Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lewira

do kobiet które karmia dlugo piersia (ponad 1 rok)

Polecane posty

Gość gość
A podaj mi paragraf proszę. Karalne karmienie piersią dobre, nawet jakbym 5 latka karmiła publicznie to nie jest to ani zabronione ani karalne.

Gość gość
karalne jest czerpac z tego przyjemnosc fizyczna. amelia sie podnieca tym, ty jak widac rowniez.dla mnie to mozesz karmic i 15latka:) pedofilia jak nic. paroletnie dziecko lize sutek wlasnej matki, pozniej ojciec po nim poprawia... ide rzygac.

Gość gość
chybabym zwróciła uwagę takiej ułomnej co przy moich dzieciach i mężu wyciąga swojego flaka dla 3 latka

Gość gość
gdybyś ktoś obraził mnie przy karmieniu dziecka, wezwałabym straż miejską lub policję.

Gość gość
hahaha dobre:) tak to wyglada niestety. wyciagaja swoje cycusie, dla swoich paroletnich dzieciaczkow, zeby to troche witaminek dostalo i zeby mamusia byla taka dumna, ze jej 3latek suteczka lize:) paranoja!

Gość gość
jakbym widziala, ze 3 latek ciagnie suta na placu zabaw to JA bym wezwala policje, ze cos tu jest nie tak, nie z dzieckiem, a z matka. chore!

Gość gość
a wzytwaj policję głupia obleśna ruro, niechby ci mandat dali za wystawianie tych swoich flaków

Gość gość
Dziecko piersi nie lize. Same jestescie zboczone skoro tak piszecie. Ale śmiem przypuszczać że większość tych wypowiedzi to wypowiedzi małolat. W końcu ferie są.

Gość gość
do tego na ktorej str jest czarno na bialym- czerpiecie z tego przyjemnosc fizyczna, mam nadzieje,ze ktos sie tym zajmie.

Gość gość
a kto pamięta o tym ze są ferie? gimgó/w/no

Gość gość
haha jak to nie lize? ssie ci sutki 3 letnie dziecko, a wiesz jak wyglada ssanie? ssie ci suty!!! rozumiesz? duze dziecko, ssie doroslej babie suty! to sie w glowie nie miesci. nie masz sie czym chwalic,ze dziecko jeszcze funkcjinuje jak niemowle. mama z kubeczka pic nie nauczyla.

Gość gość
Nauczycielka wie kiedy są ferie :)

Gość gość
Ty w ogóle masz dziecko? Bo mam wrażenie że masz 13 lat, albo 10...

Gość gość
pedagog,,ktoremu paroletnie dziecko ssie suty! brawa dla tej pani! i ty uczysz dzieci? naparwde mam nadzieje,ze ktos to wszytsko zglosi i was skontroluja, co wy wyprawiacie z tymi dziecmi, ze was do podniec doprowadzaja. chore kretynki!

Gość gość
oj dobra, cisza juz. niech sobie ssa co tylko chca. niech robia,na co maja ochote. same tu za duzo napisaly. przegiecie jest to, ze czerpia z tego przyjemnosc fizyczna. koniec durnego tematu, niech wymieniaja sie doswiadczeniami w karmieniu 3 latkow piersia. ja nie widze w tym problemu:) skoro maja takie zapedy... klotnia tu nie ma sensu. olac temat calkowicie. widze,ze polowa dziewczyn dala na luz, wy tez dajcie. niech siedza tu i dyskutuja na te tematy:) najlepsze jest to, ze jakby taka karmiaca mama 3 latka, wezwala policje, na osobe obok,ktorej by to nie pasowalo, to sama dostalaby mandat, albo upomnienie:) powodzonka zassane kobietki.) hehe

Gość gość
Mam nadzieję że bede uczyc twoje dziecko :) podsunęłas mi pomysl aby na lekcjach od czasu do czasu mowic o tym ze dzieci karmi sie piersią a w butelce jest mleko sztuczne. Moze uda mi sie zmienic wizje dzieci na ten tamat. Dzieki za pomysl!

Gość gość
mózg im wyssało

Gość gość
Jest ustawa o równości ktora chroni prawo kobiet do karmienia piersia i nie ma limitu wieku dziecka :) takze prawo jest po mojej stronie :)

Gość gość
to ci mowie,ze zalezy w jakiej sytuacji. jesli policjant dostanie zgloszenie, ze cos jest nie tak i przyjedzie na miejsce, zobaczy dorosla kobie,ktora trzyma parolatka przy wszystkich przy cycu i udaje, ze wszystko jest okej, to nie wiem jak to sie skonczy. prawdopodobnie, zostaniesz pouczona, to miejsce publiczne, zalozmy plac zabaw. ja bede jarac przy twoich dzieciaku, ktos sie porzyga i heja, impreza bez alko gotowa:)

Gość gość
Matki anty kp rozwaliły wątek i zadowolone :/

Gość gość
Naprawde sa matki ktore karmia 2-3 latka w miejscu publicznym ? Nie jest wam głupio karmić tak duze dziecko ? Rozumiem niemowle ale dziecko które juz może samo wypić sok /wode z butelki karmić cycem ?

Gość gość
pewnie,jestem taka zadowlona, ze tancze teraz na srodku pokoju.) same sobie go rozwalilyscie, wszystko byloby okej, dopoki wasza przyjaciolka amelia,nie obrazala ludzi.

Gość gość
Normalnie chyba specjalnie zaraz pójdę nakarmić gdzies w miejscu publicznym i bede czekac na ten mandat! I go nie przyjmę! Bo to jest dyskryminacja i w sadzie jestem pewna ze sprawe bym wygrała! I jeszcze wnosiła o odszkodowanie, wiec moze sie jeszcze wzbogace!

Gość gość
Czyli jesteście anty kp. Karmienie piersia jest zalecane do 2 roku zycia i dluzej.

Gość gość
jak na pania nauczycielke, to strasznie duzo bledow inter robisz,powiedz,ze jeszcze uczysz polskiego.) idz po ten mandat, wystaw cycochy i patrz jak ludzie odwracaja wzrok:)

Sory gregory to wy mnie obrażałyście i wyzywałyście od zboczeńców.

Gość gość
Bo piszę z telefonu gdzie obok spacji mam przecinek i piszac szybko robi sie czasem bledy. Nie polskiego nie ucze :)

Gość gość
nie jestesmy. ale 3 lata w gore, to przesada. zboczenie, oblesne i zal dziecka, ze ma nawyk lizania cyckow swojej mamy.

Gość gość
amelko, nasza iskiereczko od cycuszkow, witamy spowrotem! tesknilismy, kogo teraz obrazisz?