Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samanta  mamba

prawiczki ruszcie z kopyta i załóżcie konto na jakimś portalu randkowym

Polecane posty

Gość gość
sorry może sobie być jakimś ruskim naukowcem, ale co z niego za facet? nie przyjąć nagrody to nie tylko niegrzeczność ale i skrajna głupota. zwłaszcza, że w rosji nie ma bajkowego życia. no i to mieszkanie z matką, żadnej kobiecie by się to nie podobało - gwarantuję. kobiety lubią zaradnych i niezależnych mężczyzn. maminsynki nikogo nie pociągają.

ciekawa jestem, czy autorka ma chłopaka, czy poznała go w necie i czy był on prawiczkiem? bo skoro tak bardzo reklamuje ten sposób poznawania lasek prawiczkom, to powinna mieć w tym temacie jakieś sensowne argumenty, najlepiej poparte empirią.

gdyby maminsynek był umięśnionym przystojniakiem, to poleciałabyś za nim jak suczka z cieczką i jeszcze wzruszałabyś się tym, że tak kocha mamusię.

Gość gość
nie lubię mięśniaków ale jeszcze bardziej nie lubię maminsynków, facet powinien się w pewnym wieku usamodzielnić, mieszkanie z mamusią nie jest najzdrowsze tym bardziej jak może sobie pozwolić na inne rozwiązania

"mieszkanie z matką, żadnej kobiecie by się to nie podobało" x A kto powiedział, że musi się podobać? :D x "kobiety lubią zaradnych i niezależnych mężczyzn" x Raczej to co oni oferują. Jak masz kisiel na widok faceta to masz w d***e czy zapracował na wszystko sam legalnie czy rozprowadzając narkotyki.

Gość Czy jesteś gejem
:D? Darker a ty dlaczego nie masz dziewczyny :D?

"facet powinien się w pewnym wieku usamodzielnić, mieszkanie z mamusią nie jest najzdrowsze tym bardziej jak może sobie pozwolić na inne rozwiązania" x Kobieta tez się powinna w pewnym wieku usamodzielnić. Przyjść na gotowe i jeszcze wymagać. Chcesz mieszkania? To haruj na nie. Inne rozwiązania? Wynajmować w kilka osób. Jeszcze zatęsknisz za matką która nie wyżre wszystkiego z lodówki.

Gość gość
nie szanuję dilerów narkotykowych i innych męt, taka 'praca' to nie praca. cenię sobie uczciwe zarabianie pieniędzy.

"facet powinien się w pewnym wieku usamodzielnić, mieszkanie z mamusią nie jest najzdrowsze tym bardziej jak może sobie pozwolić na inne rozwiązania" ----- czyli jakie?

Gość gość
musi mieć własną chatę bo paniusia czeka na gotowe.

Jakby ci się podobał to byś go szanowała. Ba! Chciałabyś go sprowadzić na właściwą drogę. Tobie się diler kojarzy z jakimś dresem widocznie.

Gość gość
a jak matka jest chora i musi się nią opiekować?

"czyli jakie?" x Jak już pisałem: wspólne wynajmowanie albo... kredyt na 30. Bilet na pielgrzymkę w celu zapalenia świeczki w intencji utrzymania pracy bank powinien zaproponować sam.

Gość gość
wolisz mieszkać na obcym mieszkaniu czy na swoim?

niekoniecznie własną, może po prostu będzie musiał wyprowadzić się od rodziców i fundować pannie mieszkanie i utrzymanie. a ona będzie za to dawać tyłka i gotować, potem zaliczy wpadkę i "założą szczęśliwą rodzinę" :D ----- oczywiście najlepiej do tego celu użyć "prawiczka poznanego w necie", który "w realu nie miał jak szukać". chyba już wiem, kim jest nasza samanta mamba.

Gość gość
"żenada. w życiu bym takiego guły nie chciała." "sorry może sobie być jakimś ruskim naukowcem, ale co z niego za facet?" x ja to doskonale wiem dlatego tak śmieszą mnie laski które twierdzą że je "pociąga inteligencja" bo wiem również co to za "inteligencja". taka właśnie jak opisana poprzednio:"wysoki, świetnie pachnie, pracuje w dużej korporacji". z prawdziwą inteligencją nie ma to absolutnie nic wspólnego. x żeby wam to udowodnić dałem przykład gościa o intelekcie wybitnym. faceta który rozwiązał zadanie którego cała ludzkość nie była w stanie rozwiązać przez 100 lat. i oczywistym było dla mnie że ten facet choć z jego inteligencją porównywać w ogóle może się co najwyżej jakiś ułamek procenta populacji świata (a więc te które niby "pociąga inteligencja" powinny być nim zachwycone) nie jest dla większości kobiet atrakcyjny bo nie jest konformistą, ma własne, nietypowe poglądy i sposób życia i byle "garniturek" przepisujący cyferki przy biurku w goldman sachsie który mu intelektem do pięt nie dorasta będzie zdaniem tych co je "pociąga inteligencja" bardziej atrakcyjny. żenada.

To mieszkanie nie jest twoje tylko banku. Nie wierzysz? Przestaniesz spłacać raty z jakiegoś względu to cię wykopią na bruk i możesz się wtedy awanturować, że przecież twoje i, że jak to tak :D

"dlatego tak śmieszą mnie laski które twierdzą że je "pociąga inteligencja"" x Chodzi o inteligencję we wciskaniu kitu. Całki i pierwiastki żadnej nie podniecą.

Gość gość
jak biorą kredyt i ich nie stać to tylko p-o-j-e-b-u-s-y biorą ale Ty Darker wolisz być maminsynkiem

Gość gość
"Całki i pierwiastki żadnej nie podniecą" x myslę że jakby taki matematyk pracował za dobrą kasę w jakiejś korporacji miał z******ty dom, samochód itd a do tego był "wysoki, przystojny i świetnie pachniał" to zaraz by się znalazło niemałe stadko które by na niego poleciało twierdząc że to z powodu jego inteligencji. :D

Nikogo nie stać, geniuszu bo jakby było to by go nie brali. Po drugie co ma bycie maminsynkiem do tego? Mam kredyt brać na kolejne mieszkanie aby twój tatunio prowizję dostał w banku? Bujaj się.

"Zaba - ta samanta to chyba z gatunku tych "zaradnych"" ---- zdecydowanie. złowić naiwniaka, a potem skakać mu po głowie, żeby ją utrzymywał. oczywiście jak fagasowi kasa się skończy, to poleci do jakiegoś przystojniaka, bo już nie będzie jej się opłacało być z przeciętniakiem :)

Gość gość
To ja pojade wieszczem: "Ziemie przemierzyl i dalekie morze Wie jako wstaja i zachodza zorze Wiatrom przygada, potakuje komu A nie zauwazyl ze ma k***e w domu"

"myslę że jakby taki matematyk pracował za dobrą kasę w jakiejś korporacji" x Są tacy ale zatrudniani przez banki w celu szacowania ryzyka. To już są wysokiej klasy specjaliści po odpowiednich studiach. W Polsce jest ich chyba nie więcej niż 40. Zapomniałem jak się nazywają.

Gość gość
jeżeli bierzesz kredyt na kilkadziesiąt lat do przodu to nie rozśmieszaj mnie że kogokolwiek na to "stać". nikt nie może wiedzieć jak będzie wyglądało jego życie za 20 lat więc o jakim "stać" czy "nie stać" można tu mówić?

Gość gość
Do przystojniaka zawsze warto poleciec bo taka c***a prawik jest malo podniecajaca. Ale do utrzymywania dobry wiec mozna go na zarobek wyslac.Wtedy jest luz malina

Się k***a naoglądali seriali gdzie kredyt to bank za ciebie spłaca :D

Gość gość
no ale jak myślicie mieszkać na własnym czy na obcym na całe życie, nic nie zrobisz w mieszkaniu po swojemu bo właściciel sie nie zgadza?