Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszyscy się tak przejmują tym co się dzieje na Ukrainie

Polecane posty

Gość gość

A ja mam ich w d**ie, dla mnie mogą tam wszyscy powyzdychać, nienawidze ich, sami są sobie winni! Polska za to znowu znalazła zastępczy temat i wałkuje go, nasi politycy tacy chętni do pomocy, może by od pomocy polakom zaczęli a nie zbrodniarzom?

Gość gość
dobrze, ze sa jeszcze mądrzy ludzie na tym świecie. Niestety, nawet portale informacyjne zalewają nas tymi "ciekawostkamI' jakby miało to nas w jakikolwiek sposób interesować? Pogłupieli już! A politycy też, od razu by tam jechali...

Gość gość
Szczuja, pokazują wszystko w sposób czarno-biały a ciekawe gdzie są te media jak Żydzi gnębią Palestyńczyków? Teraz widzicie jak działa propaganda. Maski spadają bo stawka jest duża - dostęp do wielkiego ukraińskiego rynku, surowców, ziemi. Polska to taki kraj w którym tubylcy są traktowani jak idioci. A zachowanie Tuska i Kaczyńskiego tez bardzo charakterystyczne i pokazujące jak to w tym kraiku dzikim jest.

Gość gość
Gimbusy głupie, wiecie, że wojny zwykle zaczynają się od wewnętrznych zamieszek? A jak zaczną uciekać z Ukrainy to dokąd? Do nas najpierw. dodatkowo jak was nie rusza, że ludzie giną za poglądy to jacy z was ludzie?

Kazdy ma swoje zmarwtienia, ale ta wojna domowa moze sie przeniesc do Polski nie pomysleliscie ?

Gość gość
daj se siana z ta propagandą kolo, zrobili ci wodę z mózgu, na Ukrainie powinno być referendum a nie podpalanie budynków, to nie są pokojowe protesty

Gość gość
Ukraińcy to zakłamany naród, kiedyś mordowali polaków i to bardziej okrutnie niż ruscy i niemcy razem wzięci a teraz wszystko zamiecione elegancko pod dywanik. Z jakiej racji polska ma im pomagać? Mamy ważniejsze sprawy niż kaprysy ze wschodu. jakby się nie pchali tam gdzie nie trzeba to by nie ginęli. NIE WIERZĘ że przypadkowi ludzie giną, w chałupie było siedzieć i czekać aż się skończy o! Dlaczego ma mnie ruszać każda śmierć?

Gość gość
też gówno mnie to co się tam dzieje obchodzi

Gość gość
Mówię wam, będzie wojna i przenie się do Polski. Szykujcie się na wojnę.

Gość gość
Na pewno się nie przeniesie do Polski, wy chyba żartujecie.

Gość gość
To znaczy że jest już zalążek konfliktu zbrojnego z potencjałem na rozszerzenie się w kierunku państw ościennych. Będzie kolejna wojna, szykujmy się na front.

Na Ukrainie jest ogromna polonia, pełno NASZYCH, których życie jest zagrożone. Tępe cepy. Po za tym wkrótce zaleje nas fala uchodźców, więc czy chcecie czy nie to jest wasz problem. Po za tym jeśli uważacie, że każdy Ukrainiec ma upowską flage w domu i portret Bandery na ścianie, to wręcz niewiarygodne jak łatwo was zmanipulować, jak jesteście ograniczeni i prości.

Prócz tego ukraina to duży rynek zbytu, Polska zubożeje przez to co się teraz dzieje, tylko prostak może powiedzieć "mam to w d***e". Niektórzy chyba nie ogarniają, że nie zyją w szklanej bańce i to co sie dzieje na świecie ich dotyczy.

Gość gość
Zresztą połowa Ukrainy z historycznego punktu widzenia była terytorium Rzeczypospolitej. Najpierw będzie wojna, później pokój i podział terytorium na dwie połowy z czego pierwsza wschodnia zostanie wchłonięta przez Rosję zaś druga zachodnia przystąpi do RP.

Gość gość
to tak jakby Niemiec czy Holender powiedział ze ma w doopie Polskę i polaków

Gość gość
Każdy konflikt na świecie pośrednio dotyczy i oddziaływa na Polskę. Ukraina jest naszym sąsiednim krajem i tym bardziej ich sytuacja dotyczy Polaków i polskich firm współpracujących z Ukrainą gdzie straty będą sięgać miliardów złotych.

a ja mam korzenie na Ukrainie. Moi dziadkowie od strony ojca są Ukraińcami, w czasie wojny ratowali Polaków i innych, ostrzegali, pomagali w ucieczkach przez co sami mieli zostać zamordowani i uciekli do Polski. Także nie wszyscy są tacy sami, nie każdy jest barbarzyńcą i psycholem i nie każdy zasługuje na śmierć. Pomijając fakt, że jest tam wielu Polaków.

Gość gość
Ta, akurat Ukraińcy oddadzą swoje ziemie polakom, predzej cię na żywca siekierą porąbią.

Gość gość
nie interesuje mnie co na Ukrainie tyle tylo ze powinni sie zastanowic o co walcza ? bo jesli o to co polacy walczyli to sie curwa zdziwia :D teraz ,moga sobie pozwolic na strajk na nie pracowanie ponad miesiac na manifestacje tak dlugi okres czasu jak tylko wygraja ta swoja demokracje to ciekawa jestem czy w razie czego beda stac tyle dni i manifestowac ? OTOZ NIE ! bo kapitalista nie pozwoli sobie na przestoj w firmie ! nie podoba sie to wypierdzieli na zbity pysk a na miejsce takiego przyjdzie setka innych ! nawet nie wiedza o co walcza ci ludzie o regularne przyzwolone niewolnictwo !

Gość gość
tam prawie wcale nie ma Polaków tępa dzido, Stalin zrobił czystki etniczne żeby nie było wiecznych konfliktów Skład etniczny Ukrainy za wikipedią: Narodowości Ukraińcy – 77,8% Rosjanie – 17,3% Białorusini – 0,6% Mołdawianie – 0,5% Tatarzy Krymscy – 0,5% Bułgarzy – 0,4% Polacy – 0,3% Żydzi – 0,2% pozostali – 2,4% 0,3% to jest maksymalnie 120.000 ludzi często już nawet nie mówiący po polsku

Gość gość
banda UPA i OUN niech sie wyzabija u siebie a od Polski i europy wara im! wiecej trupow upowcow - wieksze nasze bezpieczenstwo :)

Gość gość
to tak jakby Niemiec czy Holender powiedział ze ma w doopie Polskę i polaków ***** bo ma, cała UE ma nas w doopie, jesteśmy zdani na siebie, m.in. smoleńsk, ceny gazu w Polszy tego dowodzą, ue ma nas za tanią siłę roboczą i dodatkowe źródło dotacji banku światowego nic poza tym nie znaczymy NIC

Gość gość
dalej podskakujmy Rosjanom to nam cenę gazu tak wywindują ze ci szczęka opadnie i jeszcze i zamkną rynki zbytu na polskie towary a ty idioto pójdziesz na zieloną trawkę z braku pracy

Gość gość
gość to tak jakby Niemiec czy Holender powiedział ze ma w doopie Polskę i polaków ***** hahahah a ty skad sie zerwal? oni tylko patrza aby sie podzielic polska ! w d***e nas mieli i maja dzieli polska ziemie na parcele

Gość gość
czego Hitler nie dokonal dokona Unia z pomoca Merkel

Gość gość
kto wie o co ci rewolucjoniści tak się kłócą ? o wejście do ue ? dziwne, czy ktoś z was narażałby życie w walce za wejscie do ue ???

Gość gość
narazali przeciez polacy za czasow przywodcy Walesy :) i powiedzcie ale tak szczerze co z tego nam dzisiaj przyszlo ? ja zyja stare kraje Unii bogadzac sie na biednych krajach ktore wstapily duzo pozniej a jak zyja te biedne ? po co my bylismy im potrzebni ? aby mogli sie bogacic jeszcze bardziej !

Gość gość
i kto będzie odpowiedzialny za te ofiary tej rewolucji ? przecież to ci rewolucjoniści do tego wszystkiego doprowadzili

Gość gość
taaa beda jeczec i wznosic pomniki pamieci nie wiem na chuuuuu.... itede chcialabym aby popytali te kraje ktore przyjely demokracje na duzo wczesniej jak oni aby mieli porownanie i swiadomosc tego o co walcza !