Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak mam odroznic niesmialosc od niezainteresowania

Polecane posty

Gość gość
wiem, co zrobię, jak on spróbuje być jeszcze raz "uprzejmy", to przypomne mu jego przykre słowa i powiem, zeby się z plebsem nie bratał (tzn ze mną)

Gość gość
ale mu pojedziesz po rajtuzach. Brawo!!!

to jest bardzo proste do rozroznienia autorko;-) Nawet najbardziej niesmialy facet jak mu zalezy wykona ******** przezywyciezy swoja niesmialosc - bo w jego odcuzciu potencjalna 'nagroda' jest tego warta. Poznalam brata bliskiej mi osoby - koles czerwienil sie w obecnosci 3 osob gdy ktos sie zwrocil do niego po imieniu, na wkacjach 2-tygodniowych prawie nigdy nic w grupie nie powiedzial, a nie byl bucem - byl uczynny i pomocny, ale trzymal sie na uboczu, nawet sie zastanawialam jak on daje rade z dziewczynami - i kiedys sie okazalo ze jak sie zakochal to wyczynial rzeczy ktore sa rodem z komedii romantycznej. tak wiec nie ma niesmailaych facetow sa tylko niezainteresowani - jak koles jest niesmialy ale zainteresowany to i tak wykona krok tylkow nieco innym stylu, moze bardziej subtelnie, moze nie na oczach wszystkich - tak to dziala

Gość gość
Ror ty stara ropucho

Gość gość
nie lubię takich panów, najlepiej unikać ich i nie zwracać uwagi, jeśli są w pobliżu... tylko ci najbardziej uparci i zdecydowani = zainteresowani mogą przedłużyć istnienie rodzaju ludzkiego... a chamy - niech sobie znajda jakąś po socjologii albo pedagogice (zawody wymagajace niezwykłej wiedzy i umiejętności, umożliwiające osągniecie celu w postaci bycia biurwą...)

Gość gość
i temat ucichl :D

Gość gość
"Nawet najbardziej niesmialy facet jak mu zalezy wykona ******** przezywyciezy swoja niesmialosc - bo w jego odcuzciu potencjalna 'nagroda' jest tego warta." x Tylko, że często zamiast nagrody jest ośmieszenie i kopniak w dupsko a niektórzy jeszcze załapią się na bycie wykorzystanym i obgadanym a sama nagroda jest guzik warta gdy wszystko wskazuje, że będzie trzeba na nią tyrać jak niewolnik na plantacji. Brak ci empatii (bez paniki, to normalne u kobiet) i nie pojmujesz jak to może wyglądać z drugiej strony a to oznacza, że można twoją teorię psu o kant tyłka rozbić. Żaden nieśmiały facet nie jest nieśmiały bo to niby teraz modne czy też unika kontaktu wzrokowego z kobietą bo mu nie zależy. Jak facet nie jest zainteresowany to dla niego nie istniejesz. Nie gada z tobą, nie pisze do ciebie. Jesteś dla niego powietrzem - chyba, że pracujecie razem i musicie się komunikować. x Ps. Jeszcze ktoś się dziwi, że pytać o radę kobietę w tych sprawach to jak pytać gimnazjalistę?

Gość gość
niesmialy facet nie jest niesmialy? mozesz jasniej ?

Gość gość
"Nawet najbardziej niesmialy facet jak mu zalezy wykona ******** przezywyciezy swoja niesmialosc - bo w jego odcuzciu potencjalna 'nagroda' jest tego warta." x TAK JEST. x Tylko, że często zamiast nagrody jest ośmieszenie i kopniak w dupsko a niektórzy jeszcze załapią się na bycie wykorzystanym i obgadanym a sama nagroda jest guzik warta gdy wszystko wskazuje, że będzie trzeba na nią tyrać jak niewolnik na plantacji.robiąc głupie podchody bo skąd kobieta ma wiedzieć czy on a.zainteresowany i niesmialy b.niezainteresowany ale lubi się bawić w kotka imyszke c.ma ubaw z kolegami jak to kobieta reaguje na jego 'sygnaly' Facet nie am tyrać na nagrode jak niewolnik tylko wystarczy ze zagada dwa trzy razy i da JASNO do zrozumienia że mu sie owa pani podoba. x Żaden nieśmiały facet nie jest nieśmiały bo to niby teraz modne czy też unika kontaktu wzrokowego z kobietą bo mu nie zależy. Jak facet nie jest zainteresowany to dla niego nie istniejesz. Nie gada z tobą, nie pisze do ciebie. Jesteś dla niego powietrzem - chyba, że pracujecie razem i musicie się komunikować. x wiec skoro nie utrzymuje z nia kontaktu wzrokowego to skad ona ma wiedziec czy jest niesmialy i mu zalezy czy dla niego po prostu nie istnieje ? x Ps. Jeszcze ktoś się dziwi, że pytać o radę kobietę w tych sprawach to jak pytać gimnazjalistę? PS.Z włąsnego doświadczenia: Studiuję z takim typem jak tu opisujecie. ciągle się gapi, odwraca po kryjomu, tak jakby w poblizu nie bylo innego obiektu na ktorym mozna zawiesic wzrok poza mna. jak spojrze od razu odwraca sie jakby bal sie mojego spojrzenia jak ognia. sa dni ze czasem zagada a sa takie ze przechodząc odwroci się w drugą stronę udając ze mnie nie widzi. jak ja na to reaguje? w******a mnie niesamowicie. a jak na to reaguja ludzie ktorzy to widza? dogaduja i smieja sie za plecami. watpie ze jakas dziewczyna wysmiala by chlopaka gdyby do niej podszedl i po prostu zaprosil na kawe.

Gość gość
up

Gość roman fi
A mnie ten p******* temacik i jebnieci polacy wisza jak jeden

Gość gość
halllooooo co slychac ?? :D opowiadajcie :D

Gość gość
"gość Jak facet nie jest zainteresowany to dla niego nie istniejesz. Nie gada z tobą, nie pisze do ciebie. Jesteś dla niego powietrzem - chyba, że pracujecie razem i musicie się komunikować". Ha, ha, ale mnie rozbawiłeś tak prostackimi teoriami! Nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Świat jest trochę bardziej złożony niż tu opisujesz, ale widocznie go nie znasz. Facet może w ogóle nie być zainteresowany, ale długie lata utrzymywać z kobietą kontakt koleżeński lub przyjacielski. Nie traktuje tej kobiety jak powietrze, tylko nie chce się z nią wiązać. Często się w tym czasie oboje wiążą z kimś innym, a ich solidna relacja trwa dalej.