Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotakwyszło

Znalazłam patent na szczęśliwe życie

Polecane posty

to rzeczywiście dobra metoda ale na teleportacje do szpitala na oddział chirurgiczny:P aczkolwiek to wielki...Skok naprzod

Nie gadaj tyle, albo gadaj. Dziś sprobuję się teleportować do Twojego łóżka, ciekawe czy trafię.

Gość gość
Nie ma patentu na szczesliwe zycie. Po prostu potrafimy byc szczesliwi albo nie. To tak jak z miloscia: kochamy albo nie kochamy. Tez nie ma patentu . Buzka :)

Tak to oczywiste, właśnie o to mi chodziło. Jeśli uda mi się szczęśliwie wylądować, to raczej nie zamierzam siedzieć na krawędzi łóżka i wymachiwać nogami. :P

podoba mi się ze dochodzimy do wspólnych wniosków:) to pozwala żywić nadzieję na potwierdzenie mojej teorii:)

tzn brzmi ona: żadne ciało nie teleportuje sie bez przyczyny chyba ze teleportuje sie w czasie:P

powiem tyle ze jest na gornej granicy przyjemnych doznan a momentami je przekracza przy załozeniu ze jej wykres jest prosta wprostpropocjonalna osi x y ble ble ble

ble ble ble oznacza, ze splatałem sie kwantowo z czarna dziura:Ddobrze przyszła noblistko. Pofantazjowalismy a teraz czas spac

nie. Tak tylko ściemniam żeby publiczność się nie zorientowała ze za chwilę się do mnie teleportujesz:P jakby co to wieza kontroli lotow jest w gotowosci;)­ o jaaaak poźno;)

Gość gość
👄 Panie z dżungli

Pytałeś o wrażenia z nocy, to powiedziałam. Jeśli chodzi o wrażenia sprzed południa to tak, chrapałeś.