Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotakwyszło

Znalazłam patent na szczęśliwe życie

Polecane posty

i nie zakładaj że obrzuce cie obelgami bo w ten sposób twój post wygląda jakbym już cię atakował co nie miało miejsca.Ja mogę dyskutowac ale jak ktoś w mniej lub bardziej przypudrowany sposób zaczyna mnie onbrażać to wybacz ale nie będę sie p*******ł w tańcu.A jeżeli forma jest dla ciebie ważniejsza niż treść to pomyliły ci sie sposoby spędzania wolnego czasu

"(...) I nie przejmuj się domorosłymi diagnostami z tego forum, którzy zawsze mają swoje zdanie i nie potrafią się powstrzymać od wyrażenia swojej opinii. Z naciskiem na "swojej". Na dodatek nie potrafią się powstrzymać od pogardy dla innych użytkowników forum"­ A to jest post który zaczął awanturę.Jak widzisz nie jest mojego autorstwa

Ale ty i tak jutro przyleziesz i będziesz mnie wyzywac od chamów, egoistów i tępych domorosłych diagnostyków.was nie interesują wnioski tylko to jak sie zaprezentujecie.

swoją drogą ten post z którego pochodzi ten cytat to jakieś nieporozumienie.Zostaje oskarżony o to że wyrażam swoja opinie...No cóż.Może jakieś zaszłości albo wychowanie w starym systemie rzutuje na ocene moralną takich zachowań jak wyrażanie swojej opini?Nie wiem. Do tej pory gnebi mnie co w tym złego i za c***a nie moge dojść do zadnych wniosków...Przynajmniej własnych:D

Gość gość
ojej jak sie rozszczekał burek jeden sam ze sobą gadasz, dobrze się czujesz. PRAWDA Jest taka, ze jesteś PRYMITYWEM, o cyzm świadczy twoja głupio-mądra gadka i przesiadywanie na babskim forum i prowadzenie idiotycznych rozmów jak ta z pelargonią. mam nadzieję, nie- jestem pewna, ze jesteś starym prawikiem, któremu tylko głupia gadka pozostała i tym się jara bo nic innego w zyciu nie ma

tak masz rację. W dodatku zepsuł mi się komputer więc klikajm z tel. Ma to te zaletę ze nie będę marnowal czasu na rozmowę z idiotkami :)

To co masz w stopce to jakiś wyraz dźwiękonaśladowczy? Powitać:) dlaczego niedobrze?

1/ To stopce to taki dzwoneczek :) Ale nie dzwoni więc usuwam. 2/ Nie chce mi się dziś wymądrzać. ;)

Gość gość
up

Czy ta prawidłowość przekłada się w jakiś sposób na facetów - idiotów? Panie mądraliński?

To poczaruj mnie trochę swoją mądrością, rozwiń trochę ten temat, pochwal się które miejsce zająłeś w rankingu, przed kim jesteś i za kim itd. :)

to nie będzie proste bo klikam z tel a w tej dziedzinie mistrzem nie jestem:) poza tym skromność mi nie pozwala na takie przechwałki a ponad to nie chciałbym cię omiesmielać;)

chyba ze wymienimy się mailowo nr tel. Wtedy będzie szansa ze zmieszcze się w rozsądnym czasie

No dobrze, na ile Ci umiejętności obsługi fona pozwalają - przemów do tłumu, a ja ze swoją nieśmiałością skryję się za filarem i będę podziwiać z daleka ...

oktłumie!Czy ktoś w tłumie mnie rozumie?Dobrze:)proszę się rozejść,:)może być?

Może być. :) Tłum się rozszedł, ja też idę spać. :) Nikogo już nie ma choć ... nie wiadomo, kto jeszcze czai się w zaroślach. ;) Dobranoc. 👄 👄

To było na powitanie, bo dalej nie wiem czy mam mówić hejka, czy dobry wieczór proszę pana. :) Ale nic nie mów, bo jest coraz bardziej ciekawie i tak tajemniczo. ;)

na pana trzeba mieć wygląd i pieniądze a Ja raczej majętny nie jestem:P

no cóż. Może i żądze. Nie sprawdza mi błędów w tel więc nie wiem:D

no cóż. Może i żądze. Nie sprawdza mi błędów w tel więc nie wiem:D