możesz normalnie żyć?

Gość samanta  mamba
bobooooo - ale szczęściu można pomóc.

Gość gość
samanta znowu szaleje :D x "to rusz d**e i cos zrob" x ale co mam zrobić?

Gość gość
" Tak jak na offermę który ma już prawie 40 lat i nic ani nikt do niego nie przyszedł" x to ja :D

Gość gość
offerma czemu jeszcze baba do ciebie sama nie przyszła? :D

Gość gość
kurde. muszę przyznać że darker miał jednak dużo gorsze doświadczenia z laskami niż ja. chyba miał w młodości więcej złudzeń. ja tam jednak zawsze wiedziałem że się nie podobam i nie łudziłem się że skoro laska zamieni ze mną parę słów czy nawiąże jakiś kontakt z własnej inicjatywy to oznacza że jej się podobam. a w życiu darkera był chyba jednak czas że wierzył w to ich p********ie.

Gość gość
"offerma czemu jeszcze baba do ciebie sama nie przyszła?" x widać jakaś głupia jest i drogę zgubiła.

Gość gość
to pomachaj jej ku/tasem na zachętę na pewno się ośmieli i pobiegnie do ciebie na skróty :D

Gość gość
ale finezja, proszę siadać.

Gość gość
kobitki lubią brutali

Gość gość
a dzisiaj znowu byłem w firmie gdzie 3 laski siedziały. jedna fajna.

Gość panna wandzia
phi! to faceci są beznadziejni, ciągle kłamią, zwodzą, zdradzają. a nasz dupowaty rząd jeszcze ich broni ale do czasu. słyszeliście o nowej ustawie? mają zabierać prawo jazdy zalegającym alimenciarzom i bardzo dobrze! podpisuję się pod tym obiema rękami i nogami! nie chcą płacić na swoje dzieci to niech se na wrotkach do pracy jeżdżą!

Gość gość
a co ma wspólnego prawo jazdy z alimentami? chory kraj naprawdę.

"offerma czemu jeszcze baba do ciebie sama nie przyszła" ---- ja go chciałam, ale zostałam brutalnie odrzucona, mimo, że byłam dziewicą :classic_cool:

Gość gość
on nie chce kobiet bo jest starym impotentem

Gość panna wandzia
no sorry ale jakoś facetów trzeba karać, najpierw prawko a później więzienie! niech cierpią, tak jak cierpią ich dzieci, że ich własny ojciec ma je gdzieś.

off, wysłałam ci życzenia świąteczne 🖐️ argen chyba też. martwiliśmy się o ciebie wszyscy. ---- "on nie chce kobiet bo jest starym impotentem" ---- spadaj zazdrośniku. offerma jest bożyszczem kobiet z kafe :classic_cool:

Gość gość
niedługo będę 40 letnim prawikiem. jak w filmie :D

"no sorry ale jakoś facetów trzeba karać, najpierw prawko a później więzienie! niech cierpią, tak jak cierpią ich dzieci, że ich własny ojciec ma je gdzieś." ----- aleś ty durna. a może te głupie baby pozamykać za to, że zrobiły sobie dzieci z nieodpowiedzialnymi ciołkami, którzy nie płacą alimentów? skoro już idziemy tym torem myślenia.

Gość gość
ale to jest prawda że jest starym impotentem

Gość gość
a co, próbowałaś mi o******** i nie dałaś rady?

Gość panna wandzia
alicja gamoniu ale te dzieci nie są niczemu winne że mają takich rodziców

Gość OFFERMA TO
PEDAŁ

Gość samanta  mamba
jak na razie alimenty nie grożą prawiczkom. offerma spróbuj może jednak kogoś znaleźć przed swoimi 40 urodzinami, może jakieś sanatorium?