Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samanta  mamba

prawiczki ruszcie z kopyta i załóżcie konto na jakimś portalu randkowym

Polecane posty

Gość gość
oczywiście że facetów którzy nie chcą płacić na utrzymanie swoich dzieci należy ścigać ale co ma do tego prawo jazdy? kartę wędkarską też im odbierać?

Gość gość
Niech może zostanie księdzem ?

Gość gość
"offerma spróbuj może jednak kogoś znaleźć przed swoimi 40 urodzinami, może jakieś sanatorium?" x "na deptaku w ciechocinku..." jakoś niestety nie bardzo mnie starsze panie kręcą. a że mój, choćby tylko teoretyczny, "target" coraz bardziej "w latach" to i pokus coraz mniej.

Gość gość
a może by tak w 40 urodziny pójść na dziwkę? to jest pomysł wart rozważenia.

Gość gość
d***** już nie cenzurują? a k***ę?

Gość gość
k***s

Gość gość
taki ch*j :(

nie męczcie offermy. on i tak będzie miał 101 powodów, żeby nie spotkać się z kobietą. jeszcze by go przypadkiem chciała i to dopiero byłaby tragedia :D

Gość samanta  mamba
przecież do sanatorium wyjeżdżają też młode osoby, trzydziestki też

Gość gość
gośc z 23.07 jak to zrobiłeś że ci córy koryntu nie ocenzurowało?

Gość gość
M. D****** D. D****** C. Dziwce B. Dziwkę N D****** Ms. Dziwce W. D****o!

Gość gość
sorry offerma ale darker wcale nie miał gorzej z dziewczynami niż ty czy inne prawiki. darker po prostu wyje do księżyca pól dekady za jedną panną z którą nic go nawet nie łączyło. zwykła memeja z niego i tyle. zamiast wziąć się w garść to płacze do poduszeczki :O

Gość gość
a skąd ty możesz wiedzieć jak on miał i jak miały inne prawiki?

Gość gość
przecież darker tu o niej latami opowiadał, każdy już wie.

Gość gość
bo Darker kochal prawdziwie, a prawdziwa miłość nigdy nie przemija.

sratatata. wyidealizowane uczucie do osoby, z którą się nigdy nie było, to nie miłość. przerabiałam, przeżyłam, przeszło. każdy coś takiego przeżył i nie trzeba się nad tym roztkliwiać do końca życia. ręka w górę, kto chociaż raz dostał bolesnego kosza 🖐️

Gość gość
taa jaka miłość? :D sorry ale za długo żyje na tym świecie, żeby w to uwierzyć. darker to c***a i penis go zaswędział jak tylko jakaś panna wyciągnęła do niego rękę i zaczęła z nim gadać, zrobiła z niego kastrata, a on myślał że coś z tego będzie, naiwny i tyle.

Gość gość
bo ty, żelek, zrobilaś kolejny krok i oddałaś się kalibanowi, a darker utknął w tym martwym punkcie i niczego innego juz nie widzi.

Gość gość
Darker jest wrażliwy i romantyczny, a tacy zawsze muszą cierpieć.

weźcie przestańcie z tym patetycznym "oddawaniem się". lepiej być nawet w nienajlepszym związku i mieć jakieś doświadczenia, niż całe życie celebrować jakieś mrzonki. zresztą związek jak naleśnik - pierwszy rzadko się udaje :P

Gość gość
gdyby ta panna oddała się darkerowi, to już dawno by o niej zapomniał.

Gość gość
no ja tam jakoś nic nie idealizuje. różne mają ludzie doświadczenia i różnie ich "zakochania" przebiegają. to co darker opowiadał tutaj to tylko fragmenty jego historii, za mało żeby móc wyciągać jakieś wnioski. a jak widać przeżył to mocno. ja też byłem parę razy zakochany i dosyć długo mnie to trzymało ale że sam nigdy nie wierzyłem we własną atrakcyjność to i nie dziwiłem się laskom że mnie nie chciały. dlatego nie pogrążyłem się w nienawiści i wrogości tak jak darker.

Gość gość
problem darkera i offermy polega na tym że oni nienawidzą kobiet. dostali jakieś nieliczne kosze i są wielce obrażeni. marnują swoje życie. a nie są takimi nieudacznikami jak jakiś looser czy ble ble. mają wykształcenie wyższe, prawo jazdy, samochody, mieszkania, prace, w polce to takie najważniejsze rzeczy. nikt mi nie wmówi że nie mają kobiety przez ich wygląd czy brak bajery, co rusz widzę jakieś obleśne mordy, bazyle, tuczniki, mruki, niemowy, niezdary z dziewczynami i idą za rękę, całują się. kafe prawiki nie mieli szczęścia w miłości na początku, a później zamknęli się na wszystkie kobiety.

ja miałam niską samoocenę mimo związku. dopiero potem mi przeszło i nie miało to nic wspólnego z seksem. teraz jest już nieźle. sport też dużo daje, lepsze samopoczucie psychiczne i fizyczne.

Gość gość
żelek nadal kocha offerme

Gość gość
niestety, oferma już jej nie chce, bo nie jest dziewicą.

Gość gość
"2014-02-21 00:28:01 [zgłoś do usunięcia] gość problem darkera i offermy polega na tym że oni nienawidzą kobiet. dostali jakieś nieliczne kosze i są wielce obrażeni. marnują swoje życie. a nie są takimi nieudacznikami jak jakiś looser czy ble ble. mają wykształcenie wyższe, prawo jazdy, samochody, mieszkania, prace, w polce to takie najważniejsze rzeczy. nikt mi nie wmówi że nie mają kobiety przez ich wygląd czy brak bajery, co rusz widzę jakieś obleśne mordy, bazyle, tuczniki, mruki, niemowy, niezdary z dziewczynami i idą za rękę, całują się. kafe prawiki nie mieli szczęścia w miłości na początku, a później zamknęli się na wszystkie kobiety." Ja mam też wszystko oprócz kobiety, a randek miałem od 2012 z 20 parę i uwaga 3 związki ale to były porażki w 2 przypadkach one same mnie zostawiły w jednym zmuszony byłem ją zostawić, żadna z nich piękna nie była, raczej nie atrakcyjne i szczerze po szopkach jakie wyczyniały mam dość randek! i kobiet! nawet brzydule potrafią oszukiwać, kłamać, wykorzystywać! Aha nie jestem przystojny też poniżej przeciętnej... dlatego modelek nie szukam ale co z tego każda jest taka sama!

Gość gość
"co rusz widzę jakieś obleśne mordy, bazyle, tuczniki, mruki, niemowy, niezdary z dziewczynami" x generalnie ja też. czasami spotykam jakiegoś gościa którego uznaję za mniej atrakcyjnego niż ja z jakąś fajną laską ale wniosek z tego taki że widocznie mają coś czego ja nie mam a co laski kręci.